Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Θερμές ευχαριστίες ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΔΡΑΚΑ -ΝΤΙΝΟΥ για την εκλογή της στο Τοπικό Συμβούλιο ΑΣΤΑΚΟΥ

Η Χρυσούλα Δράκα - Ντίνου εκλέχθηκε Τοπική Σύμβουλος Αστακού με το ψηφοδέλτιο «ΑΣΤΑΚΟΣ: Ελπίδα– Δύναμη- Προοπτική», με το συνδυασμό του νέου δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και ευχαριστεί:

            Φίλες και φίλοι, θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που αναδείξατε το ψηφοδέλτιό μας "ΑΣΤΑΚΟΣ: ΕΛΠΙΔΑ-ΔΥΝΑΜΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" πρώτο στην διεκδίκηση του τοπικού συμβουλίου και που με κρίνατε άξια και με εκλέξατε.
            Ευχαριστώ πολύ για τις 286 ψήφους, των οποίων το βάρος της ευθύνης πραγματικά νιώθω ήδη και για αυτό να είστε σίγουροι ότι θα δώσω το εκατό τοις εκατό να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας, αλλά και όλων των Αστακιωτών.

Μετά τιμής 
Χρυσούλα Δράκα - Ντίνου


15 σχόλια:

  1. Με τόσους ανθρώπους από πίσω σου και δεν κατάφερες να βγεις πρώτη απλά για να καταλάβεις πως δεν γίνεται να χαμογελάς στον κόσμο ένα μήνα πριν τις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπαιξες μία πολύ κακή στρατηγική προσπαθούσες να βγάλεις από όλα τα ψηφοδέλτια το Βασίλα και να βάλεις την Αρετή και έπειτα έτρεχες να μαζέψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ.

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λάθος στρατηγική λάθος κινήσεις λάθος συμπεριφορά.. Τα λάθη πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τέτοια άτομα πίσω σου και δεν βγήκες πρώτη.Έρχεσαι και το παίζεις ευχαριστημένη αλλά από όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω σε πείραξε πολύ που βγήκες οριακά.Δεν γίνεται να γελάς ψεύτικα και υποκριτικά ένα ενάμιση μήνα πριν τις εκλογές.Είμαστε μικρό μέρος και γνωριζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν πρόσεχες λίγο την συμπεριφορά σου και τις πρακτικές σου εναντι των συνυποψήφιων σου θα σου ελεγαν πολλοι συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην βγάζετε άλλο δηλητήριο, ο κάθε ένας πήρε αυτό που του αναλογούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Προς τις ανωτέρω γνωστές σχολιάστριες. Λιγώτερο δηλητήριο δεν θα έβλαπτε. Προσέξτε μόνον μην καταπιείται το σάλιο σας. Δεν έχω την πρόθεση να υπερασπιστώ την Χρυσούλα αλλά η κακοήθεια περισσεύει. Αντί την επομένη φορά όπως σωστά λέει και ο προηγούμενος σχολιαστής να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τις εκλογές εσείς βάλλετε ενατίον μιας γυναίκας που αποφάσισε να εκτεθεί και όχι να κρυφτεί. Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5:14 μ.μ. τα σχόλια είναι καλόπιστα και προσφέρονται για προβληματισμό, όχι για δηλητηρίαση. Καλή δύναμη στο ταξίδι των υποχρεώσεων της τετραετίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ αέρας πολύ στυλ και στο τέλος η δικαίωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν στέλνεις αιτήματα φιλίας στο παρά Πέντε για να δημιουργήσεις σχέσεις ψηφοθηρίας τι περίμενες να σου γράψουν ;;; όταν καταλάβατε ότι ο βασίλας είναι δυνατός και χτύπαγε πρωτιά το μόνο που κάνατε εσύ και η άλλη ήταν να τον αδειάζετε... Τότε τι θα πρέπει να γράψουν;; ο κόσμος δεν μασάει κουτόχορτο που νομίζεις εσύ και η άλλη... Και καλά έκανε και δεν κρύφτηκε για να πάρει κάποια μηνύματα τα οποία μπορεί να πικράνουν , αλλά έτσι μπορεί να καταλάβει τα λάθη που έκανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμαν πια η γυναικεια ζηλια!εσεις οι χαμογελαστες και αγαπητες στο κοσμο γιατι δεν μπηκατε υποψηφιες και να σαρωσεται...οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια..περαστικα σας λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβοοο Χρυσούλα για τον αγώνα σου!!! Συγχαρητήρια!!! Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΤΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ . ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΗ ΞΕΡΩ ΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η στάση απέναντι στην εξουσία πρέπει να είναι ίδια με τη στάση απέναντι στη φωτιά: να μη στέκεσαι ούτε πολύ κοντά, για να μην καείς, ούτε πολύ μακριά για να μην ξεπαγιάσεις.Ολοι εμείς οι προ και μετά προφήτες ας σκεφτούμε με ψυχραιμία και ας ρωτήσουμε τή κάνουμε εις για τον τόπο μας και όχι ο τόπος για εμάς. Όλοι θα κριθούν και ο χρόνος θα δείξει το καλό και το καλό το λάθος και το σωστό. Όλα είναι δρόμος και εκεί θα φανούν όλα. Καλή επιτυχία σε όσους πήραν το ρίσκο και υπομονή σε μας να αντέξουμε την επιλογή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο