Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΟΥΚΗΣ: Το ΘΥΡΡΕΙΟ λέει όχι στις ανεμογεννήτριες

                Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, ανοιχτή συνέλευση των κατοίκων στη Πλατεία Θυρρείου (Βόνιτσας) με θέμα συζήτησης την επικείμενη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στον ορεινό όγκο των Ακαρνανικών (στα όρια της κοινότητας Θυρρείου) και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θυρρείου κ. Χρήστος Παλούκης, μας ενημερώνει: 


          Βροντερό ΟΧΙ στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28.6.19 από τους κατοίκους του Θυρρείου στην καταστροφή του βουνού Περγαντί από την κατασκευή ανεμογεννητριών με ότι αυτό συνεπάγεται στο καλύτερο φιλέτο του αρχέγονου βουνού.
            Προτάθηκε συντονιστική ομάδα η οποία θα παρακολουθεί τις εξελίξεις αποτελούμενη από 5 άτομα αρχικά, ενώ σε ψήφισμα που ακολούθησε αποφασίσθηκε ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας να κινηθεί με ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της εταιρείας που επιχειρεί στην περιοχή και το άμεσο σταμάτημα οποιασδήποτε εργασίας στη θέση Καπότη..
Η μάχη μόλις άρχισε.........







5 σχόλια:

  1. Άγνοια και η πρόοδος


    http://www.rae.gr/old/K2/greenpeace.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλοί μαζευτήκατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας κοροιδευει ο καριολης,τοσο καιρο η εταιρια που εστησε τις ανεμογεννητριες δεν ρωτησε κανεναν απο το δημο,δεν πηρε απο κανεναν το οκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3.42 Δεν βαρεθηκες να μιλας συνεχεια για ασχετοσινη και αγνοια των πολιτων ενω εσυ εισαι ο ενημερομενος και ο φωστηρας; Οταν συνθεθηκε η ηρωινη μεχρι και ο Φρουντ την διαφημιζε ως πανακεια. Μαλλον πρεπει να εισε ατομο των εταιριων η του δημου για να ειχεις τοση επιμονη και αλλαζονια που νομιζεις οτι θα σωσεις τον πλανητη κονομωντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε λίγο θα ξεκινήσουν να δουλεύουν και εσείς τώρα κάνατε τη διαμαρτυρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο