Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Ραδιοφωνική συνέντευξη του ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ στον ΙΟΝΙΟΝ FM

              Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, ο νέος Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, παραχώρησε ολιγόλεπτη ραδιοφωνική συνέντευξη στην εκπομπή «ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ», των Δημήτρη Στρουμπάκου και Αντώνη Γρηγορόπουλου στον ΙΟΝΙΟΝ FM.
Ακούστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη εδώ.


26 σχόλια:

  1. Εάν ως απλος δημότης-ετεροδημότης του δήμου μας, εάν πω την γνώμη μου σε ένα συγκεκριμένο θέμα της ραδιοφωνικής συνέντευξης του νεοκλεγέντα δημάρχου του δήμου μας Κου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη πάλι νομίζω οτι θα γίνω "κακός" με κάποιους αξιότιμους συμπολίτες μας, οπότε δέν λέω τίποτα και πολιτικά σωπαίνω.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες πες... Ολοι εσενα περιμενουμε.
      Που ειναι ο γαλουνης ο μεγας πολιτικος παλιος πασοκος που σε αφηνε εκθαμβο με τις "αληθειες".
      Σου λειπει πολυ.

      Διαγραφή
    2. Στην τρύπα σου εσυ
      ...

      Διαγραφή
  2. Γιάννη άκουσα την συνέντευξη την οποία έδωσες στον πατριώτη σου .. Μόνο σε δύο θέματα που είπες θα σταθώ !!! Προσπαθούσαν να σε κάνουν να ανοίξεις διάλογο με προτάσεις από τα έργα που θα προσπαθήσετε να κάνετε ,εσύ βέβαια του είπες ότι έχουμε ένα φανταστικό μέρος με πολλά πλεονεκτήματα... Επίσης του αναφέρεις ότι η ανάπτυξη είναι ο δρόμος αστακού , Μύτικα !!! Εδώ να σε ενημερώσω αυτός ο δρόμος που έχει ανοίξει περίπου το 1975 από τον Χιόνη, Αρφάνη Για τον αστακό δεν έφερε καμία ανάπτυξη... ανάπτυξη να το γνωρίζεις και αν μπορέσεις να βάλεις έστω Και ένα πετραδάκι είναι η σύνδεση με την Ιόνια οδός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι και να πει ο Τριανταφυλλακης κυριε γιαννελη εσενα θα σου βρωμα.
    Μονο ο γαλουνης σου ευωδιαζε και σου μοσκοβολαγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συνδημότη 10:00 μ.μ.
      Μάλλον δεν εχεις κατανοήσει.ότι η δική μου κριτική είναι καθαρά πολιτική κριτική και δεν συμφωνώ καθόλου με την τελευταία φράση και στην πρώτη παράγραφο στο σχολιό σου 10:00 μ.μ.
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης

      Διαγραφή
  4. Δήμαρχε, αν είσαι τόσο πολύ καλός και στα έργα όπως η συνέντευξη που έδωσες!!! Να
    Βράσεις όσπρια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγκροτημένος και ήρεμος .Προχώρα δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν συνεχίσεις να ακούς με το νι και με το σίγμα τον σφιχτερμαν θα προκοψεις όπως και ο γαλουνης προχωρά με άφθαρτους αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας τόσα καινούργια παιδιά επιστήμονες έχει η παράταξη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιαννέλη είσαι απαράδεκτος....δεν παίζεται με τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ
    Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΣΤΑΚΟ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟ ΔΡΟΜΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΠΑΛΙΑΡΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΚΤΙΟ ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΠΟ ΠΡΒΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΣΤΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ ΠΑΛΑΙΡΟ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΚΤΙΟΥ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ 650.000 ΕΠΙΒΑΤΕΣ.
    ΚΑΙ Σ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΓΑΣ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΓΟΝΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΝΙΟ ΑΛΛΑ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΕΙΑΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10:00 μ.μ. to bolema de to ξεχνα kai τον τιμα αυτο γιατι δεν ειναι αχαριθστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητε Γιάννη αβ διαβαζεις αυτα τα σχολια , η ΑΝΑΠΤΥΞΗ είναι η σύνδεση ΑΣΤΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ . Να μην απομονωθει ο Αστακος από το λιμάνι του και από τις μελλοντικες προοπτικές. Πρέπεινα ειναι παρών σε αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτο το έργο το έχει δρομολογήσει ήδη ο Γαλούνης! Μόνο αυτός ξέρει και μπορεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι στο πλάνο του σφιχτερμαν όλος σχεδιασμός του Δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιάννη όλα θα φανούν από τις επιλογές προσώπων σύμφωνα με την ψήφο των πολιτών.Στο διαταυτα ο συνδυασμός σου έβγαλε 6 καινούργιους συμβουλους και εάν υπήρχε ενισχυμένη θα έβγαζε και άλλους 4 με 5 ακόμη οι οποίοι και αυτοί θα εκλέγονταν για πρώτη φορά.
    Δηλαδή ο κόσμος εκτός από το πρωσωπο σου τίμησε και παιδιά που ασχολήθηκαν πρώτη φορά με τα κοινά.Δηλαδη η κοινωνία σου λέει να πας με αυτούς και όχι με γυρολόγους και ισοροπιστες που δεν θα σπάσουν αυγά.Το μεγάλο ποσοστό που πήρες να ξέρεις ότι σου το έφεραν περισσότερο αυτά τα παιδιά.Δωσε ρόλο σε αυτούς γιατί με τα παραπάνω υλικά που ανέφερα πιο πάνω δεν πας πουθενά.Ευχομαι να κάνεις το σωστό η ιστορία θα καταδείξει βάσει της επιλογής σου εάν στοχευσες σωστά.Απο εδώ και στο εξής φίλε Γιάννη όχι άλλη επικοινωνία αλλά όπως ανέφερες στην συνέντευξη κάνε πραξη τις τρεις επαναλαμβανόμενες λέξεις δουλειά,δουλειά, δουλειά.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕ ΠΕΣ ΜΟΥ .ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΕΣΕΙ;ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΙΑΤΡΕΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑΝΝΗ ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ οκταθέσιο να πηγαίνει αρχοντοχωρι- Μύτικα για την παρέα του 2ου που έγραψε από αρχοντοχωρι .ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ" ΟΛΟ ΜΑΧΑΙΡΑ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΑΣΤΑΚΟ Βγάζαμε
    ΑΠΟ ΓΕΝΆΡΗ ας αρχίσουμε κρητική
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ο Πάνος ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ Βγηκε και αυτός
    Λάζαρος Τσιώπος Βασιλόπουλο #pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κύριε τριαναφυλλακη χθες στο γυμναστήριο στη Παπαδάτου έγινε ένα σοβαρό ατύχημα σε ένα νέο παιδί. Ευτιχος είχε αίσιο τέλος κ δεν είχαμε τίποτα χειρότερα.κ όλα αυτό για καλή του τύχη έτυχε να τον δει κάποιος άλλος που ήταν εκεί. Το ατύχημα έγινε γιατί δεν υπάρχει καμία συντήρηση στα διάφορα όργανα δεν υπάρχει κάποιος να προσέχει τους αθλούμενος ώστε να βοηθήσει σε όποιον χρειαστεί βοήθεια κτλ. Μάθαμε ότι ο δήμος πληρώνει γυμναστή να είναι εκεί για όλα τα παραπάνω. Γιατί δεν είναι ? Τα λεφτά που πάνε? Ο πρόεδρος του χωριού γιατί δε κάνει κάτι? Να σας πω ότι το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου ευτιχος είναι καλά με κάτι ραματα στο κεφάλι. Άκρος επικίνδυνη είναι κ η παιδική χαρά του χωριού. Να σας ενημερώσουμε ότι επειδή για το συμβάν αυτό θα ενημερωθούν οι αρμόδιες αρχές γιατί έτσι θα γλυτώσει ελπίζουμε το χωριό από όλο αυτό το τραγελαφο που ζούμε. Παρακαλώ πολύ κάντε κάτι σαν νέος δήμαρχος κ σαν ανθροπος γιατί θα γίνει τίποτα χειρότερο κ θα έχουμε αλλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 7:47 μμ με αυτά που προτίνεις συμφωνώ απόλυτα... κανε μου την χάρη σε παρακαλώ να ακούσεις την ομιλία, και συγκεκριμένα όταν είπε για την όμορφη διαδρομή αστακού Μύτικα!!!! Όπου γι'αυτό δεν έχει κανένας πιστεύω καμία αντίρρηση... αν είχε αναπτύξει όπως εσύ το θέμα θα συμφωνούσα απολύτως.. γι'αυτό να ακούσεις την συνέντευξη που έδωσε ο δήμαρχος.. και Καλό θα είναι όπως πολύ σωστά τα αναφέρεις να τα γνωρίζει και ο ίδιος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιές θα είναι οι επιλογές σου για Αντιδήμαρχους;ίδιες με Γαλουνη;αυτούς που εξέλεξε αυτός Τότε εξέλεξες και εσύ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άμα κουταει ας μην βάλει τον Λαϊνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παπαγαλάκια του Γαλούνη το καναβούρι τέλος. Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι ειναι σημαντικοί και θα εχουν ρόλο, ακούσατε;;;; Ρόλο και όχι μεροκάματα γατάκια για να μπορεί ο επικεφαλής να κάνει ανενόχλητος την δουλίτσα του.
    Στο Δήμο Ξηρομέρου θα μπει νοικοκυριό και σε αυτό θα βοηθήσουν όλοι και ο μαγκας ο Γκόλιας και ο δυναμικός Λαινάς, γιατί την μπαγκετα πλέον την κρατά άνθρωπος με αρχές που εχει έρθει για να δώσει στον Δήμο και οχι να πάρει.
    Ο παρασιτισμός τελος στον Δήμο Ξηρομέρου!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο