Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑ ΒΙΒΛΙΟΥ


Tην Τετάρτη 2-3-2022 πραγματοποιήθηκε στη βιβλιοθήκη του λυκείου Αστακού εκδήλωση–παρουσίαση του βιβλίου του Δημητρίου Στρατούλη «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, Δωρεά Οργάνων - Δώρο Ζωής» των εκδόσεων ΤΟΠΟΣ» με ομιλητές τον ίδιο τον συγγραφέα και τον δήμαρχο Ξηρομέρου κ.Ιωάννη Τριανταφυλλάκη......

Ο κ. Δ. Στρατούλης, τ.βουλευτής, υπουργός και συμπατριώτης μας, παρουσίασε και χάρισε το βιβλίο του στους μαθητές της Γ΄Λυκείου. Πρόσφερε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να προωθήσουμε την ιδέα της προσφοράς οργάνων, ως πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

Οι μαθήτριες/ές, οι καθηγήτριες/ες και η διευθύντρια του Λυκείου Αστακού ευχαριστούμε θερμά τον κ. Στρατούλη για τη δωρεά του βιβλίου του αλλά κυρίως για την παρουσία του στο χώρο του σχολείου και την ευκαιρία που μας έδωσε για γόνιμο προβληματισμό και συζήτηση. Δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε σε δράσεις με στόχο την προώθηση της δωρεάς οργάνων.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον Δήμαρχο κ. Τριανταφυλλάκη που παραβρέθηκε στην εκδήλωση με τη διπλή του ιδιότητα (και ως γιατρός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο