Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Εξελέγη ο Μιχάλης Γούδας Περιφερειακός Σύμβουλος-Ευχαριστίες.

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όσους και όσες με τίμησαν με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μάιου. Θέλω ιδιαίτερα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντοπίτες μου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας για την τεράστια στήριξη και αγάπη που μου έδωσαν, όλοι μαζί για να τα κάνουμε όλα από την αρχή στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Μιχάλης Γούδας Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας

6 σχόλια:

  1. μηχαλη και τωρα ο επόμενος δήμαρχος .εισαι το φαβορί με οποιονδήποτε αντιπαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να μην είναι?
    Είναι καλύτεροι οι άλλοι?
    Να δείξει έργο με σύνεση και πολιτισμό και να "χτυπησει" τις δημοτικές εκλογές το 2023 στα ίσα με ίσους η και με κατώτερους των περιστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιχάλη ειλικρινά καλή επιτυχία από τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο μιχαλη συγχαριτηρια αργισε να ξεκαθαρισει το τοπιο αλλα ειχε αισιο αποτελεσμα για σενα κ για εμας. Ο κυριος στουπας ομως πριν λιγο που μας εβγαλε διαγγελμα ευχαριστηριο λεει οτι βγηκε τρεις φορες πρωτος μας λεει ψεμματα γιατι την προηγουμενη εχω να του πω οτι πρωτος βγηκε ο κυριος προδρομιτης στο δημο μεδεωνος. Και γι αυτο καλα ειναι να μην μας λεει ψεμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Κατούνα τι βγηκε ο Λακιας
    Πρωτος βγήκε ο Κούπλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παντα πρωτος στην Κατουνα βγαινει ο Κουπλας.Ειναι ο πιο αγαπητος απ ολους.Δεν τον ενδιαφερουν τα αξιωματα ουτε το χρημα.Τουλαχιστον ο κοσμος της Κατουνας το αναγνωριζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο