Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Η πρόοδος εργασιών στο εργοτάξιο του γηπέδου του Μύτικα. Στρώθηκε ο χλοοτάπητας. Φωτογραφική τεκμηρίωση της πορείας του έργου.

 

Σημαντική πρόοδο εργασιών έχουμε στο έργο ανακατασκευής και τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Μύτικα, προϋπολογισμού 300.000 €, για τo οποίo είχαμε:.....

Ένταξη επί Δημοτικής Αρχής Τριανταφυλλάκη στο Φιλόδημος ΙΙ στις 2 Δεκεμβρίου 2019 (δείτε εδώ).
Δημοπράτηση επί Δημοτικής Αρχή Τριανταφυλλάκη στις 20 Αυγούστου 2020 (δείτε εδώ).
Έναρξη εκτέλεσης επί Δημοτικής Αρχή Τριανταφυλλάκη, από τον Ιούλιο του 2021 (δείτε εδώ).
Όσον αφορά το πλήρες ιστορικό του συγκεκριμένου έργου, σας έχουμε πει πως ακριβώς έχει στο πρόσφατο παρελθόν (δείτε εδώ) και θα συμπληρώσουμε ότι όλα τα έργα ανήκουν στους πολίτες και μόνο.
Με το καλό να τελειώσει το έργο, να εκτελεστεί και να παραδοθεί στον κύριο του έργου (Δήμος Ξηρομέρου), όπως ακριβώς αναφέρεται στη μελέτη, με τους κανόνες της Τέχνης και της Επιστήμης.
Σήμερα σας παρουσιάζουμε φωτογραφική τεκμηρίωση από τέσσερις επισκέψεις μας στο εργοτάξιο. Η 1η επίσκεψη μας ήταν αρχές Δεκεμβρίου 2021, η 2η επίσκεψη μας ήταν αρχές Ιανουαρίου 2022, η 3η επίσκεψη μας μέσα Φεβρουαρίου 2022, η 4η επίσκεψη μας αρχές Μαρτίου 2022 και η 5η επίσκεψη μας σήμερα 19 Μαρτίου 2022.
Για όσους δεν γνωρίζουν, η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 180 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης και γνωρίζουμε ότι έχει ζητηθεί με αίτημα του αναδόχου στην Διευθύνουσα Υπηρεσία (Τεχνική Υπηρεσία Μεσολογγίου), παράταση εργασιών, εξ αιτίας καθυστερήσεων που προέκυψαν λόγω του Covid, κάτι πολύ σύνηθες σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλη την Ελλάδα το τελευταίο 1,5 χρόνο, για όσους είναι γνώστες αυτού που συμβαίνει και παρακολουθούν την επικαιρότητα.
Επίσης μάθαμε ότι η δημοτική αρχή κινήθηκε πολύ σωστά και με συμπληρωματική σύμβαση με τον ανάδοχο, από την έκπτωση του έργου, θα τοποθετήσει και πυλώνες φωτισμού, που η μελέτη λαθεμένα και με σημαντική παράλειψη δεν προέβλεπε. Έτσι το έργο δεν θα γίνει ημιτελές, αλλά θα διαθέτει και φωτισμό ώστε η νεολαία του τόπου και οι πολλοί επισκέπτες του Καλοκαιριού να μπορούν να το χρησιμοποιούν και βραδινές ώρες.

Φωτογραφική τεκμηρίωση προόδου εργασιών από την 1η επίσκεψη μας αρχές Δεκεμβρίου 2021:

































Φωτογραφική τεκμηρίωση προόδου εργασιών από την 2η επίσκεψη μας 7 Ιανουαρίου 2022:





















Φωτογραφική τεκμηρίωση προόδου εργασιών από την 3η επίσκεψη αρχές Φεβρουαρίου 2022:








Φωτογραφική τεκμηρίωση προόδου εργασιών από την 4η επίσκεψη μας αρχές Μαρτίου 2022:










Φωτογραφική τεκμηρίωση προόδου εργασιών από την 5η επίσκεψη μας σήμερα 19 Μαρτίου 2022:












mytikaspress

13 σχόλια:

  1. Το αρχοντοχωρι οπως φαίνεται το πουλησε η δημοτικη αρχη ουτε ενα σκουπιδη στο δρόμο δεν μαζεψε ποτε.κριμα που σας ψήφισε το χωριό σας περιμένουμε μεθαύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπαμε φίλε μου το Αρχοντοχώρι και ο βάρνακας πάνε σε δεύτερη μοίρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παραπονα σου στον αντιδημαρχο απο το χωριο σου που δεν θελει ουτε 5×5 στο χωριο του

      Διαγραφή
  3. Τώρα μιλάς σωστά.ο αντιδήμαρχος από το χωριό μου μόνο το κακό θέλει, βλέπεις έρχεται τελευταίος σε ψήφους και επειδή έχει γραμμένο το χωριό του το ανταποδίδουμε...ας προσέξει ο δήμαρχος ποιους θα βάλει στο ψηφοδέλτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνο με το σχόλιο για το Αρχοντοχώρι ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος είναι για Αστακό Μύτικα δεν έχουν αναφερθεί σε κανέναν άλλο χωριό αλλά έλεγε νά τά βλέπουν αυτοί που τον πίστεψαν αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4:50 εμείς άλλα βλεπουμε για το αρχοντοχωρι
      Νερο μέρα νύχτα
      Δρόμος άνετος ασφαλτοστρωμένος
      Δρομο στο Καστρί

      Διαγραφή
  5. Βασιλη σμα κοντα ειναι τα γιανενα ελα να ξαναχαλεψεις ψηφο..ετοιμας να πας στο κονακι σου 3 χρονια αφαντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ανάπτυξη του Μύτικα δεν είναι μόνο για τους Μυτικιωτες αλλά για όλους τους κατοίκους Αλυζίας. Θα έπρεπε όλοι να τη ζητάμε. Και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί αν θέλουμε πραγματικά να καταλάβουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι σας έκανε ώρες παλικάρια ο Βασίλης,πέρα από το πόνο σας;
    Δύο λεβέντες είστε που απ' τη ξυνιλα σας εχτε στραβουτσαουλιασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δρόμος για το Καστρί καί ο δρόμος στο χωριό δεν είναι τού Δημάρχου γιατί αν ήταν θα είχε βγάλει φωτογραφίες και ανακοινώσεις αλλά μπορείς να ρωτήσεις το γραφείο τύπου Μύτικα καί αρχοντοχωριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βασίλη προχώρα και μαζί με τον Δήμαρχο και τ αλλα έντιμα παιδιά (μακρης , γερολυμος, λευτερης, πανος, καραμελας , κωστας )αλλάξτε τον Δήμο. Άσε τους πικραμενους να βράζουν στο ζουμί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμάς γιατί να μας νοιάζει για τον Μύτικα οποίος δήμαρχος να βγει μόνο για για τον Μύτικα λες και είναι τό μοναδικό χωριό τά άλλα χωριά δεν υπάρχει κόσμος ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος μόνο για τέσσερα πέντε χωριά τους νοιάζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο