Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Κ.Υ. Μύτικα Αιτ/νίας: Και 3η ελπιδοφόρα επίσκεψη! Ο Υποδιοικητής της 6ης Υ.ΠΕ κ. Ιωάννης Νικόπουλος στο Κ.Υ. Μύτικα.


Κ.Υ ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΚΑΙ 3η ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ!
Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 6ης Υ.ΠΕ
κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΟ Κ.Υ. ΜΥΤΙΚΑ

Του Νίκου Θωμά Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου.

Το έμπρακτο και ζωντανό ενδιαφέρον του Υποδιοικητή της 6ης Υ.Π.Ε. κ. Νικόπουλου, αγαπητού Ηπειρώτη συμπατριώτη, για να ανοίξει το νέο κτήριο του Κ.Υ. Μύτικα, είναι φανερό, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει επισκεφθεί τρείς φορές το Κ.Υ. Μύτικα......
Διαβάστε περισσότερα »
Δυστυχώς σε κάθε του επίσκεψη του παρουσιάζονται διάφορες μικροελλείψεις και έτσι με το να «διυλίζομεν τον κώνωπα και να καταπίομεν την κάμηλον», πάμε από αναβολή σε αναβολή...
Ο κ. Νικόπουλος όμως «έχει βάλει πλάτη», όπως μας έχει δηλώσει ο ίδιος και υπόσχεται σύντομα το άνοιγμα του νέου κτηρίου και το επόμενο βήμα του θα είναι ο εφοδιασμός του με βιοϊατρικό εξοπλισμό.
Στην προσπάθεια του αυτή, οφείλουμε να έρθουμε αρωγοί και ιδιαίτερα οι ευκατάστατοι απόδημοι πατριώτες του εσωτερικού και εξωτερικού, εφοδιάζοντας το Κέντρο Υγείας Μύτικα με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, όπως Ακτινολογικό, Μικροβιολογικό, Υπέρηχο κ.λπ.
Κρούομε λοιπόν για άλλη μια φορά, τις ευαίσθητες χορδές των πατριωτικών αυτών αισθημάτων τους, να έρθουν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή. Στην πατρίδα τους, στα χωριά τους χτυπάει η καρδιά τους! Στον γέροντα πατέρα, στη γριά μάνα, στα αδέλφια, στους συγχωριανούς τους!
Ας παραδειγματιστούν από τους δωρητές προηγούμενων χρόνων, που έχουν σημαντικές δωρεές προς το Κ.Υ. Μύτικα.
Προσωπικά βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με διάφορους ευκατάστατους επιχειρηματίες του εξωτερικού για το σκοπό αυτό.
Κάνετε όλοι τις προσπάθειές σας. Ο αγώνας είναι κοινός για όλους μας και ο σκοπός είναι υπαρξιακός και ιερός, αφού αγγίζει την Υγεία και τη ζωή όλων μας!


Μύτικας 4 Μαρτίου 2022


Νίκος Θωμά Νταής, σ. Συμβολαιογράφος
Επίτιμο Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ιταλικού Τύπου
FEDERAZIONE NAZIONALE STAMPA ITALIANA (FNSI)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο