Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Γ. Ζήσιμος: “Να το ξεχάσουν όσοι έφυγαν, υπουργοποιήθηκαν και θέλουν να επιστρέψουν στο ΚΙΝΑΛ”

 


Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Ζήσιμος, μίλησε στον “Δυτικά Fm 92,8” για τις πρόωρες εκλογές, τις πιθανές υποψηφιότητες αλλά και την ενημερωτική δράση του Κινήματος για την ακρίβεια που ξεκίνησε ανά την Ελλάδα εδώ και ενάμιση μήνα.
Διαβάστε περισσότερα »

«Στο Αγρίνιο ήρθε ο αναπληρωτής γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Οικονόμου, μαζί με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δ.Κωνσταντόπουλο και με τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής

και τους υποψήφιους βουλευτές, όπου επισκεφθήκαμε το Επιμελητήριο και στη συνέχεια επιχειρήσεις και συναντηθήκαμε με πολίτες του Αγρινίου” τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ζήσιμος.

Αναφορικά με τα σενάρια για πρόωρες εκλογές εκτιμά ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα πάει σε εκλογές Μάιο ή Ιούνιο αλλά μέχρι το Σεπτέμβριο.

Μιλώντας για το επικείμενο συνέδριο τόνισε μεταξύ άλλων ότι ξεκινούν οι προσυνεδριακοί διάλογοι από αυτό το μήνα και θα ακολουθήσουν οι δημοτικές ολομέλειες ενώ στις 8 Μαϊου  θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για νομαρχιακές και δημοτικές επιτροπές και ανάδειξη συνέδρων για το συνέδριο του Κινήματος τον Μάιο.

Όσον αφορά το «στριμωξίδι» υποψηφίων για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «πολλά στελέχη βλέποντας την άνοδο του ΠΑΣΟΚ επιστρέφουν”. “Όταν όμως μιλάμε για στελέχη δεν εννοούμε αυτούς που έφυγαν και υπουργοποιήθηκαν και να γυρίσουν στο ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση», τόνισε χαρακτηριστικά.

sinidisi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο