Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ -ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ: Κάλεσμα σε σύσκεψη για την αποτροπή εγκατάστασης μονάδων βιορευστών στις ΦΥΤΕΙΕΣ

         Η Επιτροπή αγώνα κατά της εγκατάστασης μονάδων παραγωγής ενέργειας με βιορευστά στις Φυτείες, μετά την «σιωπηρή» απόρριψη των προσφυγών του Δήμου Ξηρομέρου, με υπαιτιότητα του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας,
 σας καλεί σε σύσκεψη, την Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 19:00 στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ. Πατησίων 5, 4 ος όροφος με θέμα: «Ενημέρωση για τις εξελίξεις - δρομολόγηση περαιτέρω ενεργειών» για την αποτροπή εγκατάστασης των μονάδων αυτών.

Επιτροπή αγώνα


5 σχόλια:

  1. << κάλλιο αργά παρά ποτέ >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε προηγουμενεσ αναρτησεις για τα βιορεφστα υπηρχαν διαμαχεσ για το ποιος φταιει.Βρε παιδια μη σκοτωνεστε για το ποιος φταιει. Ολες οι απαντησεις ειναι στο διαυγεια . οποιοσ εχει χρονο και υπομονη μπροστα στον υπολογιστη του μαθαινει την αληθεια.
    scripta manent

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Verba volant,scripta manent...👌πολυ σωτος φιλε μου 3.31

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Η ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΑΥΤΗ θΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Επιτροπή Αγώνα θα πρέπει να είναι συμπολίτες μας κύρους και πλήρους αποδοχής από την βάση της τοπικής μας κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο