Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

ΝΠΔΔ Δήμου Ακτίου Βόνιτσας : Προγραμματισμός συνδιοργανώσεων πολιτιστικών - αθλητικών εκδηλώσεων για το 2022....

 



Το ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας , επιθυμώντας για άλλη μια χρονιά την αγαστή συνεργασία με τοπικούς Πολιτιστικούς- Αθλητικούς Συλλόγους και τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.....
Διαβάστε περισσότερα »
  και προκειμένου να προγραμματισθούν και να οργανωθούν εγκαίρως οι όποιες εκδηλώσεις για το έτος 2022, ( από 18 Απριλίου έως 31 Δεκεμβρίου 2022) καλεί τους εκπροσώπους των Συλλόγων και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων να καταθέσουν τις προτάσεις τους (είδος, χρόνος και τόπος εκδήλωσης ) μέχρι την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 .

Κατ’ αυτό τον τρόπο θα περιορισθεί η χωρική και χρονική ταύτιση εκδηλώσεων, θα οργανωθεί η παραχώρηση αιθουσών και χώρων και θα κατανεμηθεί σωστά η υλικοτεχνική υποδομή και το ανθρώπινο δυναμικό για την υποστήριξη και διοργάνωσή τους.

Απαραίτητα δικαιολογητικά, που θα πρέπει να υποβληθούν στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας είναι :

1. Το καταστατικό του φορέα θεωρημένο (αφορά μόνο πολιτιστικούς συλλόγους και αθλητικά σωματεία και όχι Τοπικές Κοινότητες)

2. Το σχέδιο δράσης της εκδήλωσης και αναλυτικά ένας πρώτος προϋπολογισμός εξόδων των εκδηλώσεων αυτών μαζί με την ημερομηνία και τον τόπο υλοποίησης

Υποχρέωση κάθε συνεργαζόμενου φορέα αποτελεί η αναφορά του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ως συνδιοργανωτή με ταυτόχρονη χρήση του λογοτύπου του, σε οποιαδήποτε δημοσίευση (προσκλήσεις, αφίσα, κλπ) ή οπτικοακουστικό υλικό παραχθεί .

Το ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας αναμένει τις προτάσεις σας εγγράφως στα Γραφείο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας (στο κτήριο του ΔΠΣ Βόνιτσας Ελευθερίου Βενιζέλου Βόνιτσα ) είτε ηλεκτρονικά στο mail (dpsanakt@yahoo.gr ).

Παρακαλώ οι σύλλογοι όπως και άλλοι φορείς να μας προτείνετε τις δικές σας εθελοντικές δράσεις που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε σε συνεργασία με όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους ανά περιοχή.

Τέλος ενημερώστε μας για την δυνατότητα των συλλόγων σας και των σωματείων σας για εθελοντική προσφορά σε αθλητικούς αγώνες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας (πχ. Άκτιος Δρόμος ή άλλοι αγώνες δρόμου που θα γίνουν το 2022 στο Δήμο) όπως επίσης την συμμετοχή σας σε άλλες εθελοντικές δράσεις και πολιτιστικά δρώμενα που τυχόν θα διοργανώσει ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας ή το ΝΠΔΔ για το έτος 2022.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ



22 σχόλια:

  1. Αη που θα έκανα με σένα κουρμπετι Παντελή και με το καριόλη....αφήστε το κοσμακοι στην ησυχία του.αρκετα τον ξεφτιλισατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλην ορισμένων απαραίτητων εκδηλώσεων , στις ποιο πολλές ο κάθε λογής τζαμπατζής και το κάθε λογής λαμόγιο τρώει , πίνει, χορεύει και πληρώνουν οι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους Δημότες. Ντροπή , λίγο φιλότιμο δεν υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πάρτι με το δημόσιο χρήμα το ονομάζουν πολιτιστικές εκδηλώσεις. Τα φαγοπότια τα ονομάζουν πολιτισμό. Τα ουίσκι , τις μπύρες τα βαφτίζουνε αναψυκτικά. Θα τιμωρηθείτε για όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πράγματι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο και στο Κέντρο Μέριμνας υπάρχουνε πολλοί Πτυχιούχοι Πανεπιστήμιου και ανέχονται να τους δουλεύει ο Ρο@λ@ς τόσο χοντρά. Για ποιο πολιτισμό μιλάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη Βόνιτσα είχαμε την Φιλαρμονική εταιρεία. Ψυχή της ήταν η Χριστίνα Βρακατσέλη. Χρόνια τώρα προσέφερε πολιτισμό αφιερώνοντας μέρος της ζωής της. Τα δύο τελευταία χρόνια δέχθηκε την πίεση να παραδώσει την προεδρία της Φιλαρμονικής στον Δήμο. Μεγαλόψυχα έδωσε το δημιούργημά της.
    Ποιά βραβεύτηκε από την Περιφέρεια με πρόταση του Δήμου Βόνιτσας;
    Πάντως όχι η Χριστίνα.
    Σήμερα ζητάτε συνεργασίες για εκδηλώσεις. Θα μιλούσαμε για ντροπή αλλά αυτό το αίσθημα απουσιάζει.
    Αν έχετε ίχνος ευθύνης, παρουσιάστε την προσφορά όποιας θέλετε από την περιοχή σε σχέση με αυτό της Χριστίνας. Η Χριστίνα πλήρωνε , δεν εισέπραττε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι και δεν εισέπραττε αγαπητέ. Ο κόσμος που πήγαινε εκεί δεν πλήρωνε? Όπως όλα τα σωματεία διαχειριζόταν χρήματα πλήρωνε έξοδα και πληρωνόταν δεν τα έβαλε κάνεις από την τσέπη του. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει με την βράβευση της άλλης κυρίας και γιατί τόση εμπάθεια. Η άλλη κυρία δεν έχει προσφέρει το ίδιο σε άλλο καλλιτεχνικό τομεα? Δεν βγαίνει νόημα από το άστοχο σχόλιο σας ίσως να είστε σε στενή σχέση με την φιλαρμονική και σας πείραξε τόσο.

      Διαγραφή
  6. Ξέρετε πόσα έχουν πάρει από το Κέντρο Μέριμνας 10 προμηθευτές και εργολάβοι; Ρωτήστε το Παντελή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια κύριε Παντελή Αποστολοάκη . Πολύ καλή κίνηση . Χρειαζόμαστε την διασκέδαση και τον πολιτισμό για να φύγουμε από την ψυχολογική πίεση που έχουμε νιώσει ι από τον κορωνοιο . Τα χωριά μας και οι άνθρωποι των συλλόγων μας θέλουν μια επανεκκίνηση για να συνεχίσουν οι παραδόσεις μας
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γύρω από αυτά τα πανηγύρια έχει στηθεί μια βιομηχανία παραγωγής Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής. Που καταλήγουν αυτά τα χρήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κυρία που βραβεύτηκε είναι υπάλληλος του Δήμου στη ΠΆΛΑΙΡΟ. Οι εκδηλώσεις που έκανε για τη σχολή ζωγραφικής της ,τα έξοδα τα πλήρωνε ο Δήμος. Φυσικά ήταν και υποψήφια με το Ψηφοδέλτιο του Αποστολάκη. Ζητείται επώνυμη διάψευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα ζευγάρι από τη Βόνιτσα ξέρετε πόσα έχει πάρει από το Κέντρο Μέριμνας; Πάντως η γυναίκα είναι στενή συγγενής του Παντελή. Εντελώς τυχαία βέβαια. Σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σωστά τα γράφει ο 11 Μαρτίου 2022 ώρα 4.59.
    Θα διαψευτεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το κέντρο Μέριμνας να μας ενημερώσει πόσα χρήματα πέρυσι και πρόπερσι εισέπραξε από την περιφέρεια και από το Υπουργείο Πολιτισμού για εκδηλώσεις.
    Οι Δήμοι Λευκάδας και Αμφιλοχίας κάλεσαν τους συλλόγους να προτείνουν τις εκδηλώσεις τους και την οικονομική βοήθεια της Περιφέρειας θα την διαχειριστούν τα ίδια τα σωματεία.
    Εδώ στην Βόνιτσα;
    Πείτε μας τι εισπράξατε και μετά τίμια και ωραία να σας ακολουθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φέτος ο Αμβρακικός είχε 15 ξένους παίχτες με αμοιβή και ξένο προπονητή. Μαζί με τα έξοδα μετακινήσεων και διαιτητές, όλα μαζί μας κάνουν εκατό χιλιάδες. Ευτυχώς που πέφτει μόνο μια ομάδα και όχι τρείς. Θα πέφταμε κατηγορία.
    Αυτό το αθλητικό σωματείο ποιός το πλήρωσε; Εχει να βγεί κάποιος για συνδρομή από την εποχή του Φερεντίνου.
    Από που τα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο στη διοίκηση. Δεν είμαστε κανένα τριτοκοσμικό νεκροταφειο όπως ένας δύο ανώνυμοι γνωστοί σχολιαστές θα ήθελαν. Υπάρχει και πολιτισμος όσο και να χτυπιουνται μερικοί. Στο τέλος μιλάνε πάντα οι κάλπες γιατί ο κόσμος βλεπει και γι'αυτό έχουμε και τα ίδια άτομα στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το πάρτι με το δημόσιο χρήμα κρατεί στο Κέντρο Μέριμνας πολλά χρόνια. Έρχονται συνταρακτικές αποκαλύψεις. Που πήγαν τα 8.000.000 ευρώ Παντελή που διαχειρίστηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ της 11 Μαρτίου 10.42 μμ
    Μου αρέσει που παρακολουθείτε τόσο ζεστά τις δημοσιεύσεις του Ξηρόμερο νιούς. Αυτό σημαίνει ότι το site ακόμα σας είναι το μόνιμο πρόβλημά σας. Προσωπικά έχω γράψει το σχόλιο

    Σωστά τα γράφει ο 11 Μαρτίου 2022 ώρα 4.59.
    Θα διαψευτεί;

    Μπείτε στον κόπο και απαντήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν παρακολουθούμε τα άρθρα ..τα διαβαζουμε από άλλα έγκριτα site με πολύπλευρη κ αντικειμενική ενημέρωση.....Μπαίνουμε να γελάσουμε κ να κάνουμε χαβαλε με τα κάθε λογής υβριστικά σχόλια . Δεν με διαφέρει αν το δημοσιεύσεις ...... αρκεί που το βλέπεις εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  18. 12/3 12.41. Τσίτα
    Η Τσίτα ήταν η μαϊμου του ταρζάν. Τσίτα νοείται και η αγωνιώδης αναμονή πχ είσαι στην τσίτα.
    Αγαπητή τσίτα. Ειτε βλέπεις το άρθρο από έγκριτα site , ή βλέπεις μόνο τα σχόλια, είσαι στην τσίτα.
    Τωρα θεωρείς υβριστικό σχόλιο που σε καλούν να απαντήσεις;
    Τσίτα; Θα απαντήσεις; Μπορείς; Αντε δώσε μια απάντηση , έτσι για χαβαλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χαχα μη κάθεσαι και σχολιάζεις κι εσυ βρε 'ανώνυμε' για να δημιουργείς εντυπωσεις και να μπαίνει ο κόσμος να διαβάσει τα σχόλια που γράφουν αλλοι δυο γελωτοποιοί που κατακρίνουν λένε ασυναρτησίες σκοπιμα και γελάει ο κόσμος. Άλλωστε γι'αυτό και η ανωνυμια. Ποπ κορν καναπές και έχουμε σόου. Θα φατε κάρυ στη μάπα πάλι έχει την πιο δυνατή και ικανή ομάδα. Ξυδακι μαζέψτε από τώρα θα το χρειαστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ είσαι επώνυμος βάλε το ονοματάκι σου για να δούμε το ποιος λέει ψέμματα θα γλείφεις κανα κοκαλακι και σε έχουν τουμπεκι χαχα

      Διαγραφή
  20. Τον κυριο παντελη γιατί δεν τον κάλεσες Καραγιάννη να φάτε παρεουλα να θυμηθείτε και τίποτα από τα παλια αχ τη έχουν να δουμε τα ματάκια μας σε αυτές τις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο