Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Καμιά συνεργασία του κ. Μασούρα με τη Δημοτική παράταξη του κ. Αποστολάκη!! -Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


Σέβομαι απολύτως την επιλογή των πολιτών του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.

  -Ακόμη και σήμερα καλώ, προσκαλώ και προκαλώ πολιτικά βεβαίως τον αποτυχημένο Δήμαρχο κ. Αποστολάκη σε τηλεοπτική συζήτηση ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΛΗ. Τον καλώ να διαλέξει δημοσιογράφους όποιους θέλει και να μιλήσουμε σε όποιο τηλεοπτικό κανάλι θέλει. 
 -Θέλω να συγχαρώ τους Δημοτικούς Συμβούλους και Τοπικούς Συμβούλους, όλων των παρατάξεων, οι οποίοι εξελέγησαν για πρώτη φορά.  
  -Η απλή αναλογική σημαίνει συνεργασία για τη συγκρότηση της νέας Δημοτικής Αρχής.

        Η συνεργασία της Δημοτικής παράταξης του κ. Μασούρα με τη Δημοτική παράταξη του κ. Αποστολάκη είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ και ισοδυναμεί με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ για το κ. Μασούρα. 
        Καλώ το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μωραΐτη, έχει δηλώσει ότι δεν συνεργάζεται με κανέναν, να λειτουργήσει ως Δημοτικός Σύμβουλος κοιτώντας και τη καθημερινότητα πέραν της γενικής πολιτικής κατεύθυνσης της παράταξης....

  
Αγαπητοί Συνδημότες
   Όλοι γνωρίζετε ότι με το κ. Βίτσα Τάκη με συνδέει μία ανιδιοτελή φιλία πολλών ετών. Διαφώνησα με τη πολιτική του απόφαση να θέσει υποψηφιότητα με τη παράταξη του αποτυχημένου Δημάρχου κ. Αποστολάκη.  
       Θα έλεγα η απόφαση του με ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Του εξήγησα κατ ιδία τους λόγους της απόλυτης ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ. 

         Φίλε Τάκη επωμίζεσαι τεράστιο φορτίο με τη ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ. Δεν θα διστάσω να σε κρίνω πολιτικά, όπως πολιτικά κρίνω τους ΠΑΝΤΕΣ.
          Από τη στιγμή που ο κάθε Δημότης θέτει υποψηφιότητα ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η θετική του προσφορά, τα λάθη του, οι παραλήψεις του, η αρνητική θέση για την ανάπτυξη τόπου μας θα τύχουν της κριτικής μου.

         Φίλε Τάκη, θεωρώ αυτονόητη από  τη πλευρά σου, την  προώθηση τεσσάρων βασικών θεμάτων:
1)-ΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.
2)-Την οριστική και πλήρη λύση της ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ- ΠΟΓΩΝΙΑΣ- ΣΤΕΝΟΥ- ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
3)-Ο Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος του Δήμου από συστάσεως του μέχρι σήμερα  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
4)-Η πραγματοποίηση ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ για να μην γίνει ο πανέμορφος τόπος μας χωματερή ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Αγαπητοί Συνδημότες
           Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς που μου λέτε ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ. Από καρδιάς η ανησυχία σας με γεμίζει ευθύνες. Μην ανησυχείτε. Δεν φοβάμαι κανέναν παρά μόνο το ΘΕΟ. Υπηρετώ αξίες, την αλήθεια. Είμαι κοντά στους ανθρώπους της εργασίας, του μόχθου, του πνεύματος και του πολιτισμού.
-Έχω λάβει όλα τα μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας για την ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ.  

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
     Σε δύο απρόκλητες έμμεσες πλην σαφείς φραστικές επιθέσεις που δέχτηκα την Κυριακή 02/06/2019 στη Βόνιτσα λέω:   
Σε αυτούς τους δύο ΤΟΝΙΖΩ:
-Είμαι δεκαετίες στο πολιτικό κουρμπέτι, ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΣΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.  
-Εσείς το λέτε ΑΔΥΝΑΜΙΑ, εγώ το λέω ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
-ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
-ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ.
-Υπηρετώ και ζω σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.
-Αυτά προς το ΠΑΡΟΝ. Τα υπόλοιπα ΟΣΟΝΟΥΠΩ (Σε λίγο καιρό). Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.





20 σχόλια:

  1. Κώστα η αλήθεια τους πονάει συνέχισε να γράφεις αλήθειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tάκη άκου το φίλο σου Κώστα. Με αυτή τη Σικελοομάδα πως θα συνεργαστείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H περιρρέουσα και περιτρέχουσα φαυλότητα της πλειοψηφίας στη κοινωνία βρήκε τον εκφραστή της. Μασούρα μακριά από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΔΗΛΑΔ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΙΣΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ;ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΔΑΣΚΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oι Δημοτικοί Σύμβουλοι που έκαναν απευθείας αναθέσεις εξελέγησαν όλοι. Όι άλλοι ή δεν κατέβηκαν καθόλου ή έχασαν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι της Παλαίρου. Εχασαν όλοι. Ο Μπάλιος υπέγραφε ότι τα παρελάμβανε. Τώρα μεροκάματο και αργότερα τα υπόλοιπα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τις υποδείξεις κρατατες για τον εαυτό σου και το κόμμα σου.Το τι θα κάνει ο Μασούρας και ο κάθε ένας δεν σε αφορά.Εχει μυαλό και καθαρή σκέψη.Δεν χρειάζεται υποδείξεις.Και από πού περνεις το θράσος να τους λες τι θα κάνουν πανσοφε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυθεντικέ Μπούλη μαζέψου. Σε περιμένει το εδώλιο για ότι έκανες. Νομίζατε ΄'ότι με τον άλλον θα μένετε στο σκοτάδι. Σας ξέρουν όλοι ποιοι είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Βίτσας είναι αδιανόητο να συνεργαστεί με το θερμοσίφωνα όπως τον αποκαλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είσαι πραγματικά τόσο αξιόλογος άνθρωπος.. σώστα όλα όσα λες.. μάχεσαι για την αλήθεια, είσαι με το δίκαιο παντα .. και όσοι σε ξέρουν το ξέρουν αυτό ! Είσαι άξιος ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ φιλε, και πολυ μαλιστα. Θα τον μαθεις και εσυ. Σιγα σιγα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτές τι πρακτικές είναι ; Πως ένας μη εκλεγμένος προσπαθει να επιβάλλει τις απόψεις του ; Άσε μας με τις σοφίες σου. Τελικά, με όλα αυτά κατάφερες και εσυ να εδραιώσεις τον Αποστολάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς 3:38μμ:

    Ο δάσκαλος όπως τον λέτε εδώ δε ξέρω αν τις υποτιμάει, εγώ πάντως άνετα.

    Απ τις χειρότερες φάρες τις Ελλάδας η περιοχή μας. Τουλάχιστον μια μεγάλη πλειοψηφία.

    Κακεντρεχείς, παρτάκηδες, κουτσομποληδες και πουλάνε τη μάνα τους άμα τους κουνήσεις στα μούτρα ένα 20ρικο.

    Πολύ λογικό λοιπόν να βγάζουν τον Αποστολάκη.
    Αφού ταΐζει όλο το δήμο και τους εκφράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΟ ΔΙΚΑΙΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΤΣΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελειωσαν οι εκλογες ρέέεεεεεεεεεεεεε βουλωστε το και πηγενετε στα σπιτια σας μας τα πρηξατε,ολο τα ιδια και τα ιδια,αναθεμα και βρειτε ποτε ακρη.Θες καλως θες κακος βγηκε ο Αποστολακης λες κι αμα εβγενε ο Κασολας η ο Μασουρας θα αλλαζε κατι,παλι οι ιδιοι μαλακες θα ησασταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O δάσκαλος τη πολιτική τη παίζει στα δάχτυλα. Αν τολμά ο Δήμαρχος ας βγει στη τηλεόραση να μιλήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Κώστας κάτι θέλει να πει. Τι περισσότερα γνωρίζει; Tον ξέρω πολύ καλά. Δεν γράφει τίποτε τυχαία. Τον ρώτησα το βράδυ τηλεφωνικά να μου πει λεπτομέρειες. Μου είπε θυμήσου να με ρωτήσεις 15 Σεπτεμβρίου. Να το βγάλω στον αέρα του είπα. Ναι, μου είπε δεν έχω κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2:50 με αυτες τις μαλακιες κερδιζετε τους ψηφους? θεεε μου τι αλλο θα μας πειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ισοτιμος ο λακιας τι λεει που νομιζε οτι ηταν ο σωσιας της βονιτσας τον μαυρισανε και εχει νευρα. Ηρθε η ωρα να καθαριζεις τα γραικια τωρα αντε στο χωριο σου που δεν σε ξερουν καλα γιατι εμεις εδω σε μαθαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΙΚΕ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Η ΠΑΝΤΑΖΗ Κ Η ΚΑΡΕΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕΝ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΟΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο