Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Βόλος: 61χρονος έδειρε τους γείτονες του επειδή… γυμνάζονταν και καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση

 


Βόλος: Θύματα του 61χρονου γείτονα τους έπεσαν μια γυναίκα και ένας άνδρας στο Βόλο γιατί…. τον ενοχλούσε ο θόρυβος όταν έκαναν γυμναστική στο σπίτι.
Διαβάστε περισσότερα »

Το περιστατικό συνέβη τον καιρό της καραντίνας και ο κατηγορούμενος 61χρονος δικάστηκε χθες και καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, σε 15 μήνες με αναστολή.

 Θύτης και θύματα ήταν γείτονες καθώς διέμεναν σε διαμερίσματα της ίδιας πολυκατοικίας στο κέντρο του Βόλου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο, ήταν  31 Μαρτίου 2020, δηλαδή τη περίοδο που είχε ξεκινήσει το πρώτο lock down, όταν  στην είσοδο της πολυκατοικίας 0 61χρονος  επιτέθηκε σε 46χρονη γυναίκα την οποία έσπρωξε στον τοίχο, της χτύπησε με  αγκωνιά στο πρόσωπο και  της απέσπασε το κινητό  της τηλέφωνο.

Δεν του έφτανε όμως αυτό, καθώς στη συνέχεια   την έσπρωξε με δύναμη στα εξωτερικά  κάγκελα της πολυκατοικίας και της κατάφερε άλλα δύο χτυπήματα με τον αγώνα στο πρόσωπο, προκαλώντας της μώλωπες και εκδορές στο πρόσωπο και στα χέρια.

Βόλος έδειρε γείτονες γυμναστική χτύπησε 

Την σκηνή  της επίθεσης αντιλήφθηκε ο συγκάτοικος της 49χρονης γυναίκας  και όταν πήγε στο σημείο, ο κατηγορούμενος τον έσπρωξε στα σκαλιά της εισόδου της  πολυκατοικίας, και τον χτυπούσε στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός του, προκαλώντας του θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής, εκδορές στα χέρια και στο πρόσωπο, ενώ του κατέστρεψε το κινητό του τηλέφωνο.

Ο κατηγορούμενος είχε διαφορές με το ζευγάρι, γιατί έκαναν θόρυβο, την ώρα που έκαναν γυμναστική στο διαμέρισμά τους και ο 61χρονος ενοχλούταν.

Τη περίοδο του πρώτου lock down αρκετοί άνθρωποι που ζούσαν σε καραντίνα έκαναν γυμναστική στο σπίτι ,καθώς αποτελούσε μία διέξοδο για τη πρωτόγνωρη κατάσταση.

Επιπλέον ο κατηγορούμενος είπε σε ηλικιωμένη γειτόνισσά του και στη γυναίκα που την προσέχει που μένει στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, ότι ο άνδρας που χτύπησε, ήταν ψυχοπαθής με χαρτί ψυχίατρου και η ίδια θα πεθάνει από το κρύο γιατί δεν πλήρωνε τα κοινόχρηστα.

Κατηγορούμενη μαζί με τον 61χρονο ήταν και η σύζυγός του η οποία όμως  αθωώθηκε για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απλή σωματική βλάβη, ενώ στην υπόθεση κατέθεσαν πέντε μάρτυρες κατηγορίας και δύο μάρτυρες υπεράσπισης.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι το ζευγάρι του επιτέθηκε πρώτο και η παθούσα επιτέθηκε φραστικά στη σύζυγό του.

Επίσης είπε ότι είχε αγανακτήσει γιατί ο άνδρας και η γυναίκα έκαναν θόρυβο όταν έκαναν γυμναστική, θέμα για το οποίο κατέθεσε αναφορά στην Εισαγγελία.

Τελικά, το ζευγάρι μετακόμισε από την πολυκατοικία, με ειδική άδεια, εν μέσω πανδημίας.

πηγή: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο