Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Στο «σκαμνί» του πειθαρχικού των ΟΤΑ, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΑΥΛΟΣ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΤΑΖΗ- Ζήτησαν και πήραν ΑΝΑΒΟΛΗ!!

"Ζήτησαν και πήραν ΑΝΑΒΟΛΗ. Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος στα ΠΑΝΤΑ"

ΔΗΜΟΣ  ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
    -Διαχειριστικός και Οικονομικός  Έλεγχος του Δήμου από συστάσεως του μέχρι σήμερα. 
  -Ζήτησαν και πήραν  ΑΝΑΒΟΛΗ από το Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ  Α΄και Β’ βαθμού.

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός

Αγαπητοί  Αναγνώστες
      Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 συνεδρίασε το Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ Α' και Β' βαθμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Πελοποννήσου, Ιονίου και Δυτικής Ελλάδας στη Πάτρα. Στη ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης υπήρχαν και δύο θέματα που αφορούσαν το Δήμο μας.

  -Το δεύτερο θέμα αφορούσε το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τραυλό Σωτήριο. Ο πρώην Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κ. Τραυλός Σωτήριο συμμετείχε  σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και ψήφισε απευθείας ανάθεση σε επιχείρηση δικών του συμφερόντων.

  -Το όγδοο  θέμα αφορούσε τη Δημοτικό Σύμβουλο κα Πανταζή Παναγιώτα. Η  πρώην Αντιδήμαρχος και  πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας  και Ανάπτυξης κα Πανταζή Παναγιώτα  συμμετείχε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και ψήφισε απευθείας ανάθεση σε επιχείρηση συμφερόντων πολύ στενών συγγενών της.....



         Αμφότεροι παραπέμφθηκαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού ύστερα από καταγγελία δική μου. Είμαι περήφανος για τη καταγγελία αυτή.  
         Δεν έχω απολύτως τίποτε προσωπικό με το κ. Τραυλό και με την κα Πανταζή. Κατήγγειλα τον Αντιπρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας και το Μέλος του ΔΣ  γιατί ενέργησαν αντίθετα με κάθε έννοια πολιτικού, δεοντολογικού και ηθικού  γραπτού και άγραφου νόμου. Αν δεν το κατανοούν ή δεν θέλουν να το κατανοήσουν με αφήνει παγερά αδιάφορο. Πάντως τη πολιτική αντιπαράθεση, δεν θα τους κάνω τη χάρη, να τη μετατρέψουν σε προσωπική διαμάχη. Τους λέω χτυπάνε λάθος πόρτα. Είμαι πολύ έμπειρος στο πολιτικό κουρμπέτι. 

          Στη αρχή της σημερινής συνεδρίασης του Πειθαρχικού Συμβουλίου ζήτησε το λόγο η κα Πανταζή εκπροσωπώντας και το κ. Τραυλό, όπως είπε, και κατέθεσε δύο έγγραφα στο Πρόεδρο του Συμβουλίου.  Σύμφωνα με αυτά που διάβασε ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού ζήτησε την ΑΝΑΒΟΛΗ των δύο υποθέσεων. 
           Ο λόγος που επικαλέστηκε ήταν ότι ο Δικηγόρος τους (ο έμμισθος Δικηγόρος του Δήμου κ. Κοντομίχης) είχε εργασία στο Ειρηνοδικείο της Βόνιτσας για υποθέσεις του Δήμου μας. Το Πειθαρχικό Συμβούλιο ανέβαλε την συζήτηση και των δύο υποθέσεων σε επόμενη του συνεδρίαση.

Προς ενημέρωση των αναγνωστών  υπενθυμίζω τα εξής: 
1.-Η παραπομπή των δύο αιρετών έγινε πριν τρία χρόνια περίπου.
2.-Το Συμβούλιο συνεδριάζει  δύο- τρείς φορές το χρόνο.
3.-Ο κ. Τραυλός Σωτήριος ζήτησε αναβολή  για λόγους υγείας και στη προηγούμενη συνεδρίαση του Πειθαρχικού στις αρχές του χρόνου. Στη τωρινή όπως και στη προηγούμενη δεν ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. 

Αγαπητοί Αναγνώστες
      -Είναι προφανής η δυσχερής πολιτική και όχι μόνο θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι.
      -Είναι προφανής η δυσχερής πολιτική και όχι μόνο θέση στην οποία έχει περιέλθει ο αποτυχημένος Δήμαρχος κ. Αποστολάκης.
    -Είναι προφανής η δυσχερής πολιτική και όχι μόνο θέση στην οποία έχει περιέλθει ο Αντιδήμαρχος κ. Πάντας, ο οποίος μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο στη σχετική συζήτηση  παρότρυνε την κα Πανταζή να μου κάνει μήνυση. Για ποιο λόγο άραγε; -Θα ήμουν βέβαια ιδιαίτερα ευτυχής αν μου έκανε αυτή τη μήνυση.

      -Είναι προφανής η δυσχερής πολιτική και όχι μόνο θέση στην οποία έχει περιέλθει ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κασόλας που στη συζήτηση αυτή είχε χαρακτηρίσει τους δύο Δημοτικούς Συμβούλους  καλά παιδιά.  Ουδείς, ούτε και εγώ, κρίνει αν είναι καλά ή όχι παιδιά. Κρίνω πολιτικά την ενέργεια τους.
         -Είναι προφανής η δυσχερής πολιτική και όχι μόνο θέση στην οποία έχουν περιέλθει  όσοι φώναζαν και γράφουν όλα είναι νόμιμα και μας συκοφαντεί ο γραφικός και ο τρελός του χωριού. Σε αυτά τα πολιτικά ρετάλια  και όχι μόνο υπενθυμίζω ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

            Πάντως αυτή τη φορά, ο πατέρας της κας Πανταζή δεν με απείλησε ότι θα μου σπάσει τα μούτρα, όπως έπραξε μέσα την αίθουσα του Δ.Σ. πριν την έναρξη κάποιας συνεδριάσεως του. Εξάλλου δεν ήταν στη Πάτρα. 

ΣΧΟΛΙΟ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ
         -Ο νομικός μας και όχι  πολιτισμός, οι αξίες μου και οι αρχές που πήρα από τους γονείς μου και τους σωστούς δασκάλους μου, μου  υπαγορεύουν  να περιμένουμε την απολογία τους και την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου.
   -Φυσικά  το αίτημα για αναβολή  δεν ήταν τυχαίο  στη συγκεκριμένη  πολιτική στιγμή. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
  -Πολιτική συνεργασία  για τη συγκρότηση της νέας Δημοτικής Αρχής από 1η Σεπτέμβρη  με τον  αποτυχημένο Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τη Δημοτική του ομάδα ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

       Μέρα με τη μέρα καθίσταται άμεση και επιτακτική η ανάγκη για Διαχειριστικό και Οικονομικό Έλεγχο του Δήμου μας από συστάσεως του μέχρι σήμερα .  Φυσικά ο έλεγχος να γίνει από Οικονομικούς Επιθεωρητές. Τότε θα αποδοθούν τα τω Καίσαρι στον Καίσαρα και τα τω Θεώ στο Θεό.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
-Κάποιοι ποντάρουν στη κούραση μου.
-Κάποιοι ποντάρουν στην οικονομική μου αντοχή.  
-Κάποιοι πιθανολογούν ότι θα τα παρατήσω....

Σε όλους αυτούς λέω:
Πλανάσθε πλάνην  οικτρά.  Μόλις τώρα αρχίζω......


39 σχόλια:

  1. ΟΧΙ οικονομικό έλεγχο στα ΠΑΝΤΑ. ΝΑΙ οικονομικό έλεγχο στον ΠΑΝΤΑ. Ποιος είναι ο αντιδήμαρχος με το ψευδώνυμο ΝΠ που διαγράφει τα χρέη για νερό προεκλογικά για να παιρνει ψήφους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους έπιασε με τη γίδα στη πλάτη. Τον περιγελούσαν τόσα χρόνια και τώρα που τους κάθισε ο δάσκαλος στο σκαμνί σφυρίζουν αδιάφορα. Δυστυχώς αυτή η Σικελοομάδα μας διοικεί. Αίσχος και σαπίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλο λες για έλεγχο και ποτέ στους αρμόδιους δε πας όλο κουβέντες είσαι .γιατι άραγε ; Να δημοσιευθεί παρακαλώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΑΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ. ΕΠΙΑΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΠΕΚΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΑΚΟΛΕΣ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΣΠΕΚΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΓΙΑ 300 ΕΥΡΩ. ΦΩΝΑΞΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει παλια εκλεβαν οι πολιτικοι μας αλλα τουλαχιστον κρατουσαν και προσχηματα και καποια αξιοπρεπεια.
    τωρα το εχουν ξεφτυλισει τελειως αυτοι οι δικοι μας.
    επεσαν στη κουτάλα με τα μουτρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποσα ειπαμε ειναι τα κλεμμενα; -Εσυ δημοτη ακτιου -βονιτσας, σκασε και πληρωνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ κυκλοφορεί έξω ο Παλαιοκώστας, ο Σπέκας και η Πανάγω σας μάραναν!!! Ασε που ο Αποστολάκης έχει άμεση ανάγκη απο αυτά τα άξια στελέχη του, που θα προσφέρουν με την τεχνογνωσία τους και στην 4ετία που έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΕΪΚΟ είναι εδώ ενωμένο δυνατό!
    Αντε βρεε καλοφάγωτα εις υγείαν των κορόιδων υμών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο 30ΑΝΤΗΣ είναι ένας ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ Άνθρωπος! - Ένας ΤΙΜΙΟΣ Εργάτης της Δημοκρατίας και κάθε φτωχού και κατατρεγμένου! - Πονάτε οι ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ γι΄ αυτό τον βρίζετε!.. - Σας ...καταλαβαίνω!..

    ΥΓ: Ο Παντελής της λάσπης και του παραληρήματος εναντίον του 30ΑΝΤΗ, ούτε που σχολίασε την παραπομπή των δυο δικών του στο δικαστήριο. Του βγήκε το σκ@το από την κάλτσα. Χαχαχα, πονάνε βρε οι αυθεντικοί Ξηρομερίτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΡΑΡΓΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΤΡΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ .Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε πρέπει να είσαι μεγάλος ψυχανωμαλος που ασχολείσαι με τον κόσμο...Υπάρχουν οι σύμβουλοι,Περιφέρεια και εισαγγελέας να ασχοληθεί με αυτά.. Εσύ ποιός είσαι και ασχολείσαι ??? Ο τιποτας και ο κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιοι ακριβώς υπαρχουν?? Σύμβουλοι??? Χαχαχα Περιφέρεια?? Χαχαχα Το άλλο με το Τοτό;; Το ξέρεις;;

      Διαγραφή
  12. ΠΡΟΣ 20 Ιουνίου 2019 - 1:01 μ.μ:

    ΜΑΘΕ ΦΙΛΕ οτι ο Τριαντακωνσταντής ειναι μάχιμος και ενεργός πολίτης, είναι ο υπεύθυνος πολίτης, που είναι ενημερωμένος, ξέρει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, εκφράζει την άποψή του και συμμετέχει ενεργά στην κοινωνία. Νοιάζεται για τους συνδημότες του και έχει το θάρρος να καταγγειλει πράγματα και θάματα για να μπει τέλος στη διαφθορά, τον λαϊκισμό και τη διαπλοκή, που έχουν καταρρακώσει το τόπο μας.
    Μέχρι τώρα έχει γεμίσει ένα τόμο και πάει για τον δεύτερο. Και εδώ μιλάμε για καραμπινάτες καταστάσεις, με αποδείξεις, που κανένας 5 χρόνια τώρα δεν μπόρεσε να διαψεύσει. Παρατηρεί τι συμβαίνει στην κοινωνία και παρεμβαίνει για να βάλει τέλος στην ανικανότητα, τη διαφθορά, το λαϊκισμό και τα πάσης φύσεως οικονομικά και μικροπολιτικά συμφέροντα που καταδίκασαν το τόπο μας στην απαξίωση.

    ΥΓ 1: Εσένα όμως απο οτι φαίνεται ΦΙΛΕ σε έχουν καλοταισμένο με σανό... άντε καλοφάγωτο...
    ΥΓ 2: Έρχονται οικονομικοί επιθεωρητές και τότε να δούμε που θα κρυφτείς ποντίκι...
    ΥΓ 3: Πουλιά στον αερα πιάνεις ρε μπαγάσα!!!! Απορώ πως ξέφυγες απο την ΝΑΣΑ....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ασε μας βρε δασκαλε εχεις 5 χρονια που αλυχτας το παιζεις τιμωρος του εγκληματος σε παρωδια, χωρις να ξερεις προσπαθεις να το παιξεις παντογνωστης και το μονο που καταφερες ειναι να βρεθουν δυο λαθη γιατι δε νομιζω οτι θα εμπαιναν σε φασαριες για αυτα τα μικρα ποσα οι συμβουλοι, και το παιζεις λες και ανακαλυψες πετρελαιοπηγη. ακου εκει εκφρασεις τυπου "πιαστηκαν με τη γιδα στη πλατη" λες και μιλας για κατσικοκλεφτες κανονικα αν ημουν ο σπεκας θα σε ετρεχα και θα στα επαιρνα ολα αλλα προφανως ο σπεκας δεν εχει αναγκη απο λεφτα και γιαυτο δεν ασχολειται και ας τον κατηγορεις οτι εκλεψε που αν δεν ηταν καν παρων στην αποφαση (εκατσα και το εψαξα το θεμα μονο για σενα) θα επαιρνε τα λεφτα του και δεν θα υπηρχε προβλημα αυτο δεν το λεμε ομως. ασε που εχεις κατασυκοφαντησει ολους τους επαγγελματιες της περιοχης παρολο που λες οτι δεν εχεις προσωπικα μαζι τους αλλα τα φαγανε ομως τωρα πως γινεται αυτο δεν ξερω. κατα τα αλλα μεγαλος αγωνιστης ο τριαντακωνσταντης μη συζητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Γεωρθόδωρος δίνει απευθείας αναθέσεις στο γραφείο της γυναίκας του, στο Μέλια και στη γυναίκα του Μέλια, ο Λάκιας δίνει στο γαμπρό του, ο μακαρίτης ο Ντόφαλος στα παιδιά του, ο Σπέκας στον εαυτόν του, η Πανάγιω στο πατέρα της και τον αδελφό της. Πολλοί πλούτισαν μέσα από το Δήμο. Αλλοι ζουν μέσα από το Δήμο. Πολλοί κηφήνες τρώνε και πίνουν εις βάρος των δημοτών. Ο ξενοχος και ο Μπάλιος υπογράφουν ότι παρέλαβαν αέρα κοπανιστό για έργα. Ο Μπούλης έγραψε για λιπάσματα τωνγηπέδων 55.000 ευρώ. Του Τσινιά του είπαν μέσα στο ΔΣ ότι ξέρει από δώρα, και αντί να πάει στον εισαγγελέα αμέσως εξαφανίστηκε τρέχοντας. Αυτοί διοικούν το Δήμο μας. Αίσχος, διαφθορά, σαπίλα, διαπλοκή και παντελονιάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το ποντικάκι .. μη το φοβάσαι είναι ένα ζωάκι-ερπετό
    που ολο και κάπου θα βρει λιγο τυράκι να γλύψει λιγό τυράκι
    και να φάει να χορτάσει
    τόσα αποφάγια πετάμε δεν θα βρεί να γλύφει και να φάει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γράψε μας 20 Ιουνίου 2019 - 3:22 μ.μ πόσα λεφτα εχουν πάρει μεχρι τώρα με απευθειας αναθεσεις οι συγγενείς, τα ξαδέλφια, οι μαντζανάκηδες, το σοϊ... Γνωρίζεις και τους καλύπτεις; ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;;;;;; Βγήκες παγανιά, για να στηρίξεις το σκυλολόι σου. Η ανοχή στα φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς είναι ανησυχητική!! Μήπως είσαι και εσύ λαμόγιο; ΚΑΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ;; όταν ερθουν επιθεωρητές θα βρει η προβατίνα το αρνί της !!! Εχει να πέσει πολλή δουλειά στη Δικαιοσύνη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε στον δήμο λίγο πολύ όλοι είμαστε σοοι τι θα προτιμούσα τε να τα περνούν ξένοι Ούστ από κι παλιό κατινες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΟΜΩΣ 8:47 ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ. ΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΩΦΟΚΑΤΣΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΕΙΤΕ ΦΤΙΑΧΤΟΙ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όταν είσαι αθώος πας και απολογείσαι. Αναβολές ζητούν οι ένοχοι. Κάποτε όμως θα καθίσουν στο σκαμνί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 3,22 μμ Δες την ΑΔΑ 77ΞΟΛΧΖ-Ο29.Εκεί θα δείς ότι ο Τραυλός όχι μόνο ήταν παρών , αλλά και ψήφισε απευθείας ανάθεση στον εαυτόν του. Το γράφει ο δάσκαλος στο βιβλίο του στη σελίδα 324, όπου έχει φωτοτυπία τη σχετική απόφαση. Ρώτα να μάθεις τώρα πως λένε αυτόν που λέει ψέματα. Δεν έχει σημασία το ποσό. Η ουσία βρίσκεται στη παρανομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σώπα ρε, που είμαστε 17.000 άνθρωποι συγγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΈΣ ΤΣΈΠΕΣ

      Διαγραφή
  22. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ - 8:47 μ.μ
    Ξύπνα ρε βούρλο και κοίτα τι γίνεται γυρω σου γιατί απο οτι φαινεται έχεις πάθει παρακρουση απο την κουτάλα... Εδω σε κλέβουνε μπροστά στα μάτια σου και δεν καταλαβαίνεις. Ρωτα να μάθεις πόσα χιλιαδες ευρω εφυγαν με απευθείας αναθέσεις σε μαγαζια στο Αγρίνιο, Λευκάδα, Γιάννινα, Πρέβεζα, Αθήνα και αλλού -ενώ αντίστοιχα καταστηματα υπάρχουν πολλά και στη Βόνιτσα αλλα δεν τα προτιμάνε. Ακόμα γελάνε οι δεσμίδες των χαρτονομισμάτων... με αυτα που γράφεις. Καλά δεν ντρέπεσαι να τους δικαιολογείς...
    Ο Τριαντακωνσταντής με τις αποκαλύψεις, σας έβαλε τα δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι!! Σας έχει γίνει έμμονη ιδέα έτσι; Σας πονάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολιτικά ρετάλια αυτοί που εκλέγονται από το λαό !!!! Μπράβο δάσκαλε ! Εσύ που δεν σε επέλεξε ΠΟΤΕ ο λαός , τι είσαι ; Μέσα από τα άρθρα σου εκτιμώ ότι εκφράζεις τα συναισθήματά σου γι αυτό ακριβώς , ότι δεν σε προτιμάνε εσένα και όσους προτείνεις αλλά άλλους. Ελεύθερη η βούληση , πότε θα το καταλάβεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. όποιος έχει τόσα στοιχεία τα παίρνει παραμάσχαλα και πάει στον Εισαγγελέα.....αν δεν το κάνει, τρια συμβαίνου....είτε το κάνει μόνο για μικροπολιτική σπέκουλα, είτε γνωρίζει ότι δεν είναι τόσο επιβαρυντικά τα όσα λέει και ποινικά κολάσιμα και απλά τα λέει, φοβούμενος ίσως μήπως φάει καμιά μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά αγωγές και αποχημιώσεις και ποιός πληρώνει...είτε γνωρίζει και αποσιωπά άρα είναι συνυπεύθυνος.....
    πραγματικά θα ήθελα να ξέρω ποιός έχει δίκιο στα όσα καταγγέλονται γιατί κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια....
    ....αν κάποιος φταίει να πάει φυλακή, αν όμως γινονται για μικροπολιτική όλα αυτά, πραγματικά κούρασαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έχουν πάει παντού τα στοιχεία 12,24 μμ. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. Και αν κουράστηκες να διαβάζεις τώρα αρχίζει ο δάσκαλος. Διάλεξε με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Τις κουτοπονηριές άφησε τες όμως. Σε ξέρω ποιος είσαι και για αυτό τουπέκα. Κατάλαβες; Aν όχι, περίμενε τον Αύγουστο και θα καταλάβεις. Σας περιμένουν πολλές φουρτούνες. Τι άλλο θέλεις να κάνει ο Κώστας. Πήγε στο Πειθαρχικό, πήγε τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, πήγε στον Εισαγγελέα και ακόμα δεν πείστηκες. Περίμενε και αν έχεις τσίπα πάνω σου γράψε επώνυμα. Τότε θα μάθεις πολύ περισσότερα. Μέχρι τότε τουλάχιστο μην γίνεσαι ακόμη περισσότερο περίγελως. Φτάνει πιά. Ακόμη δεν κατάλαβες ότι ο δάσκαλος σε αφήνει να ξευτελίζεσαι μόνος σου.
    Τα αυθεντικά πολιτικά ρετάλια θα έρθει η ώρα που θα παρακαλάνε και πάλι το δάσκαλο όπως τον παρακάλεσαν μέσω τρίτων, όπως τον παρακαλάγανε και άλλοι μέσω τρίτων. Καλό καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11.30
      τα "σε ξέρω ποιος είσαι", τα "τουμπέκα", τα "αν έχεις τσίπα γράψε επώνυμα" και τα "περί εξευτελισμού", στα επιστρέφω όλα και τις "βλαχομαγκιές" σου κρυμμένος πίσω απο την ανωνυμία του blog, καντες αλλού. Εξέφρασα μια άποψη που πιστεύω την εχουν πολλοι που εδω και πεντε χρόνια ακούμε για φαγοπότια, κατασπατάληση δημόσιου χρήματος κτλ...που ειναι ρε γίδι για να σου μιλήσω στη γλώσσα σου, έστω μια ποινική καταδίκη για όλα αυτά τα τρομερά και παράνομα; Που είναι ρε γίδι έστω και μια δίκη σε πρώτο βαθμό, για τα τόσα ποινικά αδικήματα; Μεσα σε αυτά τα πεντε χρόνια τίποτα; Αν υπάρχει να μας πεις να το ξέρουμε και να ενημερωθούμε για να τους κράξουμε ολοι μαζί. Ειδάλλως "τουμπεκι" για να σου μιλήσω στη γλώσσα σου "ανώνυμε" μάγκα του πληκτρολογίου....Μάθε να σέβεσαι την γνώμη του άλλου και να απαντάς με επιχειρήματα και οχι χαρακτηρισμούς γίδι ε γίδι

      Διαγραφή
  26. Σιγά τη παράβαση. Συνήθως τελειώνει με μια επίπληξη ή 1 μήνα αργία. Πολύς ντόρος για το σύνηθες ΤΙΠΟΤΑ για να μένει ο ίδιος στο προσκήνιο. Έτσι νομίζει ότι τιμωρεί όσους δεν ψήφισαν αυτούς που πρότεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και δε σου φαίνονταν Τραυλε μπράβο σου ,γιαυτο ήσουν με Αποστολακη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Τριαντακωνσταντής κύριε πατριώτη 21 Ιουνίου 2019 - 12:24 μ.μ. δεν έλαβε μέρος σαν υποψήφιος στις εκλογές (δική του επιλογή) αλλά διεκδικεί σαν ενεργός πολίτης για το καλό του τόπου την απομάκρυνση του πολιτικού καρκινώματος της αδιαφάνειας που διοικεί και θα διοικήσει τον δήμο Ακτίου Βόνιτσας.
    Έχει περιγράψει με τα κείμενα του, τη νοσηρή κατάσταση που επικρατεί σήμερα, κάνοντας λόγο για συναλλαγή σε όλα τα επίπεδα της οικονομικής ζωής του δήμου, εκβιασμό, εκφοβισμό, σπέκουλα, διασυρμό και διαπόμπευση ανθρώπων και συνειδήσεων που στέκονται απέναντι από τον δήμαρχο.
    Δεν θα σταθώ στις εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις σε συγγενείς αυτοδιοικητικών, μόνο θα αναφερθώ σε μια απο τις τελευταίες που βγάζει μάτι:

    -Την Κυριακή 7.4.2019 και στο ξενοδοχείο «Sozos Inn Hotel» στη Βόνιτσα, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού του Αποστολάκη.
    -Την 18.4.2019 μετά απο 11 ημέρες στη Διαύγεια υπάρχει πράξη και αφορά στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ στην συνολική τιμή των 5.000,00 € περίπου.
    Διαβάζοντας την απόφαση της ανάθεσης, διαπιστώνει κανείς πως ο ανάδοχος του έργου ήταν υποψήφιος στις τάξεις του συνδυασμού του νυν και εκ νέου Δημάρχου.
    Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο ανάδοχος υπέγραψε την ανάληψη υποχρέωσης του έργου την 18.4.2019, ενώ 11 ημέρες νωρίτερα, ήτοι την Κυριακή 7.4.2019, είχε ανακοινωθεί το όνομα του σαν υποψηφιος στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αποστολάκης.

    Καλό θα είναι Πατριώτη, να μη ξεχνάς ότι: ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό και ειδικότερα όταν είναι προκλητικό προς την κοινωνία της Βόνιτσας. Προκαλούν οι προεκλογικές απευθείας αναθέσεις, το δημόσιο αίσθημα περί ηθικής, ισονομίας και δικαιοσύνης, όταν οι υποψήφιοι απο τους άλλους συνδυασμούς μάτωσαν στην κυριολεξία για να εκτυπώσουν κάρτες, για τα κεράσματα, για βενζίνες, για μετακινήσεις κ.α. Αν ήθελε ο δήμαρχος να έχει τους δικούς του υποψήφιους, ας το έκανε αλλά με χρήματα ΔΙΚΑ ΤΟΥ και όχι από το δημοτικό ταμείο. Όχι με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο....

    Τελικά Πατριώτη: Ότι είναι νόμιμο, δεν είναι απαραίτητα και ηθικό...
    Περιμένω απάντηση και έπεται και συνέχεια…

    ΥΓ 1: Η κριτική είναι καθήκον του κάθε ενεργού πολίτη
    ΥΓ 2: Πολλοί άξιοι επαγγελματίες «μένουν απ’ έξω», απλώς και μόνο γιατί δεν έχουν συγγενείς στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας.
    ΥΓ 3: Ελπιζω να μην σε κούρασα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 4,45 μμ Για την ουσία τίποτε. Ξέρουμε είσαι και είστε ένοχοι και αφού απολογηθείτε θα πληρώσετε. Μην εξευτελίζεσαι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προς 11.04..
      την τυφλα σου δεν ξερεις.....το παραμυθι με τον τσοπανη και τον λυκο το ξερεις; που φωναζε συνεχεια "λυκος λυκος"; οτι καταλαβες καταλαβες, αν καταλαβες

      Διαγραφή
  30. Οποιος θέλει να προσφέρει στα κοινά, σηκώνει τα μανίκια και κατεβαίνει στο στίβο. Εκεί , να μετρήσει τα αχλάδια που χωρεί ο σάκος του. Να καταλάβει πόση εκτίμηση του έχουν οι συμπολίτες του. Κριτικές και προπαγάνδα εκ του ασφαλούς δεν προσφέρουν τίποτε ή ελάχιστα. Δικαιολογίες δε, πολλές αλλά άσφαιρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ακου φιλαρακο 23 Ιουνίου 2019 - 10:52 π.μ. η απληστία για το χρήμα σε οδηγει σε παρακρουση κι ενω πρεπει να ξερεις ότι όλοι οι άπληστοι από την εποχή του Αδάμ και της Εύας μέχρι και σήμερα τιμωρούνται σκληρά. Να και μερικες παροιμίες για να το εμπεδώσεις καλύτερα: Έχει ο καιρός γυρίσματα, να πληρωθούν τα κρίματα...., Όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού, πέφτει ο ίδιος μέσα...., Ένας ηλίθιος και τα λεφτά του σύντομα χωρίζουν...., Τα γέλια θα σου βγουν ξινά...., Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται...., Άβρακος έβαλε βρακί, σε κάθε πόρτα το έδειχνε.....

    ΥΓ: Μάθε και ότι ο τριαντακωνσταντής ειναι μοναχικός λύκος, ασυμβίβαστος και δεν φοβαται κανεναν. Ο λύκος μπορει να μην εχει την δύναμη της αρκούδας η του λιονταριού αλλα...δεν θα τον δεις ποτε να "χορεύει" σε τσίρκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. καλα....με αποφθεγματα και στιχακια που τα βρισκεις σε αναρτησεις στο facebook δεν μπαινει κανεις φυλακη πάντως....μάλλον εισαι εκτος πραγματικότητας...καλή συνέχεια...μονο και μονο που θεωρείς οτι ξερεις σε ποιον απευθυνεσαι και λες σε κάποιον που δεν ξερεις καν ποιος ειναι οτι "η απληστια σου σε οδηγει σε παράκρουση" μαλλον δειχνεις ποιος ειναι σε παράκρουση και ποιος το παιζει "άνώνυμος" εδω μεσα ενω η γραφη του φανερώνει κατευθειαν ποιος ειναι...γραψε το ονοματακι σου, γιατι ντρεπεσαι; Γιαννης πινει Γιαννης κερναει αλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ποιό βλάκας πεθαίνεις 24 Ιουνίου 2019 - 12:04 π.μ. Αντε σπιτι σου γιατι γερασες πια... ουτε να γραψεις μπορεις ουτε να σκεφτεις. Η άνοια είναι κακο πράγμα... βρίσκεσαι σε σύγχυση και Θα σε κάνει σύντομα ο Τριαντακονσταντης να το αντιληφθείς. Σιγουρα σου στέρησε την δωρεάν καλοπέραση σου. Είστε κρεμασμένοι μη μιλάτε για σκοινί...

    Ααααααααααα και κατι άλλο: Μαζεψε όποιον θελεις και να γινει δημοσια συζητηση στη παραλια της βόνιτσας. Μονος του ο Τριαντακονσταντης και όλοι σας. Γιατί είναι καθαρος και σεις βρωμικοι... Στον πατο και με καθετη βουτια θα πατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. προς 1.06
    ...πάντως συνεχίζεις τους χαρακτηρισμούς "βλάκας" κτλ, εξακολουθείς να νομίζεις (με μαντικές ικανότητες ίσως;;) ότι ξέρεις σε ποιόν απευθύνεσαι και να προσβάλλεις έστω και ανώνυμα, κάποιον άλλο ανώνυμο, χωρίς να σέβεσαι την γνώμη του άλλου. Σταματάω εδώ και θα αναμένω τις καταδίκες των αιρετών που κάποιοι τις περιμένουν και φωνάζουν γι'αυτές εδώ και 3,4,5,6 χρόνια. Θα σχολιάσω πάλι τότε.
    Ααααααα και κάτι τελευταίο, αν ο Τριαντακωνσταντής είναι μοναχικός λύκος όπως λες, εσύ τι ακριβώς κάνεις; του κάνεις απλά παρέα σχολιάζοντας απλά ανώνυμα τις αναρτήσεις του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο