Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΑΚΑΣ: Ευχαριστίες, εξελέγη στο νέο Τοπικό Συμβούλιο ΒΟΝΙΤΣΑΣ και θα είναι υποψήφιος για την θέση του προέδρου!

              Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Δημήτρης Δημάκας, ο οποίος εξελέγη στο νέο Τοπικό Συμβούλιο της δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας με το συνδυασμό του Θανάση Κασόλα. Το Σεπτέμβριο που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για το νέο Τοπικό Συμβούλιο Βόνιτσας, βάση του κανονισμού ο πρώτος σε ψήφους από τον συνδυασμό (Δημήτρης Δημάκας) θα είναι υποψήφιος για την θέση του προέδρου.

Στην επιστολή αναφέρεται συγκεκριμένα:

Φίλες και φίλοι
  Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ όλους οσους στάθηκαν δίπλα μου σ’αυτές τις εκλογές. 
   Θέλω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ την οικογένεια μου για την αμέριστη συμπαράσταση της. 
    Είμαι πραγματικά υπερήφανος για αυτή την ομάδα με την οποία μοιραστήκαμε οράματα και αγωνίες.
    Είμαι πραγματικά ευτυχής για την αγάπη και εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο φίλος ο άνθρωπος και επικεφαλής του συνδυασμού μας ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΣΟΛΑΣ 
    Εκλογές δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα. Κυρίως είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει κανείς τις προκλήσεις και το ήθος με το οποίο απαντά σε αυτές. Για μένα προσωπικά η συνεργασία μου με όλους τους ανθρώπους του συνδυασμού, είναι μια καινούργια αρχή στη ζωή μου, κοινωνικά και φιλικά..............


   Θέλω επίσης να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ όλους οσους με πίστεψαν και με τίμησαν με την ψήφο τους.
     Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βονιτσας, όπως ορίζουν οι δημοκρατικές διαδικασίες. 
      Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι η επιλογή τους για μένα είναι δέσμευση εμπιστοσύνης και συνεργασίας, είναι πηγή δύναμης. 

Με εκτίμηση 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΑΚΑΣ

66 σχόλια:

  1. Είναι άδικο και ανήθικο να διεκδικείς προεδρία σε ενα αποτέλεσμα που είναι οχι απλα ξεκάθαρο αλλα κατι παραπάνω. Η Βόνιτσα επέλεξε πρόεδρο!!Το μάρτυρα με το ποιον κατηγορηματικό τρόπο η χαόδεις διάφορα στην ψηφοφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε 8:06 μάθε με πόσους ψήφους βγήκε πρόεδρος στην Πάλαιρο πριν 5 χρόνια που ο αντίπαλος του είχε τους διπλάσιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ 8:06 ανήθικο είναι να μπουκαρεις στα σπίτια για ψήφο.Ο καινούριος εκλογικός νόμος λέει ότι πρέπει να γίνει ψηφοφορία,τώρα τι φοβάστε εσείς τον νόμο η την θεία δίκη;

      Διαγραφή
  3. Ένας ο Δημάκας στην ΒΟΝΙΤΣΑ και ένας ο λιτός μαζί με τον γαρίδα (κιτς) στην παλαιρο.ετσι για να σας πονάει ποιο πολύ.μετα να δούμε ποιος θα κάνει κουμάντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς που νομίζετε οτι θα κανει κουμαντο ο κιτσ ποιος ο κιτσ...ειστε πολυ γελασμένοι..οι νηστικοί καρβελια ονειρεύονται..οσο ειναι ο αποστολακης αυτος θα εχει το πανω χερι..εσεις απλα πιονακια θα είστε τπτ παραπάνω..

      Διαγραφή
    2. Κάτι θα ξέρεις από πιόνια για να το λες...

      Διαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ανήθικο να συμβαδίζει κανείς με τους νόμους του κράτους;; Το ακούσαμε και αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδικο και ανηθικο ειναι ο τρόπος που διεξήχθηκαν οι εκλογές.. Κανατε τη ΒΟΝΙΤΣΑ Ουγκαντα εκλογές υπο το καθεστώς της αστυνομίας... Ειναι μακραν ο καλύτερος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καριολακι τα παραπονα σου στο υπουργείο Εσωτερικών.τωρα για το τι ειναι ανηθικο το μαρτυρά η αναρτηση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ Ο ΚΑΡΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ . ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ. ΖΗΤΩ Ο ΚΑΡΥ ΖΗΤΩ ΟΚΑΡΥ Ο ΘΕΟΣ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποιος ειναι ενα το τιποτα το μαρτυρα η αναρτηση σου. Αν δεν ειχε πουληθει ο κοσμος κ εκλεινε η πορτα του δημαρχειου για σας θα ειχατε πεθανει.Γι αυτο χαμηλωστε τους τονους σας γιατι ερχονται οι ελεγκτες....

      Διαγραφή
  9. Μωρέ άι από εκεί.Θα έχει πάλι η Βόνιτσα τον Χασακη πρόεδρο ..ουου τι να πούμε πήρε με την αξία του τόσους ψηφους και αυτός και ο συνδιασμός του..άσε τώρα όλοι ξερουμε ακόμη και οι πετρες τι έχει παιχτεί..ντροπή τους...κάνανε και τρικουβερτο γλέντι για την εκλογή τους...την τίμια και ηθική..μη ξερασουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ψηφοφορία κατά 99% θα βγάλει Δημακα πρόεδρο. Είναι 4 με 3 όποτε υπάρχει πλειοψηφία από την αντιπολίτευση. Για όλα τα άλλα που γράφεις συμφωνώ.

      Διαγραφή
  10. Ειναι αδικο η εφαρμογη του νομου? Απο ποτε? Η πλεονεξια ειναι αδικο και να τα θελεις ολα δικα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΩΦΕΛΙΜΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙ.
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ
    ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιον πρόεδρο επέλεξε και δεν το ξέρουμε
    Εμείς οι δημότες; Για πείτε μας να το μάθουμε! Διαβάστε και κανένα νόμο να ξεστραβωθείτε. Έχουμε μαζεύτει όλοι οι ημιμαθείς και κάνουν θεωρία. Έλεος πια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητηρια Δημητρη,δεν βγηκε ο Θανασης Κασολας,θα βγει ο Θανασης ο Λιτος ομως στην Παλαιρο καργιωλακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από 1 Σεπτεμβρίου αλλάζουν όλα στο Δημο Ακτίου Βόνιτσας. Δημήτρη πριν αναλάβεις να ζητήσεις οικονομικό έλεγχο και στην προηγούμενη θητεία του Προέδρου, αν το επιτρέπει ο νόμος, θα έχει ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 8.06 Η πλειοψηφία εκλεγεί τον πρόεδρο,μάθε μαθηματικά και μετά κρίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δύο γάιδαροι εμαλωναν σε ξένο αχυρώνα. Ο κάρυ είναι δήμαρχος μην τσακωνεστε αυτός κάνει κουμάντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τι κάνει κουμάντο; Η σακούλα τελείωσε έρχονται η ελεγκτές ανοίξτε τα κελιά.

      Διαγραφή
    2. Η πλειοψηφία κάνει κουμάντο στον Κλεισθενη αυτά που ξέρατε τέλος.

      Διαγραφή
  17. Γι αυτο σε φοβούνται μεγαλε Μητσο.... Για τα καθαρα σου χέρια...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτό δέχτηκες και τόσο πόλεμο και δέχεσαι ακόμη επειδή είσαι καθαρός σε όλα . Προχωρά μητσο η βονιτσα χρειάζεται ανθρώπους σαν εσένα

      Διαγραφή
  18. Εσυ ποιος είσαι ρε καργιολακη που θα μιλήσεις για τον κιτς; Σας αγοράζει για 50€ ο καρυ κοπρόσκυλα του κερατά. κουμαντο στην παλαιρο θα κάνουμε εμείς και όχι ο καργιολης. το κατάλαβες...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουμάντο οσο και να θέλετε δεν θα μπορειτε να κανετε γιατι δεν ειστε άξιοι για κατι τετοιο.για τπτ αλλο ειστε καλοί.ξερεις τι εννοώ και το ξερει και ολος ο κοσμος..

      Διαγραφή
    2. Διακρίνω ένα μένος αγαπητέ; Αυτό σας έφαγε εκεί στην Πάλαιρο γι'αυτό είστε μίζεροι και καρμιρηδες. Η ζήλια το μίσος είναι αυτοκαταστροφικά φίλε μου. Όπως και να έχει τώρα έχεις τον κάρυ δήμαρχο και θα πας μπροστά θες δεν θες όσο και να σκουζεις για να μείνεις πισω αναγωγε.

      Διαγραφή
  19. ΑΡΕ ΓΙΔΙΑ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΘΑ. ΕΙΝΑΙ. απο.ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μακάρι να ήταν κ μερικοί άλλοι σαν τον Κιτσ. Αλλά η αλήθεια πονάει. Κάντε κουμάντο εκεί που σας περνει κ αφήστε τον ήσυχο τον Κιτσ. Αλλά τον φοβάστε εεε? Και καλά κανετε. Γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταίος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σειρά σας τώρα Καριολακια να έχετε τον Κάρυ Δήμαρχο κ πρόεδρο από άλλη παράταξη. Κάπως έτσι έπαθε κ ο Λιτος στην Παλαιρο που στις προηγούμενες εκλογές είχε 450 και ψήφους κ Πρόεδρος ο Τακουλας με 200 κ κάτι. Μόνο Δήμαρχο θα έχουν αντίπαλο. Περιφερεια από την παράταξη τους κ σύμβουλο Βόνιτσανο.... Ω ρε γλέντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δημήτρη μου συγχαρητήρια για το ήθος σου και τον αξιοπρεπη αγώνα σου.Προχωρα δυνατά και μη φοβάσαι τίποτα.Δυστυχως η βρωμιά της πολιτικής δεν παλεύεται αλλά όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα υπάρχει ελπίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εχει πιόνια ο κάρυ? Μπααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγω και τις δυο φορες στις εκλογες ψηφισα Αποστολακη...μετα το βρωμικο και αισχρο παιχνιδι που επαιξε ο κυριος (χαχαχα) ''Χ.Χ'' ευχομαι να παρει το μαθημα του.....ΔΗΜΑΚΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΑΞΙΖΕΙΣ την θεση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δημητρη, Τόσα χρόνια έχεις προσφέρει στον Αθλητισμο και κανεις δεν μπορεσε να αμφισβητησει το ηθος σου, την αξιοπρέπεια σου, την αγάπη και τον προσωπικό σου αγώνα για αυτά τα παιδιά.

    Για να πάει καλά Ένας τόπος μικρός σαν την Βόνιτσα χρειάζονται άνθρωποι με ήθος και ανιδιοτέλεια γιατί μόνο αυτοί θα δουλέψουν για το όφελος όλων!

    Εγώ στο πρόσωπο του Δημήτρη Δημακα δεν βλέπω καμία παράταξη βλέπω τον άνθρωπο που έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των ΑΞΙΏΝ ανθρώπων του τόπου. Ασφαλώς υπάρχουν και οι στενομυαλοι, συμφεροντολογοι καλ'ωρας σαν μερικούς από τους Ανώνυμους που σχολίασαν αρνητικά...Οσα δεν φτάνει η αλεπού...λειε μια παροιμία. Δημήτρη ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ εσύ έχεις όνομα, ταυτότητα και αρχές! κοίτα το έργο σου παλικάρι και ασ'τους άλλους Ανωνυμους ή μη να σβαρνιουνται που λένε και στο χωριό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παντως ο καρυ λεει πως καποιν τον εχει ηδη καπαρωσει.Οσο για τα αρπακτικα που περιμεναν να χορτασουν απο το δημο ας κανουν αλλα4 χρονια υπομονη και αμα ζουνε και δεν τα χει θερισει η πεινα τα ξαναλεμε.
    ΥΓ1.Του ακαλυπτου της παραλιας αν του σβεισει καμια 10αρια χιλιαδες απο το νερο και τ´αλλα που χρωστανε περπου 200 χιλιαρκακια τι θα ψηφισουν μετα;
    ΥΓ2 Ο αλλος ο υποψηφιος προεδρος τι θα κανει με το νομο Κατσελη αν παρει και αυτος καμια 10αρια χιλιαρικακια η αν του πει ο ανηψιος του σκασε και προχωρα ψηφισε Χασακη γιατι δεν ξανακολας φραγγο;.
    Αρε κατακαημενε Δημακα με την ορεξη θα μεινεις αν πιστευεις οτι απο αυτα τα νηστικα ορνια θα βγεις προεδρος.Για να μη σου πω τιποτε για τον καφετζη της αντιπολίτευσης εκει 100ευρω να του κουνησει τον πουλησε τον γυφτοσκουπιδιαρη στο πιτς φιτίλι.Παρακαλώ να δημοσιεύσετε το παρν αφήγημα'???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δημήτρη ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ
    Έχεις ήδη προσφέρει πολλά μεσα από τη πολυετή προσφορά σου στον Αθλητισμό και την αγάπη σου για την ομάδα. Εσύ κέρδισες τη εμπιστοσύνη του κόσμου γαιτι εχεις ηθος, αξιοπρέπεια και αρχές! Είσαι αγαπητός γιατί ακριβώς αγαπάς τον τόπος σου και δίνεις ανιδιοτελώς. Διάβασα αρνητικά σχόλια από κάτι "Ανώνυμους". Όσα δεν φτάνει η αλεπού...λεει μια παροιμία! Συνέχισε τον αγώνα σου παλικάρι όπως εσύ ξέρεις να ας τους άλλους να σβαρνιουνται που λένε και στο χωριό μας��
    Και πάλι Συγχαρητήρια Δημήτρη Δημακα������������

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΧΕΙ ΠΙΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ ΚΑΣΙΟΛΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΚΑ .ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΘΥΡΙΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΒΡΕΒΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν ο Δημακας ηταν πρόεδρος στο Θυρρειο εσυ δεν ηξερες τη χρωμα εχει η θάλασσα γιαυτο ρωτα να μαθεις τι εκανε ο Δημακας επι προεδριας του.

      Διαγραφή
  30. το μοναστηράκι φταίει που έχασε ο κασολας έπρεπε να του δωσουν500 ψηφοδέλτια διαφορα τωρα το έχουν μετανιώσει πόλοι αλα είναι αργά δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ο τωρινός πρόεδρος με το δίκιο του ανησυχεί... για 4 χρόνια μηδαμινό έργο.. μόνο 2 εβδομάδες πριν τις εκλογές θυμηθηκε να καθαρίσει τα χόρτα απο τα οικοπεδα των ψηφοφόρων τους καθώς και να ασπρίσει κανά πεζούλι... οτι 3 μέρες τώρα δεν εχουν συλλέξει τα σκουπιδία ... σαν δεν ντρεπόμαστε λιγο, εχει και μούτρα να απαιτεί την προεδρία.. αλλά απο την άλλη εαν δεν βγει δεν θα εχει να φάει δεν εχει αλλο εισόδημα, δεν ξερει τι σημαινει μεροκάματο για να εκτιμήσει και τον κόπο του άλλου... πόσους ακομα κηφήνες θα ταΐσει αυτός ο Δήμος... έλεος πια .. ας επιλεγεί ο καλύτερος για τον τόπος μας.. και σίγουρα δεν ειναι το τωρινός πρόεδρος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΣΩΜΟ ΣΤΟ ΚΑΣΟΛΑ . ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ. ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΙΟΛΗ ΗΔΗ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΟΚΑΣΟΛΑΣ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ Η ΑΛΙΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ .Ο ΚΑΣΟΛΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΑΡΩΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ
    ΧΩΡΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΑΙΟΥΣ.
    ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. δεν τολμαει κανενας να παρει καπαρο οπως γραφει και ο φιλος παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΥΤΗ Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 9:59 ούτε ένα ευχαριστώ δεν βγήκε να ανακοινώσει σε αυτούς που τον ψήφισαν και θέλει να γίνει και δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ......

      Διαγραφή
    2. Μάθε πρώτα να διαβάζεις και μετά να λες . Άνοιξε τα μάτια σου καριολακι

      Διαγραφή
    3. 10:54 τι σας ειπε ;;; Παμε στον κεφαλο ολοι μαζι ;;;

      Διαγραφή
  38. Ολοι εσείς οι δημοκράτες με ευκολία προεξοφλείτε τι θα ψηφίσουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ του Μασούρα. Η δημοκρατία σας ξεχειλίζει. Σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ. Ο κάθε πικραμένος ονειρεύεται αντίποινα, λίγοι το καλό του τόπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 47 σχολια για την δημηυτρη μπραβο δημητρη καλη επιτυχια
    τωρα που τα τοπικα συμβουλια εχουν αρμοδιοτηρες θα εισαι ο αρχηγος της βονιτσας
    θα σε βοηθησουμε ολοι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΝΑΙ.ΕΣΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ. Ο.ΚΑΡΥ. ΘΑ.ΕΧΕΙ.ΟΛΕΣ. ΤΙΣ. ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. εσυ άσε τα ευχαριστώ και πήγενε να παίξεις τα ρουμπαλα και αν δεν τα ξέρεις να σου τα μάθει ο καριολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ποτέ ξαναείδε η Βόνιτσα τέτοιο πρόεδρο ;; Ποτεεεε...αλλά σας πόνεσαν οι 600 ψήφοι του Χασακη για αυτό κάνετε έτσι...ο Χασακής είναι και θα είναι πρόεδρος κι όσο για τα οικονομικά που είπατε οι παραπάνω να ξέρετε πρώτα και μετά να πετάτε κοτσανες ...ο.προεδρος δεν είχε καμία σχέση με οικονομική διαχείριση μπετοβλακες ...κοτσανολογοι όλοι.
    Και τέλος η Βόνιτσα δεν θα βγάλει ποτέ Μαναστριωτη δήμαρχο γιατί έτσι μας σκάει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ. Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΣΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 90% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΑΚΗ . ΜΟΝΣΤΗΡΙΩΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΣΟΛΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν εσένα Δημήτρη μου . Είσαι καθαρός σε όλα και σε φοβούνται άλλοι εινσι αυτοί που είναι μέσα στη λάσπη για αυτό σε πολεμούν . Έχεις ένα μεγάλο όπλο τα καθαρά σου χέρια . Προχωρά και θα δεις όλη η κοινωνία μαζί σου θα έρθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 58 σχολια για την ευχαριστηρια επιστολη σου.. Μπραβο κ Δημακα αυτο σημαινει οτι σε φοβουνται.. Κ μπραβο σου γιατι πολλοι νομιζαν οτι επειδη συνεργαζεσαι με το Σωζο θα σε εκανε να αλλαξεις γνωμη.. Εισαι καθαρος εχεις αξιοπρεπεια ηθος κ αρχες.. Προχωρα κ εμεις θα σε στηριξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τόν κακο σάς το καιρό,ξεφτιλες..Χασακης και μόνο.. τά καλά τα ξεχασαξε 😤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τώρα ξυπνησε ο Δημακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Only Χρήστος Γαρίδας (κιτς) new daddy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Φτάνει η ώρα της αλλαγής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο