Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

O Πρόεδρος της ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ κ. ΣΤΑΜΟΣ ΤΖΟΓΑΝΗΣ καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Ξηρομέρου για πλήρη αδιαφορία για το χωριό

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS 

           Με χειρόγραφη του επιστολή, με ημερομηνία 25 Ιουνίου 2019, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σκουρτούς κ. Στάμος Τζογάνης, καταγγέλλει την δημοτική αρχή για πλήρη αδιαφορία σε θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των κατοίκων του χωριού, και καλεί την δημοτική αρχή να ενεργήσει και να πράξει το καθήκον της.
Ακολουθεί η χειρόγραφη επιστολή:...








13 σχόλια:

  1. Υπάρχουν παράνομες παροχές κύριε πρόεδρε στον κεντρικό αγωγό; Αν ναι τι ενέργειες έκανες; Αναμένουμε χειρόγραφη απάντηση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αντιδήμαρχος ύδρευσης το γνωρίζει αυτό και δεν κάνει τίποτα ;Κάντο εγγραφως πρόεδρε για να πάει ο αντιδήμαρχος να τα δει

      Διαγραφή
  2. Τα χει φορτώσει στο κοκορα ο γαλουνηδ άντε να περασει ο καιρος να απαλλαγεί ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ήταν μόνο η σκούρτου....τα πάντα όλα ....χάλια μαύρα και ήθελαν να ξαναβγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρυσι πήγε στον εισαγγελέα φέτος γιατί δεν πάει ο κύριος τζογανης όλο φρου φρου και αρώματα αν είναι μάγκας ας κάνει άλλη μία χειρόγραφη επιστολή να υπόδειξη της παράνομες παροχές μαζί με τον κουτσουμπινα τον υδραυλικο που είναι υπεύθυνος για τον κεντρικό αγωγό το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι κύριε πρόεδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΧΙ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ρόλος του Προέδρου κάθε Τοπικής Κοινότητας είναι να αναδεικνύει τα προβλήματα του χωριού και σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους να τα επιλύει.
    Από τη στιγμή δε που δεν τους δίνετε η πάγια αποζημείωση και ο Δήμος αδιαφορεί η επιλογή των προέδρων είναι η να βάζουν χρήματα από την τσέπη τους η να ενημερώνουν τους κατοίκους και να τρέχουν κάθε τόσο στον εισαγγελέα.
    Όσοι κατηγορείτε τους προέδρους πείτε μας τι θα κάνατε εσείς;
    Και μην αρχίσετε τα ηρωικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΒΡΥΣΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η πάγια προκαταβολή είναι για έκτακτες ανάγκες δεν είναι ούτε για καθαρισμό νεκροταφείου ούτε για κοινόχρηστους χώρους ούτε για πλατείες ούτε για δεξαμενές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε μεγάλε!!!
      Για έκτακτες ανάγκες θα φωνάξει μηχανήματα και μπουλντόζες ο πρόεδρος και θα τους πληρώσει από τη πάγια;;;;;
      Αι μανούλα μ

      Διαγραφή
  9. Φιλε9:56 ο πρόεδρος είναι για να ενημερώνει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για της παράνομες παροχές και ότι άλλο στραβό βλέπει για το χωριό του καί όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση από την δημοτική αρχή τότε καλεί την αστυνομία και γίνεται αυτεπάγγελτα μυνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο Βασιλόπουλο ελάτε να δείτε τι γίνετε. Επιφανείς πολίτες αυτού του τόπου και να έχουν φ32 και φ63 πάνω στον κεντρικό αγωγό. Και μεις να πληρωνουμε από Αθήνα τα εναντι το νιαφα και του γαλουνη. Να δούμε η καινούρια δημοτική αρχή τι μέτρα θα πάρει, και όχι μόνο για το Βασιλόπουλο και για όλα τα χωριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν Αντιδήμαρχος θα είναι ο Λα ινας τότε δεν πρόκειται να συμβεί το παραμικρό.Ο ίδιος ποτίζει και μεγαλώνει τις ελιές του με νερό από το νεκροταφείο.Δημοτικά τέλη για το κοιμητήριο πληρώνουν μετά χρόνο και οι νεκροί...Πρέπει να μεγαλώσουν τα δεντράκια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο