Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ : ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ


Ξεκίνησε η διαδικασία απομάκρυνσης των εγκαταλειμμένων οχημάτων σε περιοχές του Αγρινίου κατόπιν ολοκλήρωσης των διαδικασιών συμφωνίας του Δήμου Αγρινίου με Εταιρεία Ανακύκλωσης .....

Πρόκειται για οχήματα (μικρά και μεγάλα Ι.Χ., παλιά τζιπ και αγροτικά ) τα οποία , για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν εγκαταλελειμμένα από τους ιδιοκτήτες τους σε δημόσιους, δημοτικούς ή κοινοτικούς χώρους με αποτέλεσμα να έχουν μετατραπεί σε εστίες μόλυνσης θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Με την απομάκρυνσή τους απελευθερώνονται νέες θέσεις στάθμευσης οι οποίες είναι πολύτιμες, ιδιαίτερα για τους κατοίκους των πυκνοκατοικημένων περιοχών του Δήμου Αγρινίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το : 2641364400-401 προκειμένου να ενημερώνουν τη Δημοτική Αστυνομία για εγκαταλελειμμένα δίκυκλα και αυτοκίνητα στην περιοχή τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

4 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΟΎ Κ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΞΗΡΟΜΈΡΟΥ ΌΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΌ Κ
    ΤΑ ΕΓΚΑΤΈΛΕΙΨΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΈΨΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΊΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί πίσω από την Πειραιώς στην Παπαϊωάννου μαζέψτε εγκατελειμενα αυτοκινητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Δήμο Ξηρομέρου πότε θα ξεκινήσει η απομάκρυνση των παλαιών οχημάτων . ελπίζω η δημοτική αρχή και σε αυτό το κομμάτι να κάνει το καθήκον της για την ευπρέπεια των χωριών και της πόλης του Αστακού ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει πολλά εγγατελλημενα στον δήμο Ξηρομέρου αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο