Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Βασίλη Αντωνόπουλου με το ΚΙΝ.ΑΛ. στο Ξηρόμερο -ΦΩΤΟ



Βασίλης Αντωνόπουλος: Το Ξηρόμερο αξίζει να σχεδιάσουμε για αυτό ένα καλύτερο αύριο 

       Χωριά του Ξηρομέρου επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αιτωλοακαρνανία, Βασίλης Αντωνόπουλος, συνεχίζοντας τις περιοδείες του ενόψει των εθνικών εκλογών. 
Χθες, Πέμπτη 13 Ιουνίου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους στις Φυτείες, στην Παπαδάτου, την Κωνωπίνα, τον Αετό, την Κομποτή και την Κατούνα.....

 
           Ο υποψήφιος βουλευτής άκουσε τους προβληματισμούς τους και την- δικαιολογημένη- δυσπιστία τους συνολικά απέναντι στη κυβέρνηση και τη μείζονα αντιπολίτευση, αφού δεκάδες κάτοικοι τόνισαν πως αισθάνονται στα χωριά τους την πλήρη απαξίωση από την κεντρική εξουσία. Ιδιαίτερα οι κάτοικοι των Φυτειών έμειναν στο θέμα των βιορευστών και των περιβαλλοντικών κινδύνων που διατρέχει η περιοχή αν υλοποιηθούν αυτοί οι σχεδιασμοί, τονίζοντας πολλοί εξ αυτών πως «η κυβέρνηση τους εμπαίζει». 
         Ο υποψήφιος βουλευτής δήλωσε πως θα σταθεί δίπλα τους στις δίκαιες διεκδικήσεις τους στο μείζον αυτό ζήτημα, ενώ δεσμεύθηκε πως, αν του δοθεί  η δυνατότητα να εκπροσωπήσει την Αιτωλοακαρνανία στο Κοινοβούλιο, θέματα όπως η κτηνοτροφία και η γεωργία, που αποτελούν τον βασικό οικονομικό μοχλό της περιοχής, θα τεθούν άμεσα προς συζήτηση. 
       «Το Ξηρόμερο αξίζει μια καλύτερη θέση στον «χάρτη» της Ελλάδας και είναι στο χέρι μας να του τη δώσουμε. Αξίζει να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή και δεσμευόμαστε πως θα το κάνουμε», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής. 


7 σχόλια:

  1. Η κυβέρνηση σας "εμπαίζει" ? ή το μυαλουδάκι σας το φτωχό
    Ποιοί τοπικοί σας λου τους ψηφισατε τε υπέγραγρσψαν ? Φυτειανοί έ Φυτειανοί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυβέρνηση σας "εμπαίζει" ? ή το μυαλουδάκι σας το φτωχό
    Ποιοί τοπικοί σας που τους ψηφισατε υπέγραψαν ? Φυτειανοί έ Φυτειανοί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ, ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ
    ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΚΑ ΧΕΙΡΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΑ ΔΕΜΑΤΙΑ
    ΚΟΛΗΣΑΤΕ ΣΤΟ 6-7% ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΑΙ ΕΚΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απλή αναλογική ειναι οτι πιο δημοκρατικό και προοδευτικό έχει ψηφιστεί από το 1974 εως και σήμερα και άσχετα ότι δεν το παραδέχονται αυτό δημόσια τα κόμματα της αντιπολίτευσης
      Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ τολμάει τέτοιες ριζικές αλλαγές στη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης.
      Τωρα αν αυτό θα το εκτιμήσει ο κόσμος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 19 αυτό κανενας δημοσκόπος με ακρίβεια δεν το ξέρει.
      Ας ψηφίσει ότι θέλει ο κόσμος σεβαστό είναι δημοκρατία είχαμε και έχουμε και θα έχουμε.
      εγώ πάντως ψηφίζω σταθερά Αλέξη Τσίπρα δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ και πάλι ΣΥΡΙΖΑ για το καλό όλης της κοινωνίας.

      Διαγραφή
  4. Σκοπός των εκλογών είναι να αναδειχθεί κυβέρνηση - διοίκηση , που θα μπορεί να διοικήσει , να παίρνει αποφάσεις και να ενεργεί. Δείτε το τραγέλαφο που δημιουργήθηκε με την απλή αναλογική στους δήμους , όπου θα διοικήσουν δήμαρχοι χωρίς πλειοψηφία , πρόεδροι με λιγότερους ψήφους. Ήδη δημιουργούνται συνεργασίες της αντιπολίτευσης για να εμποδίσει εκδικητικά το δήμαρχο που κέρδισε. Έτσι δείχνουν τι εννοούσαν οταν έλεγαν ότι θα εργαστούν για το καλό του τόπου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ. ΚΙΝΝΑΛ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ. ΤΕΛΕΙΩΩΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το έχεις οτι έφτασε στο μηδεν ?
      ΕΓΩ ΝΟΜΊΖΩ ΌΤΙ ΈΧΕΙ 7 %

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο