Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Απερίφραστη καταδίκη των πολεμικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία

 


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ                                           Αρ. πρωτ. 13

ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ                                                     Βόνιτσα, 04/03/22                                          

 ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Τηλ.Επικ/νιας:2643061211-6988068439                      

Πληροφορίες: Mυλωνίδης Ευθύμιος                           

Email: syllogosd.nvonitsas@yahoo.gr                     


Απερίφραστη καταδίκη των πολεμικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία

Δυστυχώς, οι σκοτεινές μέρες συνεχίζονται. Η εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία αποτελεί τη χειρότερη εξέλιξη για την παγκόσμια ανθρώπινη κοινότητα.....

Ως εκπαιδευτικοί, με δυνατό το αίσθημα της ενσυναίσθησης, θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στα παιδιά, στους αμάχους και συνολικά στον ουκρανικό λαό, που δοκιμάζεται από τις θανατηφόρες οβίδες του ρωσικού στρατού.

Καταδικάζουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο την άδικη πολεμική επίθεση της Ρωσίας, η οποία, αφενός, παραβιάζει την εδαφική και κυριαρχική ακεραιότητα της Ουκρανίας και αφετέρου, θα κοστίσει σε ανθρώπινες απώλειες και θα καταδικάσει χιλιάδες ανθρώπους στη φτώχεια και στον ξεριζωμό.

Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε με κάθε τρόπο στο πλευρό των προσφύγων, όπως κάνουμε χρόνια τώρα, χωρίς να μεροληπτούμε με βάση το χρώμα, την εθνικότητα ή το θρήσκευμα, αλλά με μοναδικό γνώμονα τη στήριξη στον Άνθρωπο.

Ως εκπαιδευτικοί, αλλά και ως πολίτες της Ευρώπης, απαιτούμε η Ευρωπαϊκή Ένωση να αναλάβει άμεσα όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε να σταματήσει ΤΩΡΑ ο πόλεμος και να επανέλθει η ΕΙΡΗΝΗ.

2 σχόλια:

  1. Μετά τα όσα κατά καιρούς σου έχω " σουρει" κ Πρόεδρε, σήμερα δε μπορώ παρά να πω, ένα μεγάλο μπράβο για την ανάρτηση σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΜΦΟΙΝ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.. ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΡΟΤΟΥ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΩ ΠΛΕΥΡΩΝ.[ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΛΗΤΟ ΦΩΚΥΛΙΔΗΣ].ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο