Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ : Αλληλεγγύη στον Ουκρανικό λαό


Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου στέκεται αλληλέγγυο στον Ουκρανικό λαό που βιώνει τη δύνη του ιμπεριαλιστικού πολέμου , ένα πόλεμο που είναι επιλογή των αστικών τάξεων και των μονοπωλιακών ομίλων στο πεδίο των σκληρών ανταγωνισμών ΗΠΑ- ΝΑΤΟ – Ε.Ε. και Ρωσίας.....

Ό,τι δεν μπορούν να το λύσουν στα τραπέζια των διαλόγων το λύνουν με τα όπλα , αιματοκυλίζοντας ολόκληρους λαούς για το « μοίρασμα της πίτας» , για την αναβάθμιση τους στο ευρύτερο πεδίο των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών , τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών, των αγορών.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν κανένα συμφέρον να διαλέξουν τον έναν ή τον άλλον ιμπεριαλιστή, δεν έχουν καμιά δουλειά να συνταχθούν με τα συμφέροντα των βιομηχάνων, των πετρελαιάδων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών , αυτούς δηλαδή που πετσοκόβουν και σπέρνουν τη βαρβαρότητα στους λαούς.

Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής μας να συμβάλει στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ( ρούχα, κουβέρτες, τρόφιμα μακράς διαρκείας) για τη στήριξη του Ουκρανικού λαού.

Η συγκέντρωση γίνεται καθημερινά πρωί – απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου (Ελ. Βενιζέλου 13 ) και από ώρες : 8:00 – 13:00 και 17:00 – 19:00 .

Απαιτούμε απεμπλοκή από τον πόλεμο με οποιονδήποτε τρόπο και πρόσχημα όπως με πολεμικό υλικό, με στρατιωτικά μέσα , με εκστρατευτικό σώμα.

Να μη χρησιμοποιηθούν οι ευρωατλαντικές υποδομές από το ελληνικό έδαφος για τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία .

Να κλείσουν τώρα όλες οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις στη χώρα.
Το Δ.Σ.

1 σχόλιο:

  1. Μεγάλη γαργαρα κ εσεις στο εργατικό κέντρο οι Ρώσοι κάνουν πόλεμο σε ένα κυρίαρχο κράτος, καθημερινούς σ
    βομβαρδισμούς σκοτώνουν αμάχους παιδιά γυναίκες ισοπέδωση παντού κ εσεις αλλού για αλλού Δεν μπορείτε να το χωνέψετε ότι ο πολεμοχαρής Ρώσος ΣΚΟΤΏΝΕΙ ΙΣΟΠΈΔΩΣΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ κ εσεις αέρα κοπανιστο σαν τον ΚΟΚΟ...
    ιμπεριαλισμό, Μονοπωλια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο