Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΑΚΗΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ για την απώλεια του ΘΑΝΑΣΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος υπηρέτησε Συμβολαιογράφος στον ΑΣΤΑΚΟ

Συλλυπητήρια  της Ένωση Αστακηνών Αθήνας στην οικογένεια Θανάση Σπανόπουλου

             Έφυγε σήμερα 04-06-2019 από την ζωή, σε ηλικία 95 ετών, ο γνωστός Συμβολαιογράφος των Αθηνών Αθανάσιος Χρίστου Σπανόπουλος. Ο Θαν. Σπανόπουλος γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1924. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, το 1954 θα διοριστεί ως Συμβολαιογράφος στον Αστακό.
          Το 1959 νυμφεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, την Αστακιώτισσα Μαρκέλα Κλοζωρή. Από τον γάμο αυτό θα αποκτήσει δύο παιδιά, τον Χρίστο, που είναι συμβολαιογράφος και την Μαρία (Μάρω), που είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Το 1959 θα συνεχίσει ως συμβολαιογράφος στο Αγρίνιο και από το 1969 και μετά στην Αθήνα όπου θα διαγράψει μια λαμπρή επαγγελματική καριέρα. Υπήρξε εκλεκτό μέλος της κλειστής ανδρικής "Αθηναϊκής Λέσχης"...........

 
     Επίσης υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ, από την διοίκηση του οποίου πρόσφατα τιμήθηκε. Τέλος επί σειρά ετών διετέλεσε και διοικητικός παράγοντας, όταν πρόεδρος του συλλόγου ήταν ο αείμνηστος Βασίλειος Καραθανάσης.

     Τον γλυκύτατο σύζυγο, πατέρα και παππού Θανάση, θα τον συντροφεύει πλέον η σκέψη όλων των Αστακιωτών που είχαν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά, τόσο στην Αθήνα όσο και στον Αστακό στο οποίο η οικογένεια διατηρεί οικία και επισκέπτεται συχνά.

      Η Ένωση Αστακηνών Αθήνας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην σύζυγό του Μαρκέλα και στα παιδιά του.



1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΥΠΗΡΞΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ. ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΕΥΓΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΡΩΣΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΡΙΝΕ Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΕΘΙΜΩΝ.

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ζ.ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο