Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Ο «πρωταθλητής» δήμαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ και το ζεϊμπέκικο, έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ

ΑΠΟ ΜΥΤΙΚΑS PRRES:

 Πρωταθλητής σε ποσοστό εκλογής Δήμαρχος σε όλη την Ελλάδα ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης!!

       Με το επίσημο συντριπτικό ποσοστό του 75,94% που πήρε στον δεύτερο γύρο των εκλογών, ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης είναι ο πρωταθλητής Δήμαρχος για όλη την Ελλάδα, όσον αφορά το ποσοστό εκλογής του. 

     Για το γεγονός αυτό, είχαμε την ειδική αναφορά που έκανε σε αυτόν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Tv....


14 σχόλια:

  1. Υπάρχει βίντεο στο ίδιο κανάλι πριν μερικά χρόνια που μιλάει με τα καλύτερα για τον Πανταζη αποκαλώντας τον μάλιστα αδερφό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τώρα θα βγει τo Λάηφ σταηλ να μας κατηγορήσει για lifestyle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα γλέντια μάλλον ο Πανταζής σου τα έμαθε όταν σε πήρε από το χεράκι και σε έβγαλε στην κοινωνία και νυχτερινή ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και να υπάρχει βίντεο τότε ήταν που έκανε εμφάνιση ο Πανταζης στον αστακό από την αφάνεια του
    Ο Δήμαρχος μας αγκαλιάζει όλο τον κόσμο αλλά αν δει ή καταλάβει ότι είναι φίδια τους πατάει στο λαρύγγι και αυτό έκανε 🤫🤫🤫
    Γατάκια όση λάσπη και να προσπαθήσετε να πετάξετε ο κόσμος σας κατάλαβε όπως και ο Γιάννης ευτυχώς
    ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει βίντεο στο ίδιο κανάλι πριν μερικά χρόνια που μιλάει με τα καλύτερα για τον Πανταζη αποκαλώντας τον μάλιστα αδερφό.

    https://youtu.be/es29rMVX94A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλεος πια με αυτό βίντεο. Όλοι κάποτε πίστεψαν σε αυτόν τον άνθρωπο ότι μπορεί να αλλάξει τον τόπο. Αλλά τελικά όλοι έπεσαν έξω. Και όπως υπάρχει βίντεο με τον Τριανταφυλλακη να τον αποκαλεί αδελφό, υπάρχει και άλλο βίντεο που ο Πανταζής λέει ότι αποτύχαμε ως δημοτική αρχή και τα βάζει με τον δήμαρχο Γαλουνη και τους ξεφτιλίζει όλους για το έργο που είχαν κάνει έως τότε. Και ήταν αγκαλιά και τον έλεγε αυτός αδελφό κ πολλά αλλά. Γιατί δεν μένουμε αε αυτό το βίντεο? Επίσης αν κέρδιζε ο Γαλουνης πείτε μας ότι δεν θα χορεύε ούτε αυτός ούτε ο Πανταζής ούτε η υπόλοιπη παρέα να γρλασουμε λιγο. Πριν 5χρονια αν θυμάμαι καλά ο γαλουνης χορευε το σακάκι μου το διπλο σταυροκουμπωτο. Ήξερε τι χόρευε!!!τραγούδι με νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΕΨΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ... ΧΩΡΕΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΟΡΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να το χονεψετε Δήμαρχος είναι ο Αιξρετικος Επιστήμονας Γιάννης Τριανταφιλακης την λάσπη σας φυλάξετε σε τέσσεραχρόνια σπο τώρα@!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι άνθρωποι της Ελλάδος εξευτελιζονται καθημερινά εδώ που έχει φτάσει η χώρα μας από τους πολιτικούς. Ε!! Δε νομίζω ότι χρειάζονται τόσοι πανηγυρισμοί. Αυτό ίσως να δείχνει κάτι, λαέ σκέψου λίγο, δες λίγο τι γίνεται. Για ποιο πράγμα γλεντάνε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΕΡΓΟΛΑΒΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περιμένουμε να δούμε ελέγχους ορκωτούς λογιστές να στείλεις κόσμο στον εισαγγελέα για να σε δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος, μπορείς να τα κάνεις αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 12.24μμ ΤΟ 75/100 ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο