Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Ο Τριανταφυλλάκης δεν έμεινε στους τίτλους


Μπορεί η πρωτοβουλία για το δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι να προέκυψε από πολίτες της περιοχής των Παρακαμπυλίων, αλλά ο
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης δεν έμεινε στους τίτλους… και έδωσε το παρόν στη σύσκεψη του περασμένου Σαββάτου στο Αγρίνιο......

Γιατί, φυσικά δεν είναι πρέπει να μιλάμε μόνο για το τμήμα Αγρίνιο – Καρπενήσι, αλλά για τον οδικό άξονα από το Πλατυγιάλι μέχρι τη Λαμία.

Η τμηματική αντιμετώπιση του έργου ίσως μάλιστα να κάνει κακό στη διεκδίκησή του.

Ο Γ. Τριανταφυλλάκης, με την παρέμβασή του, τόνισε την ανάγκη να επισπευστούν οι διαδικασίες της μελετητικής ωριμότητας.

«Χωρίς ώριμες μελέτες και περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις δεν πρόκειται να γίνει τίποτα» είπε χαρακτηριστικά στη σύσκεψη του Σαββάτου.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

7 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι φιλε εχουμε Δημαρχο,μπορεις να μου πεις εσυ η αυτος τη εχει κανει για το δρομο Μπαμπινη-Αρχοντοχωρι-Μυτικα???γιατι καλο ειναι να κανεις επισυμανσεις για γενηκοτερα θεματα,αλλα πρεπει να ασχολησε πρωτηστως με αυτα που εισαι υπευθυνος.Οπως και για το πλατυγιαλι-Αστακος που εχει μελετη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρέλανε μας . Πες μας ότι το ίδιο ειναι; ο δρόμος αυτός αποτελεί βασικό έργο ανάπτυξης της περιοχής. Αλλά ΕΣΥ για να πεις την χαζομάρα σου κάνεις συγκρίσεις τύπου Δαβίδ και Γολιάθ. Κάπου και η εμπάθεια και η κακία έχει όρια. Έχετε καταντήσει ΑΙΣΧΟΣ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΊ. Παρακαλώ να το ανεβάσετε.

      Διαγραφή
  3. Εχει τονουτου να φέρνει κόσμο για δουλεία απο κατοχή σου πλατιγιαλι και απο τον δήμο τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε σταματήστε τα ψεμματα και τη προπαγάνδα. Παρτε το χαμπάρι το 2023 θα σας πάει τραίνο πάλι . Τσάφ τσουφ

      Διαγραφή
  4. ο δήμος εχει μορφωνένο Δήμαρχο και δέν έχει αγράματο δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέχρι τώρα είχαμε δημοσιογράφο που σχολίαζε τα κακώς και τα κακώς κειμενα (ουφ) μπάρμπα Τομ (ουφ) και τώρα έχουμε και φωτογράφο που φωτογραφίζει (ουφ) τα κακώς και τα κακώς στο Δήμο Ξηρομερου (ουφ) foto petronik (ουφ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο