Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Όσα πρέπει να ξέρουμε για το έκτακτο οικογενειακό επίδομα

 


Ένα επιπλέον βοήθημα θα καταβληθεί σε πολλές οικογένειες λίγο πριν το Πάσχα. Η εφαρμογή για την υποβολή της απαραίτητης αίτησης είναι κλειστή αυτή τη στιγμή, αναμένεται όμως να ανοίξει, -όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr o λογιστής- φοροτεχνικός Δημήτρης Μπόκαρης, στα τέλη του μήνα.
Διαβάστε περισσότερα »

Όπως εξηγεί, «όσοι δικαιούνται μέσα στον Μάρτιο το Α21, δηλαδή το επίδομα των παιδιών, θα πρέπει να έχουν υποβάλλει την αίτηση τους για να μπορούν να πάρουν και μιάμιση δόση που θα δοθεί παραμονές του Πάσχα. Η εφαρμογή για το Α21, αυτή τη στιγμή, είναι κλειστή και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε θα ανοίξει πάλι στις 30 Μαρτίου. Όσοι λοιπόν δεν έχουν κάνει την αίτηση, θα μπορέσουν να την κάνουν στις 30 και 31 του μηνός έτσι ώστε να πάρουν την έξτρα δόση που δικαιούνται.

Σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, όσοι δεν κάνουν αίτηση μέσα στον Μάρτιο δεν θα πάρουν αυτό το δώρο που δίνει η κυβέρνηση. Από εκεί και πέρα, όσοι δικαιούνται το Α21 με βάση τα εισοδήματα του 2020, θα το πάρουν. Για το 2021 δεν έχουν υποβληθεί ακόμα δηλώσεις. Είναι ένα άδικο μέτρο από την κυβέρνηση γιατί θα μπορούσε να είχε πάρει τις αιτήσεις που είχαν προηγηθεί μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2021 έτσι ώστε να μην είναι κανείς αδικημένος από αυτό».

thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο