Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Αποχώρηση «βόμβα» του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ από τα κοινά του Δήμου Ξηρομέρου: Κάπου εδώ τελειώνει και το δικό μου ταξίδι με τα κοινά 2014-2019!!

        Ο Αστακιώτης επιχειρηματίας-εφοπλιστής Απόστολος Πανταζής, π. Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου και πρόσφατα εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, πρώτος σε σταυρούς με το συνδυασμό του Γαλούνη, αποχωρεί από τα κοινά του Δήμου Ξηρομέρου και τονίζει: "Κάπου εδώ τελειώνει και το δικό μου ταξίδι με τα κοινά 2014-2019!!".. 

Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους:

Συνδημότες και Συνδημότισσες,
     η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε και το Ξηρόμερο  αποφάσισε να δώσει την εντολή διακυβέρνησης του τόπου στο Συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
-Η εντολή δόθηκε και είναι σεβαστή.
      Ο νικητής καλπάζει και ο νους του έχει ψηλώσει δέκα φορές πάνω από τα ποσοστά του!!!!!!
     Σε αυτό το σημείο τα παχιά λόγια της προεκλογικής περιόδου και η Δημαγωγία λαμβάνουν τέλος, η επόμενη μέρα απαιτεί σκληρή δουλειά και σύνεση.
       Η τέχνη του να κερδίζεις και η τέχνη του να χάνεις δεν έχει διαφορές. Απαιτούν και οι δύο να έχεις αυτοπεποίθηση και εσωτερική συγκρότηση, ώστε να μην σε συνεπαίρνει σαν φτερό στον άνεμο η λύπη, ούτε όμως και η χαρά, πρωτίστως να έχεις αίσθηση του μέτρου, αυτό που λέμε "Χαρακτήρα"........



     Η σημερινή δημοτική αρχή αφήνει πίσω της παρακαταθήκη έτοιμα έργα, ήδη δημοπρατημένα μελέτες και χρήματα στο ταμείο.
       Δυστυχώς οι προκαταλήψεις και η άγνοια πολλών ήταν αρκετά για να μην μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο της στο προσεχές μέλλον.
        Θέλοντας ο τόπος μου να πάρει το δρόμο της αισιοδοξίας, της ανάπτυξης, της προόδου, της εξωστρέφειας και της αλληλεγγύης επένδυσα πρωτίστως με ιδιωτική πρωτοβουλία για τα παιδιά μας και εν συνεχεία φλέρταρα κατόπιν δική σας παρότρυνσης με την τοπική αυτοδιοίκηση.
         Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διαιρέσεις πρόσφερα με ανιδιοτέλεια στον τόπο μου. Πίστεψα ότι αυτό που θα κέρδιζε το στοίχημα της προόδου είναι το "Εμείς" και η ελευθερία στην συνείδησή μας. Δώρισα αλλά δεν τιμώρησα όπως αρμόζει η τέχνη της πολιτικής, βλέπετε εγώ δεν είμαι πολιτικός ούτε και θα γίνω!
        Έχω μάθει στην ζωή μου να βάζω υψηλούς στόχους, να αγωνίζομαι επίμονα και υπομονετικά, μεθοδικά και με συνέπεια για να πετύχω. Να είμαι σταθερός στις αποφάσεις μου και τις επιλογές μου αποδεικνύοντας το σε κάθε μου βήμα απο την αρχή έως το τέλος.
         Τα μεγάλα ταξίδια είναι οι πιο σημαντικές εμπειρίες στην ζωή κάθε ταξιδιώτη, εκείνα που είναι ικανά να σου χαρίσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Κάπου εδώ τελειώνει και το δικό μου ταξίδι με τα κοινά 2014-2019. Σημειώνοντας ότι κατά την διάρκεια του ταξιδιού κάποιοι συνοδοιπόροι μου έπαθαν Jet Lag!!! 

          Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στους ανθρώπους που με στήριξαν κατατάσσοντάς με στην πρώτη θέση του Συνδυασμού «Δυνατό Ξηρόμερο». Ένα ευχαριστώ τον επικεφαλής της παράταξης Ερωτόκριτο Γαλούνη για την στήριξη του στην ενασχόληση μου με τα κοινά της πόλης που γεννήθηκα μεγάλωσα και αγαπώ! 
         Σαν απλός πολίτης, μακριά από κάθε νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα είμαι δίπλα σας να επικροτήσω οποιαδήποτε θετική -αναπτυξιακή απόφαση απ όπου κι αν προέρχεται. 
      Στην Νέα Δημοτική Αρχή εύχομαι ολόψυχα καλή και δημιουργική θητεία για το καλό του τόπου μας.

       Σαν επίλογο αυτής της εκλογικής περιόδου θα ήθελα να τονίσω να μην παραμείνετε στην θέληση της Ελπίδας και η Ανατροπή να μην μείνει στο Τώρα.... 
        Πρώτα ο Πολίτης και μετά η έπαρση, γιατί αυτός θα είναι ο αυστηρότερος κριτής των έργων σας. Η κρίση του δεν θα αργήσει να έρθει! 

Καλή Επιτυχία 

Απόστολος Ν. Πανταζής

160 σχόλια:

  1. Έχασε η Βενετιά βελόνι!!... Μόλις ενημερωθήκαμε για το μεγαλύτερο κέρδος αυτών των εκλογών, την απόσυρσή σας από τα Κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο νικητής καλπάζει και ο νους του έχει ψηλώσει δέκα φορές πάνω από τα ποσοστά του!!!!!!"... χορτάσαμε μετριοφροσύνη πέντε χρόνια τώρα από σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ XIROMERONEWS να δημοσιευθούν όλα για να θυμηθεί ο κόσμος και ο κύριος Πανταζης μαζί γιατί μας περνάνε για τρελούς
    Ο κόσμος επέλεξε και επέλεξε τον εξοστρακισμό σου Αποστολάκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμαθες και εσυ να κρίνεις που τόσο καιρό δεν είχες δώσει το παρόν στο δημαρχείο αστακού παρά μόνο με ενα τηλέφωνο,και σας ρωτώ πως έρχεσται και κρίνετε τους αλλους ενω εσείς και ο κ.γαλουνης δεν έχετε κάνει τίποτα που ποσο μάλλον αγαπάτε τον τοπο σας απλά λόγια του αέρα θέλετε απλα να λέτε και απο πραξεις εδω και 4 χρόνια δεν είδαμε τίποτα,ας αναλαβει ενας σωστός και νεος με όρεξη να αλλάξει τον τόπο του!!!Και η ανατροπή έγινε 75.9 που το Ξηρόμερο αποφάσισε σωστά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μείνεις στην τοπική ιστορία ως ο άνθρωπος που ξόδεψε τα χρήματα του ,και έβλαψε τον τόπο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου... Όταν θα πηγαίνεις στον Αγ. ΝΙΚΌΛΑΟ και ανάβεις το κεράκι σου, να αναλογιστείς σε παρακαλώ ποιος έδωσε χρήματα στην αναστύλωση του και στην αγορά των μοκετων του... Και δεν ήσουν ούτε εσύ ούτε εγώ...
      Όταν θα πηγαίνεις προς το Μυτικα για καφεδάκι θα αναρωτηθείς ποιος έδωσε χρήματα στον Αίολο... Και ποιος κάθε φορά κατεκρινε τον Αίολο.. Στο δεύτερο ήσουν κι εσύ κι εγω. Εμείς που θέλαμε τον Αίολο αλλά πηγαίναμε στο ημιχρονο για να μην πληρώσουμε 5ε.
      Οταν έρθουν τα κούλουμα θυμήσου ποιος έφερνε πρωτότυπες εκδηλώσεις για τα παιδιά με αερόστατα, που ποτέ δεν είχαμε δει εμείς, ποιοι συμμετείχαμε και τότε μας άρεσαν.
      Όταν ξαναδείς τα optimist θυμήσου ποιος έφερε τα θαλάσσια σπορ στον αστακό, αλλά... Τα θέλαμε όλα τσάμπα...καθως ενθυμούμαι προ 7ετιας 30παιδια στα οπτιμιστ, και ξαφνικά όταν υπήρξε η καταβολή συμμετοχής οι γονείς που τόσο νοιαστηκαν για τα παιδιά τους δεν διέθεταν χρήματα για το παιδί τους... Και για να μη με κρίνεις δεν ήταν από εκείνους που δεν είχαν να διαθέσουν ένα ποσό για τις δραστηριότητες του παιδιού τους.
      Θα ρωτήσεις 20 απλούς πολίτες γου Αστακού με οικονομικά θέματα και σοβαρά προβλήματα υγείας αν τους βοήθησε...;
      Μα θα ρωτήσεις και τον εαυτό σου μέσα σου τον φθονησες... Τον ζήλεψες... Τον έκρινες από το σαράκι της ζήλιας ρε αδερφέ.. Γιατί σε αντίθετη πςριπτωση κι εσύ θα τον είχες πιάσει τετ α τετ μια μέρα στο. ΑΣΤΑΚΌ και θα του έλεγες τα καλως και τα κακώς κείμενα... Και δεν θα έκρινες από τη σιγουριά της ανωνυμίας.
      Ο Τριανταφυλλακης θα κάνει το καλύτερο που μπορεί... Μα είμαστε τόσο αχάριστοι που σε 5 χρονια κι εκείνον θα τον κράζουμε,γιατι έτσι μάθαμε. Κι όχι γιατί θα είναι ανίκανος. Γιατι μόνο ανίκανο δε θα τον πεις. Η ως τώρα πορεία του στην ιατρική έδειξε ότι από την μητρική του οικογένεια έχει πάρει πολλά καλά... Ξέρει να γνωρίζει και να αναγν ριζει, να σέβεται, να έχει ήθος. Εσείς οι ίδιοι πολίτες θα πρέπει από εκείνον να μάθετε και στα κακώς κείμενα να τον αφυπνιζεται κι όχι να περιμένετε στη γωνία να λιθοβολησετε... Αλλωστε... Ο αναμάρτητος...πρωτος το λίθο βαλλετω

      Διαγραφή
    2. Ο Αποστόλης υπηρξε αυτοκαταστροφικός.επισης πρπεει να μάθει πως όταν ευεργετουμε δεν χρειάζεται να το κάνουμε σημαία ούτε να βγαίνουμε δημόσια με την ντουντουκα να το φωνάζουμε.το ότι βοήθησε κάποιους δεν το αμφισβητεί κανείς.και μπραβο του.παντα όμως εκείνους που ήθελε επειδή τον εγλυφαν στις μεγάλες δόξες του.το ότι δεν τον πλησίασαν κάποιοι αντι να νομίζει ότι τον ζήλευαν να καθίσει να σκεφτει ότι ανάμεσα τους ζει και κόσμος με αξιοπρέπεια.με ευγένεια.που δεν φθονεί.δεν μεμφει.αδιαφορει στην τελική.αλλα ούτε και ήταν φίλοι ή του έπεφτε λόγος να πιάσουν τον Πανταζή και να του πουν να προσέχει τον έναν και τον άλλον.γίνονται αυτά;με τόσους αυλικούς που είχε δίπλα του ο Αποστόλης θα έπεφταν όλοι να τον καταπιουν όποιον φιλικά και ειλικρινά έκανε κάτι τέτοιο

      Διαγραφή
  6. Τα όποια ελάχιστα θετικά από την παρουσία σου στα κοινά , επισκιάζονται από τα πολλά αρνητικά και κύριος από την εξαγορά συνειδήσεων μας δίδαξες , πως όλα έχουν την τιμή τους ανάλογος το επιπεδο φτώχιας του αποδέκτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έπαρση, αλαζονία, ξερολισμός, συμπεριφορά προς τους πολίτες, οικονομική διαχείρηση, άδεια ταμεία, δάνειο, αύξηση δημοτικών τελών, δικαιοσύνη, παραγωγή έργου, φωτοσοπ σε φωτογραφίες συγκεντρώσεων, απευθείας αναθέσεις, ημέτεροι, αόρατοι εργαζόμενοι και τόσα άλλα.

    Αυτό δεν λέγεται jet lang αλλά άρνηση πραγματικότητας. Να είσαι καλά και μην ξεχνάς τον τόπο σου. Μάθε από τα λάθη σου και μάθε να προσπαθείς για το σωστό και το καλό. Η επιλογή σου να θες να αλλάξεις τον Δήμο Ξηρομέρου με καπετάνιο τον Γαλούνη ήταν ολέθριο λάθος. Στην επεχείρηση σου θα του έδινες ποτέ πόστο υπεύθυνο να διαχειρίζεται παράδειγμα τα οικονομικά??????
    Καλή τύχη Αποστόλη και μην αποκόπτεσε από τον τόπο. Γίνε ποιο σοφός απ όλο αυτό και κατάλαβε πριν τα λάθη των άλλων τα δικά σου ολέθρια και συνεχόμενα λάθη που φόρτωσαν στον τόπο ένα Δήμαρχο που άλλοι ούτε περίπτερο θα του εμπιστεύονταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παραδιδεδτε ενα δημο καταστραμενο και καταχρεωμενο και με αποψιλωση στους υπαλληλους αφου δεν τον ειχατε ενταξει στο συστημα κινητικοτητας

    η νεα δημοτικη αρχη εχει γολγοθα μετα την λελαιπα γαλουνη που απο οπου εχει περασει εχει αφησει πισω της καμενη γη και χρεη

    ουτε την ιστορια του ανθρωπου που πηρατε απο τα αζητητα και τονκανατε δημαρχο δεν ξερετε κυριε αποστολη
    μας τον φερατε εδω και με ενα σκασμο λεφτα τον κανατε δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μακάρι Αποστόλη να ακολουθούσε το"πρωτα ο πολίτης και μετά η έπαρση". Όσο για το ποιος θα είναι ο τελικός κριτής το είδες την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο νους σας κ. Πανταζη σίγουρα και καλπαζε πάνω από τα ποσοστά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντε επιτέλους μπας και ο δήμος συνέλθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ Κ. ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ.
    ΙΣΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ.
    ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΡΣΗ .ΕΙΝΑΙ -ΗΤΑΝ ΧΑΡΑΓΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ.
    ΜΠΗΚΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΣΑΣ.
    ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ Κ. ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ.
    ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΝΑΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.
    ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΣΥ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΑΣ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΙΝΕ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
    ΔΕΝ ΤΟΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ ΣΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ Ε???
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΚΑΙ ΡΩΤΑΓΑΝ .ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ?
    ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΚΡΤΙΝΑΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΤΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΑΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΤΣΟΧΩΡΙ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΗΛΑΤΗΘΗΚΕ?ΓΙΑΤΙ Η ΓΛΥΦΕΙΣ Η ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ?
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΟ JET LAG ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΣΗ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΙ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΤΟΝ ΑΝΕΣΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΡΧΗΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Πανταζη όλο αυτό που γράφετε θα ήταν ειλικρινές αν αυτά που γράφετε είναι αλήθεια. Έτοιμα δημοπρατημρνα έργα δεν υπάρχουν μόνο εντάλματα ψέμα και χρέη....Αυτά κάνατε 5 χρόνια. Αποχώρητε λοιπόν, κάνετε λοιπόν αυτό που κατακρινατε προεκλογικά στον κ Τριανταφυλλακη, αντί να πείτε πως αφού αγαπάω τον τόπο μου θα είμαι στα συμβούλια να συμβάλω και εγώ όσο μπορώ. Πιο ΤΙΜΙΟ θα ήταν αυτό. Ελπίζω λοιπόν να μην ακούσουμε αλλά βαρύγδουπα σχόλια και άρθρα καταγγελίες από εσάς, αλλά να δούμε πράξεις στήριξης του τόπου. Βγάλατε μίσος, κακια, έπαρση κατά την περιοδο διοικησης και την προεκλογική περίοδο και αυτό απομάκρυνε τον κόσμο, δεν είδε τη μεταμέλεια και τη συγγνώμη σας. Τα ίδια είδε και από τον Κο Σταικο. Αν λοιπόν κάνετε ταμείο θα δείτε ότι ΜΟΝΟ οι πράξεις μένουν και η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ προσφορά στους πολίτες του τόπου μας φερνει συνεχη διαδοχη στο αξίωμα. Αφήσατε τον Γαλουνη με την ομάδα να σας παραπλανήσουν με δήθεν έργα και ψέματα και σας έβαλαν μπροστά να εκτεθειτε για να μην φαίνονται αυτοί. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟ;ΑΦΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΑΛΟΥΝΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ. Ο ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο επαρμένος και επιδειξίας νεόπλουτος Πανταζής δίνει μαθήματα σεμνότητας και ταπεινότητας στον Τρυανταφυλλάκη!! Η πολλή θλίψη γεννά παραφροσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νέοπλουτο δεν τον λες.μπορεις να μάθεις από τα γεννοφάσκια του πόσα είχε και γιατί ο μπάρμπα νικος θαλάσσοπνιγηκε τόσα χρόνια.
      Με τα δημοτικά δεν είχε ιδέα όπως αποδείχθηκε αλλά να ξέρεις φίλε ότι οι περισσότεροι τον βοηθούσαν στο λάθος και όχι στο να κάνει το σωστό.
      Με τον τριανταφυλλακη τους συνεδεε μεγάλη φιλιά κι αγάπη. Κάποιοι κατάφεραν να τους διχάζουν και να τους στρεψουν τον έναν εναντίον του άλλου.. Να ξέρεις πιστεύω ότι ούτε ο Γιάννης ούτε ο Πανταζής ούτε ο Αποστολάκης ήταν υπεύθυνοι γι αυτο το διχασμό. Άλλοι μπήκαν στη μέση και με λόγια μεγάλα και ψεύτικα δημιούργησαν διχόνοια γιατί ήθελαν να απομακρύνουν τον καθένα.
      Εύχομαι ο καιρός να δώσει χώρο στη φιλιά που κρατούσε χρόνια πολλά πριν την ενασχόληση με τα κοινα. Να κλείσουν τα αυτιά στις ερινυες. Και οι δύο εχουν όραμα. Ο λαός του Αστακού τον Πανταζη τον έβαλε στην πρώτη γραμμή στην ψηφοφορία. Και μη μου πεις ότι έγινε με χρηματισμό γιατί μπορείς να ρωτήσεις αν υπήρχαν χορηγίες και χρηματισμόι κι από την άλλη πλευρά φίλε μου..
      Πιστευω η επιλογή του να αποσυρθεί έρχεται να προστεθεί στο μίσος και την κακία που εισέπραξε. Πολλοί από εμάς κρίναμε με την ανωνυμια...αλλα κανεις μας δεν τον έπιασε από κοντά.
      Απόστολε καλή τύχη στη ζωή σου, μα να ξέρεις, και να θυμάσαι ο Αστακός είναι το σπίτι σου. Κανείς δε μπορεί να σε διώξει από τον τόπο σου. Αλίμονο αν δεν έκανες λάθη... Αλλωστε ο μόνος αλάνθαστος είναι ο άπραγος.
      Οι εκλογές τελείωσαν..ηρεμια πια για το καλό του τόπου και το προσωπικό καλό.

      Διαγραφή
  18. 76% 24% to megalitero pososto dimarxou stin ellada kirie Apostoli megali FOLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..Όχι από την πρώτη Κυριακή... Και με μεγάλη αποχή... Το μεγαλύτερο ποσοστό το κατέχει ο δήμαρχος Περιστερίου από την 1η Κυριακή..ο Γιάννης ακολούθησε με τη βοήθεια της αποχής και του γρατσανη.

      Διαγραφή
  19. Το ηθικά σωστό απέναντι στους ψηφοφόρους που σε τίμησαν με την ψήφο τους είναι να παραμείνεις στην αντιπολίτευση και να στηρίξεις αυτά που προεκλογικά υποστήριζες. Δεν νοείτε απλά να φεύγεις επειδή πλέον δεν μπορείτε αυταρχικά να επιβάλλετε ότι θέλετε. Αναρωτιέμαι όμως. Οι "ειδικοί σύμβουλοι", ιδιαίτερες γραμματείς και ο λοιπός "αναγκαίος" μηχανισμός υποστήριξης τώρα τι θα κάνει; Γιατί αυτά τα "καημένα" παιδιά πίστεψαν ότι θα τα ζει πάντα με το υστέρημά του ο φτωχός φορολογούμενος ο οποίος στην τελική είναι και "χαζός" γιατί δεν κατάλαβε ποτέ πόσο αναγκαίοι είναι στο δήμο. Αδίκησες τον εαυτό σου γιατί ενώ θα μπορούσες και ίσως άξιζες για κάποια πράγματα, να θεωρηθείς ευεργέτης, στο τέλος ανακούφισες στον κόσμο με τη φυγή που επέλεξες. Για να είμαστε δίκαιοι όμως πρέπει να σου πούμε μπράβο για ότι καλό έκανες και τη χαρά που έδωσες σε πολλά παιδιά με τις πρωτοβουλίες σου και να σου ευχηθούμε κάποια στιγμή να κάνεις την αυτοκριτική σου για τις λάθος επιλογές προσώπων που όμως με την δική σου υποστήριξη προκάλεσαν τόσο κακό στον τόπο και τους κατοίκους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σχόλιο πρώτο:
    ο κ.Πανταζής παραιτείται για την περίοδο 2014-2019........(τρομάζω στην ιδέα ότι θα επανέλθει ....)
    Όταν αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να προσφέρουν παραμένουν στη θέση που τους όρισε ο λαός ....... δεν το σκέφτηκε αυτό ο υποβολέας που σας έγραψε το κείμενο παραίτησης ;;;;; Ή μήπως η ενασχόληση με τα κοινά έχει νόημα για εσάς μόνο όταν είστε στην εξουσία για ευνόητους λόγους;;;;;

    Σχόλιο δεύτερο:
    εύγε στον προηγούμενο σχολιαστή που παραθέτει τα προηγούμενα σχόλια του κ.Πανταζή για να μην ξεχνιόμαστε .... Προσωπικές επιθέσεις , απειλές και πρακτικές που πρέπει όλοι να θυμόμαστε παρόλο που κ.Πανταζής θα θελήσει να ξεχάσουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε παιδιά καλημέρα !Αλλα μια ερώτηση έχω δεν πιάστηκε το χέρι ΑΥΤΟΥ τόσους μήνες να γράφει το ένα σχόλιο κάτω από το άλλο ;το καταλάβαμε δε γουστάρεις μια τον Πανταζή ,αλλά τι να σου κάνω που και μπροστά σου θα τον βλέπεις και στην παραλία αλλά και στο μέλλον .............πολιτικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μεγάλε από τις ψήφους που πήρε ο Πανταζής και ο Γαλούνης κατάλαβες όλοι κι όλοι είναι πέντε - έξι αυτοί που δεν τους χωνεύουν και γι αυτό την πατήσατε ;;;;;
      Πέντε έξι άνθρωποι που πιάστηκε το χέρι τους να γράφουν ;;;;;;
      Βλέπεις ότι είστε αδιόρθωτοι ;;;;;;;;
      Τίποτα δεν καταλάβατε από ότι σας συνέβη !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  22. Θα συμφωνήσω με τον μέγιστο Αποστόλη. Ο Τρυανταφυλλάκης και όσοι τον υποστήριξαν δεν δικαιούνται να πανηγυρίσουν και να χαρούν για την εκλογική τους νίκη. Οφείλουν να ντυθούν στα μαύρα και να συμμετάσχουν στο βαρύτατο πένθος Πανταζή - Γαλούνη!! Και τα μυαλά στα κάγκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να σου γίνονται μαθήματα φίλε Αποστόλη!που τους έβαζες στο κότερο όλους πρώτη θέση ,δωρεάν καύσιμα και όλοι σου έσκαψαν το λάκκο μια χαρά !Μην ξεχάσεις να τους το ξαναδώσεις για βόλτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πρώτος που ανέβηκε στο κότερο για βόλτα στον καλάμο ήταν ο Τριανταφυλλακης με την φαμίλια του και η ταπραντζη με τη δική της. Στο ίδιο κότερο με τον κολλια ήταν ξανά και ξανά...

      Διαγραφή
    2. Θύμισε μου χρονολογία 😂😂😂😂

      Διαγραφή
    3. Προ 2ετιας επίσης... Λίγο πριν αρχίσει ο φθόνος... Και η χολη

      Διαγραφή
  24. Ο Πανταζής δεν πήρε το μήνυμα των εκλογών. Δεν κατάλαβε ότι οι Ξηρομερίτες ξαναβρήκαν την υπερηφάνεια τους και τιμώρησαν εκείνους που τους είχαν ταπεινώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τι δουλεια ειχες αποστολη μου με ολα αυτα
    αφου το καταλαβες εστω αργα ....συχαρητηρια και πιστευω να ξαναποκτησης την εκτιμηση που ειχες χασει με αυτον τον.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πανταζή μας απέδειξες ότι δεν έχεις ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ σε αντίθεση με τον κύριο Τριανταφυλλάκη. Τώρα 🤫🤫🤫 μην εκτίθεσαι άλλο πόσο ΠΑΤΟ να πιάσεις ακόμα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αετός αναγενναται από τις στάχτες του... Μόνο η μύγα παραμένει μια ζωή στα σκ@τα... Την καλημέρα μου θρασομυγα

      Διαγραφή
    2. Αυτός με τους αετούς τις μύγες τις χήνες τις πάπιες κοκ να το κοιτάξετε ... κάντε μια βόλτα στο Αττικό ζωολογικό σας έφαγε η Αγία βάρβαρα και οι μαϊμούδες 🤫🤫🤫

      Διαγραφή
    3. Ούλου για ζλάπια γραφ ο Τεράστιος
      Για γλαρς αητους και περδικες

      Διαγραφή
    4. Εμείς θα πΜε εκεί... Εσύ νουρ για τα γουρνοκουμασα... Και τα Μαντρια..μπεεεεεεεε

      Διαγραφή
    5. 🐳🐳🐳🌵🌵🌵🐒🐒🐒

      Διαγραφή
  27. Ρόδα είναι κύριε Πανταζή και γυρίζει...ακόμα και την τελευταία στιγμή δείχνεις το επίπεδο σου...αντί να δώσεις συγχαρητήρια πετάς φαρμάκι...αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν άνθρωπο που το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν κατά τη διάρκεια του "προεκλογικού του αγώνα" να προσβάλει κόσμο.. για ποια έργα ακριβώς μιλάς;για τον μοναδικό δρόμο που φτιάξατε μπροστά από το σπίτι του φίλου σας Κολλια ή το νερό που ακόμα και κατά τη διάρκεια των εκλογών,έστω και για τα μάτια του κόσμου,δεν ενδιαφερθηκατε που κοβόταν;.. καλό ταξίδι και καλή επιστροφή εκεί που ανήκετε! Δε θα λείψετε καθόλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Πανταζής είναι ο μεγάλος υπεύθυνος της παρακμής και της χαμένης τετραετίας για την περιοχή μας. Ανέσυρε έναν πολιτικά τελειωμένο πρώην Δήμαρχο Αλυζίας και με το χρήμα - δικό του ή όχι- τον έκανε Δήμαρχο Ξηρομέρου, του οποίου τελικά έγινε βαστάζος. Ο Γαλούνης απλώς τον χρησιμοποίησε. Αυτό ούτε το κατάλαβε τότε ούτε το έχει καταλάβει και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σηκώστε πολύ ψηλά την μύτη σας αλλά ο κόσμος σας την εκοψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όχι ρε συ Αποστόλη !!!!!!!!!!
    Τι θα κάνουν τώρα οι ιθαγενείς χωρίς καθρεφτάκια ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Πανταζής περιφέρει για άλλη μια φορά τη μικρότητά του και την ηθική ασημαντότητά του. Ας του ευχηθούμε, για το καλό του, να είναι η τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Τρυανταφυλλάκης, κατά Πανταζή, δεν δικαιούται να γιορτάσει τη νίκη του. Ο ίδιος όμως, χάνοντας το 2/3 εκείνων που το είχαν "ψηφίσει" δικαιούται να επαίρεται γιατί παρέμεινε πρώτος στο Συνδυασμό Γαλούνη!!. Δηλαδή ο πρώτος του πάτου!!. Πρόκειται για θρίαμβο που μόνο μια μεγαλοφυία αντιλαμβάνεται και όλοι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μια θα είναι η τιμωρία τους ....... Να μην ασχολούμαστε μαζί τους ........ ας τους αφήσουμε στη μιζέρια και την ασημαντότητα τους ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην ποια τους??? 😄 ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

      Διαγραφή
    2. εκανε η μυγα κωλο κι εχεσε τον κόσμο ολο

      Διαγραφή
  34. Κύριε πανταζη η έπαρση και η αλαζονεία σας συνοδεύει ακόμη και στην συντριπτική ήττα σας πραγματικά απορώ πως έχετε το θράσος και μιλάτε για έργα και παρακαταθήκη του δήμου σας , η παρακαταθήκη ποια ειναι η δρόμοι με τις λακούβες η ο εγκαταλελειμένος αστακός και τα περίχωρα απο κάθε άποψη ; Τα ηχηρά μηνύματα νίκης που με τόσο πάθος δημοσιεύατε όλοι σας έγιναν ηχηρά μηνύματα μην ξανά ασχοληθείτε ποτέ με τον τοπο μας! Ένα απλό συγχαρητήρια στον νέο δήμαρχο ξηρομερου θα ήταν πιο ειλικρινές και πιο αξιοσέβαστο απλά προτιμάτε συνεχώς να προκαλείτε την οργή και την απέχθεια του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο πουρναρας θα σε βγαλει δημαρχο στης επομενες μην φοφασαι τιποτα.. ειναι πολλα αυτα που σου χρωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τα όσα πριν και τώρα είπε ο Πανταζής ήταν και είναι σωστά,ο λαός επέλεξε πάλι τουσ ίδιους να διοικήσουν Καραμέλα Μπαμπουρη Λαϊνα Γκολια κτλ.
    Καλή τύχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ αν έβγαινε ο Γαλουνης και η παρέα του θα ήταν όλοι "νεοι" στην πολιτική!!Δεν διοικησαν 5 χρόνια με απόλυτη αποτυχία τον Δήμο. Όποιος αναλάβει θέση θα έχει ευθύνη και ο απολογισμός θα γίνει σε 4 χρόνια απο τώρα. Οχι χωρίς να δούμε τι θα κάνουν να κρίνουμε . Για το Γαλουνη έγινε ο απολογισμός και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που όλοι γνωρίζουμε!

      Διαγραφή
    2. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΙΧΕ ΝΕΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ.ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΡΦΗ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΤΣΑΡΚΟ
      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ.ΠΑΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΡΦΗ

      Διαγραφή

  37. ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΚΟΤΕΡΟ ΜΠΙΚΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΤΗΜΟΡΙΣΕ ΣΕ ΚΕΡΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΔΙΞΙΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΝΤΑΙΔΕΣ ΒΛΕΠΕ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΠΟΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Apostole file mou... to mono pou mporeis na kaneis einai na zhthshs ena megalo sygnwmh apo ollous tous dimotes pou se sthriksan k twra k to 14.. mono sou anebhkes sthn korifi k mono sou epeses.taises polu kosmo pou den eprepe k twra oloi sou gyrisan thn platei....elpizw na emathes apo ta lath sou k na afiseis pisw tous egoismous sou k na boithseis to xwrio etsi opws tou aksizh makria apo galouni k kolia se katastrefoun ksipna epitelous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας είπε όμως τα οφέλη του από την εκλογή του Δυνατό Ξηρομερο ... ξυπνά εσύ !!!!!!!

      Διαγραφή
  39. Τον κολλια τι θα τον κανετε τώρα ;;;🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τι να περιμενει κανεις απο ανθρωπους χωρις παιδεία; Μονο επαρση , αλλαζονεια, και υβρεις σε οποιον διαφωνουσε μαζι τους .. ασημαντοτητες που περιφερονταν με υφος δεκα καρδιναλιων και συμπεριφερονταν σαν σε δουλους αν τυχαινε καποιος να τους μπει στη μυτη .. αντι πολιτικων επιχειρηματων εκτοξευαν υβρεις και λασπη .. εκει λοιπον που σας αξιζει . Στη χλευη και στην απαξιωση .. καλο σας ταξιδι και να μη μας γραφετε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πανταζή φύγε μια τετραετία μάζεψε λεφτά και έλα να βάλεις υποψηφιότητα για δήμαρχος Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμυδια Απλά να θυμάσαι ότι τον Τριανταφυλλακη ούτε σε μια τρίχα από τα μαλλιά του δεν θα τον φτάσεις από όλες τις απόψεις Σου έχει γίνει εμμονή πλέον ο Τριανταφυλλακης Κοιτά τη δουλειά σου και άσε τα κοινά δεν κανεις για αυτά το απέδειξες και το αποδεικνύεις ακόμα και τώρα Ρεζίλι γίνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι φτηνά ανθρωπάκια σαν Εσενα ζήλεψαν τη φιλία πανταζαιων τριανταφυλλακαιων...

      Διαγραφή
    2. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΠΑΝΤΑΖΗ 😎😎😎

      Διαγραφή
    3. .... Μεγάλη μπουκιά φαε
      Μεγάλη κουβέντα μη λες..

      Διαγραφή
  42. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ.
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ....ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ......

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ..ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει ο θεός κυρία μου ,καθώς μην ξεχνάτε ότι ο τροχός γυρίζει και ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος κριτής !!

      Διαγραφή
  43. Με ότι και αν ασχολήθηκες κατάφερες να το διαλύσεις.Ασχοληθηκες με τα ποδοσφαιρικά,πήγες να διαλύσεις τον Ηρακλή που έχει ιστορία σε τούτο τον τοπο και τον τίμησαν πολλές γενιες.Ασχοληθηκες με το μπάσκετ και τελικά διαλυσες τον Αίολο Αστακού γιατί τον έκανες κτήμα σου.Σου είπε κανείς ότι θέλαμε σαλόνια Α1???Να υπάρχει η ομάδα μας θέλαμε και να ασχολούνται οι νέοι μας με το μπασκετ έστω και σε επίπεδο Νομου.Ασχοληθηκες με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα έκανες θάλασσα.Πως αυτοπροβαλλεσαι για ξύπνιος και μάγκας δεν καταλαβαίνω.Ο Γαλουνης και ο Κολλιας σου πουλήσαν εκδούλευση που ούτε και σήμερα δεν έχεις πάρει χαμπάρι αλλά ούτε και θα πάρεις ποτέ.Το χρήμα σε χάλασε Αποστολη γιατί προφανώς δεν υπήρχε από πριν σε σένα το υπόβαθρο της σεμνότητας και ταπεινοφροσύνης.Ο νεοπλουτισμος,η αλαζονεία εσένα και των δικών σου θύμωσε όλο τον κοσμο.θυμωνε ακόμη και αυτούς που από ανάγκη εδειχναν να ειναι δίπλα σου για να γλύφουν κανένα κοκαλο σα σκυλακια.Ενας υπερφιαλος υπεροπτισμος σε κάθε κίνησή σας.Μιλησες άσχημα και ταπεινωτικά για πολλούς.Απορω ποιοι σε συμβούλευαν να λες και να γράφεις τόσες βλακείες,γιατί κείμενα δικά σου αποκλείεται να ήταν.Η μεγάλη ήττα Γαλουνη οφείλεται και κατά κύριο λόγο σε σένα και άσε αυτούς που σου λένε ότι μόνο ο Γαλουνης φταιει.Καταφερες το ακατόρθωτο στον Τόπο ετούτο Αποστολη.Να ξοδέψεις απίστευτα μεγάλα ποσά και να καταφέρεις να σε απαξιώσει και να σε σιχαθει ο κόσμος.Αποσυρσου,κάνε βαθιά αυτοκριτική και μην ξανασχοληθεις με τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. φιλε 11:00 2 σχολιο
    Τι ειπες; καταλαβες οτι χωρις στοιχεια σε
    βρισκουν στο αψε σβησε και τρεχα μετα;
    Δεν θιγουμε ανθρωπους ετσι για τη πλακα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σημαντική ενημέρωση. Γι αυτό λέγεται ανώνυμος χρειάζεται εισαγγελική παρέμβαση να βρεις ποιος γράφει δεν είναι τόσο απλό τώρα ποιος βρίζει ποιος θίγει νομίζω το ζήσαμε όλοι σε αυτές τις εκλογές με ΠΑΝΤΑΖΗ Σταικο πολυγραφοτατοι κατά πάντων με ψευδή και ανακρίβειες και πολυλογοτατοι με βρισιές και χολή .....να προσέχουμε τι γράφουμε και το λεμε

      Διαγραφή
  45. Μας θεωρούν και αχάριστους !!!!!!!!!!!!!!
    Γι αυτό λέει μας τιμωρούν με την απουσία τους !!!!!!!!!!!
    Ω τι κακό !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γεώργιος Δ. Ζαρέντης,
    επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να γράφω με το ονοματεπώνυμο μου.

    Ως Ξηρομερίτης, επιτρέψτε μου να καταθέσω την αίσθηση που μου προκάλεσαν τα σχόλια που ακολουθούν μια δημοσίευση, την οποία εκλαμβάνω ως κατάθεση ψυχής, σε ένα μπλοκ, με αποδέκτες τους δημότες μιας συγκεκριμένης περιοχής που θεωρείς φίλους και συμπατριώτες και σε πίκραναν σε μια εκλογική διαδικασία.
    Φίλες και Φίλοι , αυτά που ακολουθούν της δημοσίευσης, υπό την μορφή του ανώνυμου σχολίου, μου προκάλεσαν μεγάλη λύπη γιατί δεν συνάδουν ούτε με την Ξηρομερίτικη λεβεντιά, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ, ούτε με το ήθος και το ύφος που μας δίδαξαν οι προγενέστεροι ημών.
    Εισαγόμενα μοιάζουν...
    Θα επανέλθω με ολοκληρωμένο άρθρο.

    Γεώργιος Δ. Ζαρέντης

    Σημείωση: Τον κ. Πανταζή, προσωπικά δεν τον γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε τότε να μιλάμε εμείς που τον ζήσαμε και τον γνωρίζουμε !!!!!!!
      Και αυτόν και τις πρακτικές του ......

      Διαγραφή
    2. Πες μας και το όνομα σου εσένα που τον έζησες..

      Διαγραφή
  47. Η Ανωνυμία σε ολο της το Μεγαλείο❗
    Ειστε αυτοι που καθεστε στις καρεκλες του καφενείου και η ζωη σας ειναι με τις γυναικουλες σας ή ανούσια μοναχική.. ΑΠΟΡΙΑ μου μεγάλη αν εβγαινε ο Κ. Γαλούνης θα λεγατε παλι τα ιδια ή θα τρέχατε για βοήθεια απο πισω τους.. ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ στις καρδιες σας!Ντροπή σας που εισαστε κομμάτι αυτου του τόπου..
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Κ. Πανταζη για οτι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ 4ΕΤΙΑ ΔΗΜΟ.
    Δεν εχουν σημασια τα φραγκα για να λενε εναν άνθρωπο ΆΡΧΟΝΤΑ στον τόπο του..
    Αλλα τελικα "ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ".
    Τα σχόλια σας επώνυμα εφοσον ειστε τοσο σιγουροι για τον άνθρωπο που μιλάτε.. Ευχαριστώ για την γνωριμία Κ. Πανταζη να εχετε μια καλη ζωη μαζι με την οικογένεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρία μου η ανωνυμία είναι επιβεβλημένη όταν δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αν αντιταχθείς !!!!!!!!!
      Θα σε χαρακτηρίσουν χυδαία;;;;
      Θα πιάσουν στο στόμα τους νεκρούς ;;;
      Θα εκφοβίσουν τη γυναίκα σου αμφισβητώντας την ηθική της ;;;;;;;
      Κλπ κλπ κλπ.....

      Αν έχετε τα κότσια κάνετε ένα επώνυμο δυσμενές σχόλιο και περιμένετε τη συνέχεια ......

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ

      Διαγραφή
    3. Θες διεύθυνση ;;;;;;;;;;
      Για ποιο λόγο ;;;;;;;;;;
      Εξήγησε μας και θα σου πω .......
      Γιατί η πλάκα είναι ότι είμαι από αυτούς που δεν μασάνε ........ από τέτοια νταηλικια !!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. ΚΥΡΙΕ "ΑΝΩΝΥΜΕ" 12:31
      ΖΩ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΤΕ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ. Δεν αξιζετε αλλο σχολιασμό.

      Διαγραφή
    5. Βγήκατε επώνυμα να μιλήσετε θετικά.Πως το τολμησατε αυτό,ειστε πολύ θαραλλεα.....μπράβο σας!Το αντίθετο θα το τολμουσατε???Δεν νομίζω!???

      Διαγραφή
    6. ΜΑσ Λεσ Και Ντροπή μασ
      Παρ τα ρεστασ

      Διαγραφή
  48. Πολύ σταθερός ήσουν στις αποφάσεις σου!τι να σου πω!κάποτε βγήκες δημόσια και είπες αποτυχημένο τον Γαλουνη,μετά τα κάνατε ξανά πλακάκια μεταξύ σας.Μοιρασατε την πίτα,αλλά δεν λάβατε υπόψιν σας ότι τον τελευταίο λόγο τον είχαν οι πολίτες!
    Και έπειτα πας να κάνεις εσύ μαθήματα Έπαρσης στον Τριανταφυλλάκη;Εσύ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ευχαριστώ Θεέ μουυ, να φύγουν να απαλλαγεί ο τοποσσσσς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Ξηρομερο πάσχει από τους φτηνους ανθρώπους της καφετέριας... Να, σαν εσένα που ζηλεύεις το δίπλανο σου λόγω της ανικανότητας σου να κάνεις κάτι καλό ακόμα και για τον εαυτό σου... Φτηνοι άνθρωποι....και το γιαννη θα τον φατε.

      Διαγραφή
  50. Πολύ είχατε καβαλήσει το καλάμι μερικοί, ώρα ήταν να κατέβασει κάποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αποστόλη κρίμα.
    Τόσα λεφτά ξόδεψες, τόση κούραση, τόσο αγώνα και ποιό το αποτέλεσμα? Να έχεις σπίτι στον Αστακό και στη γειτονιά σου να παιρνεις 19% έναντι 81% του Τριανταφυλλάκη. Καταλαβαίνεις τι σημαινει αυτό Αποστόλη? Οτι 8 στους 10 ΓΕΙΤΟΝΕΣ σου, ειπαν με την ψήφο τους "Αποστόλη, καλό παιδί είσαι, σε ξέρουμε από μικρό, αλλά για το Δήμο δε μας κάνεις, παράτα το, κάτσε σπίτι σου, ιδιώτευσε και ασχολήσου με τις υπερπόντιες επιχειρήσεις και τα καράβια σου όμορφα κι ωραία, χωρίς πολλά-πολλά."
    Σε διέσυραν οι συνεργάτες σου Αποστόλη! Κάποιοι που αν δεν έβαζες χρήμα για τον εκλογικό αγώνα, δε θα περναγαν ουτε απέξω απο το δημαρχείο του Αστακού.

    Όσο για το έργο που αφήνει πίσω της η δημοτική αρχή το βλέπουμε καθημερινά στον Αστακό, που είναι γεμάτος σκουπίδια, τρύπες που αναβλύζουν νερό στο δρόμο, μια κεντρική πλατεία παρατημένη και διαλυμένη, ενα δημαρχείο σε κακό χάλι, και μια γενικότερη εικόνα διάλυσης και παρακμής που ξεκινάει απο τα Βαρκά και φτάνει μέχρι το Χοβολιό.
    Και ξέρεις τι φοβάται ο κόσμος περισσότερο απ' όλα Αποστόλη? Την επερχόμενη διαλυση του Αστακού μέσα στο καλοκαίρι. Γιατι η παρούσα δημοτική αρχή δεν ενδιαφερόταν τόσα χρόνια για τα στοιχειώδη, όπως η καθαριότητα και η εικονα της πόλης, θα το κάνει τώρα που είναι στα τελευταία της?

    Ας κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας Αποστόλη, ειλικρινά και χωρίς περιστροφές. Αντί να φτιάξετε το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ για να μη κανουν τα παιδιά μας μπάνιο στα βοθρολύμματα που πεφτουν στη θάλασσα, πηγατε και σηκώσατε κλειστό γήπεδο για τον Αίολο γιατι "που θα ερθει να παιξει ο Παναθηναικός, όταν ανέβει ο Αίολος 'Α Εθνική?" και οργανωνατε Βαρκαρόλες και λοιπές φιέστες αμφιβόλου αισθητικής. Το Βιολογικό και μόνο αν ειχατε κάνει, τα αποτελέσματα ίσως ήταν διαφορετικά σήμερα.

    Αντίο λοιπόν Αποστόλη και ισως στο πολύ-πολύ μακρινό μέλλον, όταν θα έχουν ωριμάσει οι καταστάσεις και ξαναασχοληθεις με τα κοινά (γιατί δεν ειναι δυνατόν να μη θελεις να φτιάξεις λιγο τη γνώμη που εχουν για σένα οι γειτονές σου), να μην επαναλαβεις τις σοβαρές αστοχίες που έκανες τώρα που ήσουν νέος, άπειρος και έρμαιο των μάλλον υστερόβουλων συνεργατών σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις βάρκαρολες ήσουν στην πρώτη γραμμή... Στα κούλουμα επίσης... Στον Αίολο στις τσάμπα θέσεις πάντα... Και μιλάς... Φτηνό μου πλασμα...

      Διαγραφή
  52. Στο καλό και να μην ξανά έρθεις.
    Ο νάνος σας έφαγε!!! Ολη η Ελλάδα μιλάει για αυτόν!!!!
    Αντε να ξεβρωμισει ο τόπος!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ευτυχώς οι πολίτες έδειξαν ότι το πως βγαζεις το ψωμί σου έχει σημασία. Όχι σε αυτους που τρώνε σε βάρος των πολιτών (ντοπιών ή σε άλλη χώρα). Ευτυχώς μέτα την τόση αλαζωνεία σας (θυμαστε που κοροιδευατε οτι τα παπουτσια του γιαννη λιωσανε γυρνωντας τα χωριά και λεγατε οτι δεν έχει δευτερο ζευγαρι;), ο κοσμος σας γυρισε την πλατη. Μπραβο στους πολιτες του δημου που στηριξαν ένα παιδί που έχει τα χέρια του καθαρά και βγαζει το ψωμί του τίμια. Και δουλεύει για το ψωμί του κι όχι για να κάνει περιουσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αγαπητέ Αποστόλη

    Είχα αποφασίσει να μην ξανασχολιάσω κάποια ανάρτησή σου ή κάποια από την πολυποίκιλη συμπεριφορά που επεδείκνυες κατά καιρούς ως δημοτικός παράγοντας – θα μείνω προς το παρόν σ αυτή την ιδιότητά σου - αλλά η τελευταία δημόσια δήλωσή σου μου έδωσε αυτό το ερέθισμα για να σου μεταφέρω για μια ακόμη φορά την γνώμη μου.

    Κατά την άποψή μου είσαι ένας γνήσιος και καλός Αστακιώτης, αλλά ως πολιτικός παράγοντας υπήρξες επιεικώς μέτριος. Και υπήρξες μέτριος γιατί ενδεχομένως οι προθέσεις σου να ήταν διαφορετικές όταν ξεκινούσες να εκτεθείς ως δημοτικός σύμβουλος όμως ο απολογισμός της θητείας του συνδυασμού σας με επικεφαλής τον Ε.Γαλούνη, άλλοτε με την ανοχή σου και άλλοτε με την συμμετοχή σου, ήταν τραγικός και γι αυτό σωρεύτηκε τόση οργή και μίσος από τους συντοπίτες μας σε βάρος σας, πρωτίστως κατά του απερχόμενου Δημάρχου.

    Η αποχώρησή σου από τα κοινά σηματοδοτεί μια νέα εποχή ώστε να κλίσει πλέον ένας περίεργος και σε όλους γνωστός κύκλος συμπεριφορών που άνοιξαν κάποιοι παλαιότεροι για να καταλάβουν τον νεοσύστατο Δήμο και κάποιοι άλλοι που φρόντισαν να διατηρήσουν, οι οποίοι δηλώνουν διαρκώς ενεργοί και δραστήριοι και πολλαπλώς εκτιθέμενοι, εξυπηρετώντας αποκλειστικά την προσωπική τους φιλοδοξία και όχι το κοινό καλό, ως αρέσκονται αυτάρεσκα να διατυμπανίζουν και από τους οποίους αναμένουμε σύντομα να επιδείξουν την ίδια αυτογνωσία και την ίδια γενναιότητα με εσένα και να δια-δηλώσουν και αυτοί με την σειρά τους την ολοκλήρωσή του ταξειδιού τους καθότι έχουν χάσει από καιρό τον προσανατολισμό τους και αρμενίζουν σε αχαρτογράφητα νερά.

    Θα δεχτώ ότι η προσφορά σου ήταν ανιδιοτελής αλλά δεν θα συμφωνήσω ότι μαζί σου ότι έβαλες υψηλούς στόχους, όπως ενδεχομένως να έκανες στην επαγγελματική σου δραστηριότητα. Συγνώμη αλλά με τους ανθρώπους που αποφάσισες να συνεργαστείς πίστεψες ποτέ ότι μπορεί να επιτύχεις μεγάλους στόχους; Μου φαίνεται αφελές το επιχείρημα αυτό, διότι εσύ ένας αγωνιστής της ζωής αποφάσισες να βάλεις υψηλούς στόχους επιλέγοντας να συνεργαστείς με κάποιους οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν ποτέ στην ζωή τους και δεν έβαλαν όχι καν υψηλούς στόχους αλλά ούτε καν στόχους; Και να δεχθώ το επιχείρημα ότι δεν τους γνώριζες εξ αρχής. Πως εξηγείται όμως να συνεργάζεσαι μαζί τους πέντε χρόνια και να μην αντιλήφθηκες το ανάστημα του καθενός, το περιορισμένο εύρος των γνώσεών τους, αλλά κυρίως τις προθέσεις τους; Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν γιατί έχασες το στοίχημα της προόδου; Γιατί αλλοτριώθηκες και έγινες ένας από αυτούς.

    Αξιέπαινη συμπεριφορά σου να ευχαριστήσεις δημόσια την οικογένεια σου. Θα μπορούσες ίσως επιδεικνύοντας γενναιότητα να ευχαριστήσεις και κάποιους γνωστούς σου, τους οποίους δεν είδες ως φίλους σου, για τις αγαθές και ανιδιοτελείς προθέσεις τους και κυρίως για τα λίγα λόγια που σου έλεγαν, αντί να ευχαριστείς το περιβάλλον σου, που συμπεριφερόταν με αρκετή δόση φιλαρέσκειας και ασύγγνωστης αμετροέπειας και το οποίο σε οδήγησε σε πρόωρη έξοδο από τα κοινά αφού δεν σου επέτρεψε να αποκτήσεις ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης ακόμη και την τελευταία στιγμή παρά μόνον το αντεστραμμένο είδωλό της.

    Σαν επίλογο αυτής προσωπικής μου αναφοράς στο πρόσωπό σου θα υιοθετήσω το επίλογό σου - να που θα συμφωνήσουμε και κάπου - και θα ευχηθώ η νέα δημοτική αρχή να μην παραμείνει στην θέληση της Ελπίδας και η Ανατροπή να μην μείνει στο Τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Λεκατσα σπυριδούλα αρκετα πια με τους επώνυμους που μας έχουν φλομώσει στο ψέμα! ήρθε η ώρα να μιλήσουν και οι "ανώνυμοι" πολίτες του δήμου! κι όταν διαβασα αυτη τη φραση με τους προφητες μου ηρθε στο μυαλο το αποτελεσμα των εκλογων στο αρχοντοχωρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η ανακοίνωση του νέου Δημάρχου απαντά σε όλα. Ταπεινός και με πλήρη γνώση. Άλλοι είναι οι μεγάλοι νικητές και άλλοι πετάνε στα σύννεφα απ ότι φαίνεται. Η μέρα με την νύκτα τα δύο κείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΝΤΙΟ ΠΑΝΤΑΖΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΝΙΣΤΑΝ.
    ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΤΑΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ
    ΓΙΑΤΙ Κ-Α-Ι ΞΕΡΟΥΜΕ Κ-Α-Ι ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    Κ-Α-Κ-Τ-Ο-Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ Κώστα με τον αδερφό σου κοίτα να βγάλεις τις υποχρεώσεις σου στον Πανταζή και μετά μίλα για τα Ανθή σου.

      Διαγραφή
    2. Μιλας και εσύ χοντρουλι; όταν παρακαλάγες τον Πανταζη και σε έσωσε απο καταστροφή ήταν καλά; τους διορισμούς τους ξέχασες; όταν τον παρακαλάγες να βάλει τον άλλον στο ψηφοδέλτιο γιατι όπως έλεγες δεν γουστάρεις τον κάτοχιανο ήταν καλά; και όταν είπε δεν σου τα δίνω στρίψατε και οι δύο. Θα σου τα βγάλω στο αέρα όλα τα μυνηματα που έστειλες......

      Διαγραφή
  58. Αγαπητή Γιούλη στο διαδίκτυο η ουσία δεν είναι αν κάτι το λες επώνυμα ή ανώνυμα, αλλά η ουσία αυτών που λες και εδώ μιλάμε για πολιτική. Επίσης σημασία έχει και από ποια θέση λες αυτά που λες και με ποια κίνητρα.

    Με πολύ συμπάθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο Τριαντάφυλλακης μην ξεχνά ποιος τον ανέδειξε και τον έλεγε αδερφό
    https://youtu.be/es29rMVX94A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως του έδωσε και το πτυχίο ιατρικής ο Πανταζης ωρε που παμμμμμμεεεεε ωρε τι άλλη βλακεία θα γράψετε οι πανταζαιοι ;ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ

      Διαγραφή
  60. Απόστολε καλά εσύ μας φεύγεις τόσο νωρίς; Αν και νωπή η λαϊκή ετυμηγορία δεν αντέχεις την ήττα σου γιατί 1)Εσύ επέλεξες τον Γαλούνη(δεν άκουσες τίποτα για αυτόν;)
    2)Εσύ ήθελες να ικανοποιήσεις τα βίτσια σου-τα όνειρά σου όπως λες με δημόσιο χρήμα φτιάχνοντας το ΔΑΚ και Ομάδα δεν έχουμε.
    3) Εσύ ήθελες να συνεχίσεις τις ιδεοληψίες των προκατόχων σου - εξαγοράς ανθρώπινων συνειδήσεων για έλεγχο των κοινωνικών πολιτικών πραγμάτων του τόπου μας. 4)Δεν θα σταθώ στα προσωπικά σου που δημιούργησες ένα σωρό αντιπάθειες 5)Πρέπει να σου πω ότι κάνοντας παρέα με ένα κοινωνικό απόβλητο-δίνοντάς του θεϊκότητα , ξεπέφτεις και συ ο ίδιος , ο κόσμος του Αστακού δεν τα αντέχει για πολύ αυτά.
    6)Πρέπει να μάθεις να σηκώνεσαι όταν πέφτεις και εσύ δεν ξέρεις να το κάνεις αυτό και θα σε φάνε οι ερινύες .
    7)Μπορώ να σου προσάψω πολλά πάντα σαν δημόσιο πρόσωπο αλλά ένα τελευταίο θα σου πω ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο,τι και να λέτε ότι και να κάνετε ο Πανταζής θα βρίσκεται πάντα ανάμεσα σας ανάμεσα στις κουβέντες σας,μέρος των συζητήσεων σας δεν μπορείτε ούτε να ξεφύγετε ούτε να τον ξεχάσετε ούτε να τον φτάσετε,παντα θα επισκιάζει τι κάνετε πως μιλάτε πως κινήστε.
    Απόδειξη όλων αυτών τα σχόλια σας σε κάθε του ανάρτηση 100 200 300 ούτε καν για το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο σας δεν γράφετε τόσα.
    Ο,τι λέτε ότι γράφετε ότι σκέφτεστε έχουν όλα να κάνουν με τον Πανταζη και τους γύρω του.
    Είναι βάρη το όνομα του η Ιστορία του η προσφορά και δυστυχώς βαριά η αχαριστία πολλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Eisai ligos gia ton astako pantazi... me ksena fragka phres ths ekloges to 14 k twra pou den sou edwsan oute 1 euro phres 24.06..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 2:41 μ.μ. ΑΡΤΟΣ & ΘΕΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΟ-ΜΑΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΑΙΟΛΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΟΥΤΕ ΣΦΑΓΕΙΑ ΟΥΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΚΟΙΝΩΣ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΩΝ ΓΑΛΟΥΝΗ-ΠΑΝΤΑΖΗ.
    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ, ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΑΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ. ΑΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Φιλε 11:58 κ αν με βρουνε ξερεις εγω στεναχωρια που θα παρω...η αλληθεια πονα κ εγω θα σας ποναω συνεχως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αποστόλη,θα αφήσω την ακαδημαϊκή,γραφή μου καί θα μιλήσω λίγο ξηρομεριτηκα,μπας και καταλάβουν,"""γραφτους στα ..αρχεία σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μαύρο καλοκαίρι θα περάσουμε.

    Το μεγαλύτερο κέρδος αυτών των εκλογών ειναι που αποσύρεσαι από το κοινά.

    Στο καλό παντελονάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αποστολη Πανταζη συγχαρητηρια για την αποφαση σου,ειναι πραγματι συμβοληκη και στο πνευμα του εκλογικου αποτελεσματος,ειναι μια πραξη που σε ανεβαζει και παραληλα κλυνει ολο εκεινο το βρωμικο κυκλο περι χρηματισμων και εξαγορας ψηφων και συνηδεισεων,ολο εκεινο το βουρκο που εξευτελιζε προσωπα και αμαυρωνε το ξηρομερο.Δεν αφηνω κανενα υπονοουμενο και ουτε προσωπικο ειναι αυτο που γραφω,αλλα αυτος ηταν ο δημοσιος δυαλογος απο πολυ παλια στο Δημο μας και το σημερινο εκλογικο αποτελεσμα διχνει οτι ολα αυτα ειναι παρελθον.Νασαι γερος εσυ και η οικογενεια σου να εχεις καλη προκοπη και μην ανησυχεις ισως η απουσια σου να ωφελησει και το δημο και εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ρε Πανταζη τι τους κάνεις ! 90 σχόλια ......Γλέντα τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που κρύφτηκε αυτός;

      Διαγραφή
    2. ΝΑ.ΧΑΙΡΕΣΑΙ.ΤΟ.IQ.ΣΟΥ.
      ΤΑ.ΣΧΟΛΙΑ.ΤΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ.ΝΑ.ΕΙΝΑΙ.ΥΠΕΡ.ΤΟΥ.ΠΑΝΤΑΖΗ?ΑΛΛΑ.ΜΑΛΛΟΝ.ΣΕ.ΤΑΙΖΕΙ.ΑΚΟΜΑ.

      Διαγραφή
    3. δε θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι αυτά τα σχόλια με το ...μέτρημα σχολιων το κάνει ο ίδιος ο πανταζης. ελεος.....με τι νιώθει ικανοποιημενος

      Διαγραφή
  69. Να πάρει βάρκα στον Κόλια να πηγαίνει για ψάρεμα γιατί ο Λαϊνάς θα του κόψει το τυράκι και το αρνάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΓΙΟΥΛΗ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΠΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΞΕΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΟ ΑΠΟΨΕ ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ

      Διαγραφή
    2. Μάθε να γράφεις πρώτα αμόρφωτο,μίζερο ανθρωπάκι..

      Διαγραφή
  71. Καλο παιδι ο αποστολος αλλα πολλα ψεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Εύχομαι στον Νέο δημαρχο καλή δύναμη στο έργο του...
    Δεν είμαι από τον αστακό έρχομαι κάθε καλοκαίρι διακοπές γιατί μου αρέσει...
    Όμως αυτό που με χαλάει είναι το λιμάνι που υπάρχει μπροστά από τα καταστήματα στην παραλία που ο καθένας δένει τη βάρκα του όπου θέλει...
    Αυτό πρέπει να το μεταφέρει αν μπορέσει ο νέος Δήμαρχος προς την μεριά του γηπέδου ώστε να μπορεί κάποιος που έρχεται διακοπές κ αφήνει χρήματα στον τόπο σας να χαίρεται την θάλασσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΑΦΟΥ.ΔΕΝ.ΕΒΓΑΛΕ.ΔΗΜΑΡΧΟ.ΜΕ.ΟΤΙ.ΑΥΤΟ.ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.ΠΑΡΑΙΤΗΤΑΙ.ΕΠΡΕΠΕ.
    ΝΑ.ΤΟ.ΕΙΧΕ.ΚΑΝΕΙ.ΑΠΟ.ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Μετα απο 98 σχολια ελπιζω να χορτασατε.,Αφιστε ησυχο τον Αποστολη Αστακιωτης ειναι
    Μην ξεχνατε και το φιλανθρωπικο του εργο παλι θαξαναβοηθησει και τα ΣΧολεια και την
    Εκλησια κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Είναι απαράδεκτο να δημοσιεύονται σχόλια υβριστικά ένθεν κακείθεν καθώς και αυτών που προβοκατόρικα γράφουν σχόλια υβριστικά στην ύστατη προσπάθεια τους να διατηρήσουν ´´πελάτη ´´ τους τον παραιτηθέντα.
    Σχολιάζοντας την επιστολή θα έλεγα πολύ μελάνι χωρίς να καταλάβει κανείς γιατί παραιτήθηκε.
    Μένει μόνο η παραίτηση ως πολιτική πράξη και ο καθένας ας την ερμηνεύσει όπως θέλει.
    Στον ίδιο εύχομαι μακροημέρευση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Κύριε Πανταζή ΚΑΚΩΣ παραιτηθήκατε. ΚΑΚΙΣΤΑ. Και πολύ ΚΑΚΩΣ δεν αντιληφθήκατε νωρίς τη βαρύτητά σας. Αναστήσατε έναν τελειωμένο και μερικούς τεμπέληδες αυλικούς ενώ στην πραγματικότητα το χαρακτηριστικό σας γνώρισμα είναι η εργατικότητα. Ο Δήμος έχει ανάγκη από ανθρώπους έξυπνους και ικανούς. Θα μπορούσατε να δώσετε πολλά για το κοινό καλό. Ελπίζω να το ξανασκεφτείτε. Σημείωση. Εννοείται πως δεν ψήφισα το συνδυασμό σας. Ούτε τώρα ούτε πρίν 5 χρόνια. Και τον Τριανταφυλλάκη ταξίδεψα να τον ψηφίσω στο Β γύρο (όχι στον πρώτο), μόνο και μόνο για να μην εκλεγεί πάλι ο άχρηστος. Τα ίδια και περισσότερα χιλιόμετρα θα έκανα για το Στάικο. Βάλατε το λιθαράκι σας για να πάει ο Δήμος μας πίσω με τη στήριξή σας σε μια παρέα άχρηστων, αλλά μην ξεχνάτε εσείς είστε ικανός. Ικανότατος. Και φαίνεται ότι ο κόσμος περίμενε να κάνετε τη διαφορά από το πλήθος των ανώνυμων (κυρίως) σχολίων. Εσάς περίμεναν όλοι για να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους. Ακριβώς επειδή εσείς δίνατε ίσκιο στο συνδυασμό. Αυτό κάτι λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Πανταζη κοοιτα μοονο μην αποοσυρθείς οοπως ο Σταικοος ποου κάθε μέρα εδώ και κάτι χροονια μας δηλώνη οοτι αποοσύρεται κι ακοομα εδω ειναι γιατι χωρις δημοοσιοοτητα δεν μποορη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Εγώ φίλτατε ΤΑΙΖΩ δεν με ταίζουνε. Αν ο Πανταζής έριχνε πάλι κανένα εκατομμύριο θα σου έλεγα εγώ τι θα γινόταν. Μήπως περίμενες κι εσύ να πάρεις λεφτά? Γιατί στο χωριό μου περισσότερο αυτοί τον βρίζουν. Όσοι τα είχαν πάρει την προηγούμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί αφαιρέσατε τα σχόλια στα οποία απάντησα με την παραπάνω ανάρτηση μου;

      Διαγραφή
  79. Το ΞΗΡΟΜΕΡΟ μπορεί να το σώσει μόνο κάποιος που δεν είναι από το ΞΗΡΟΜΕΡΟ τελικά
    Κάποιος με διαφορετική νοοτροπια και ήθος και όχι εσείς κύριε Πανταζή
    Κάποιος που έβλεπε και βλέπει μακρυά εύστροφος δουλευταράς με παιδεία και ενσυναισθηση
    Και όταν λέμε παιδεία δεν εννοούμε τα άπειρα πτυχία του κυρίου ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ αλλά την παιδεία που έχει ως άνθρωπος
    Η διαφορα σας φάνηκε και στις προεκλογικές σας ομιλίες κριθήκατε και οι δυο σας και ο κόσμος έδωσε το 76%εκει που έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να πάει
    Τώρα ότι και να λέτε ότι να γράφετε οι Γαλουνοπανταζαιοι το μόνο που καταφέρνετε είναι να εξαγριώνετε ακόμα περισσότερο τον κόσμο .Τα μάτια του κόσμου δεν μπορεί να είναι πάνω σας πλέον Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Τ Ε
    Όσο πιο νωρίς το συνειδητοποιήσετε τόσο πιο γρήγορα θα αναρρωσεις από την συντριπτική σας ήττα
    Καληνύχτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΆΜΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΤΆΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΦΥΛΛΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΕΞΉΣ :
      Όταν λέει ο άλλος ότι είναι Γιατρός η Δικηγόρος η Μηχανικός
      όλοι καταλαβαίνουμε τι είναι αυτό
      Επομένως είναι τελείως περιττό να δειχνονται όλα τα πτυχία από τα εκατοντάδες σεμινάρια κ.τ.λ.

      Διαγραφή
    2. Άσχετο .... 😂😂😂😂
      Είστε μόνο για γέλια

      Διαγραφή
    3. 3:09 μ.μ. έτσι είν' η ζωή
      ΓΙΑ ΚΛΆΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΈΤΟΙΟ ΣΚΟΡ 76-24 ΠΟΝΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  80. Γιατί παραιτήθηκε;
    Κατάλαβε κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. τον Αύγουστο θα ακούσουμε πολλα ΥΠΟΜΟΝΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Από ότι κατάλαβα με αυτά πού γράφετε μάλλον στενοχωριέστε για το εκατομμύριο που δεν πέταξε να το αρπαξετε γι'αυτό τον βρίζετε τα δύο χιλιάρικα που έδωσε στην ομάδα τα αρπαξετε δεν ήταν λερωμένα θα φάτε στη μάπα το σπανοτριχη τώρα κ την παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Θίχτηκε ο εγωισμός του, γι αυτό παραιτήθηκε. Τέλος πάντων. Σε 4 χρόνια, νέος απολογισμός. Ο κόσμος πλέον δεν έχει υπομονή. Γι αυτό και οι προθέσεις της νέας δημοτικής αρχής θα πρέπει να εκδηλωθούν νωρίς με έργο. Και εύχομαι τα μπλογκ να μην μπουν στη λογική ότι οι προηγούμενοι έκαναν περισσότερα και χειρότερα. Δεν είναι αυτό το μέτρο. Το μέτρο είναι η συνέπεια λόγων και πράξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Για να πάρει τη θέση του ο Καρφης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΆ ΣΧΌΛΙΑ ΒΓΆΖΟΥΝ {κακία φθόνο ζήλεια ψέμα κουτσομπολιό]
    λες και ο Αστακός δεν είναι πόλη αλλά είναι χωριό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αυτό καλοκαίρι κορακιασουμε.Πούμε κορπήδεσ έρχονται με βυτιο κάνουμε μπάνιο στο δρομο.
    Καδοι με σκουπίδια μασ καταπιουν.Γιατι Κολλιασ και Αρετακιασ θυμωσαν πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουτε ο νιαφας ξανατρεχ καν τη τα κουμαντα σας

      Διαγραφή
  87. ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ
    ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΆ ΧΡΗΣΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΦΙΡΜΕΣ ΨΑΓΜΕΝΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ποσο μαγκες ειστε ολοι ανωνυμοι εδω μεσα,θελετε να λεγεστε και ξηρομεριτες!!Αμ δεν ειστε ξηρομεριτες κ ουτε αξιοι να κρινεται κανεναν πισω απο την ανωνυμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ μάγκα μήπως ξέχασες να μας συστηθεις; Είσαι σίγουρα ξηρομεριτης εσύ ;

      Διαγραφή
  90. Η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση!!!!έλεος ρε παιδιά ένας συντοπίτης μας ειναι πως τον χτυπατε έτσι.?και ο χειρότερος εγκληματίας να ήταν λίγη επιεικεια θα του δείχνετε!!(τον ανθρωπο δε τον ξέρω προσωπικά)αλλά δε μου αρέσει αυτό που γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Εσύ (9:31 π.μ), πρέπει να είσαι μεγάλος τενεκές ξεγάνωτος τελικά.

    Ποιός είσαι εσύ που θα πεις ποιοί είναι οι ξηρομερίτες και ποιοί όχι?

    Αντε ρε νουμερο......

    ΥΓ. Κι αν θες να μάθεις ποιος είμαι, Δώσε Πρώτα εσύ το όνομά σου στο Ξηρόμερο news, και μετά θα διαθέσω το όνομά μου και εγώ ώστε να μάθεις ποιος είμαι.

    Αντε καραγκιοζοπαίχτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΌΝΟΜΆ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΑΣΤΕΊΑ ΖΗΤΉΜΑΤΑ
      ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΘΈΜΑΤΑ ΤΟ ΛΈΩ, ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΈΩ

      Διαγραφή
    2. Οσοι κραζετε να πατε μπροστα του να το πειτε γιατι εκει δε σας παιρνει,αυτο εννοω αλλα η παιδεια σου αυτη ειναι να βριζεις χωρις να σε ξερουν,οι ξηρομεριτες ειναι μαγκες κ οχι ετσι!κανδηλα ειμαι κ οποτε θες θα μαθεις ποιος ειμαι.

      Διαγραφή
  92. Βλέπωντας απο απόσταση αυτό που μου έκανε πάντα εντύπωση ήταν γιατί ένας επιχειρηματίας επέλεξε να ξοδέψει λεφτά άσκοπα που μάλιστα οδήγησαν σε βεβιασμένες αποφάσεις (βλ κλειστό γήπεδο έκτρωμα)? Οι λόγοι που γνωρίζω είναι οτι οι "επιχειρηματίες" δίνουν χρήματα μέσω δωρεών, είτε γιατί να αποφύγουν την εφορία ή να νομομιποιήσουν παράνομα χρήματα, υπάρχει άλλος λόγος?. Απορώ γιατί δεν έκανε καποιες επενδύσεις που και αυτός να κερδίσει κάτι και οι συμπολίτες του να βρουν δουλειά. Ο πολύς κόσμος δεν θέλει ελεημοσύνη αλλά μια τίμια δουλειά να βγάζει το ψωμί του. Γιατι οι φιέστες και οι Αλεξανδρινές γιορτές σε ανθρώπους που δεν έχουν τα βασικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Σταματήστε να βρίζετε τον Αποστόλη, είναι ενας συμπολίτης μας που παρασύρθηκε απλώς από μια ομάδα αχρήστων που τον έβαλαν μπροστά για να τρώνε λεφτά και του παρουσίαζαν μια άλλη πραγματικότητα για τον δήμο και τον Αστακό. Όταν είσαι μακρυά δεν μπορείς να έχεις σαφή εικόνα της κατάστασης και τον Αποστολη τον παραμυθιαζαν συν ότι τον "κάκιωναν" λέγοντας του ένα σωρό μπαρουφες ότι ο τάδε είπε αυτό για τον Πανταζή, ο τάδε το αλλο. Αν ήξερε μόνο τι είναι ο κολιας και πόσο ειναι επαγγελματίας σε αυτό, δεν θα είχε πέσει σε τέτοια "λούμπα". Πίστεψε και στον Γαλουνη, σαν να μην είχε ακούσει το βίο και την πολιτεία του. Α ρε Αποστολη.....ταιζες κοπριτες, μα δεν το έχεις καταλάβει και αμφιβάλω αν θα το καταλάβεις ποτέ. Σιγουρα δεν είναι κακός άνθρωπος. Ας αποσυρθεί για λίγο, ας κάνει την αυτοκριτική του και ας μετριάσει λίγο την, δικαιολογημένη, πικρία του. Ενας άνθρωπος που επιχειρηματικά τα έχει καταφέρει τόσο καλά, δεν δικαιολογείται να συμβουλεύεται άχρηστους. Θα μπορούσα παρά πολλά να σου πω Αποστολη και από κοντά, αλλά δεν είμαστε φίλοι για να έχω αυτό το θάρρος. Παντως να ξέρεις πως φθόνο δεν αισθάνθηκα ποτέ για σένα πατριώτη μου, αντιθέτως υπήρξαν στιγμές που ένιωσα περηφάνια για όσα έχεις καταφέρει, γιατί με το όνομα σου προβλήθηκε κι ενα κομμάτι αυτού του μαραζωμενου τόπου που ζω με την οικογένειά μου.
    Με εκτίμηση μόνο προς το πρόσωπο σου,
    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις κύλησε ένα δάκρυ ... κοντός ψαλμός αλλελουια για τον Αποστολακο και την τιμιότητα του 🤫🤫🤫

      Διαγραφή
  94. ΕΓΩ ΚΛΑΙΩ ΠΟΥ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΣΥΓΧΟΡΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΖΩΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Αποστόλη με τα δάχτυλά σου έβγαλες τα μάτια σου.. Δεν αρνούμαστε ότι τα χρήματα ήταν δικά σου!!! Όμως έκανες άκρως αντίθετες επιλογές.. ξέρουμε ότι έκανες πολλά καλά !!! Ένα μόνο θα σου πω.. Ο καραμούζης έχτισε και παραχώρησε το το κτήριο στα Παιδιά να πηγαίνουν Σχολείο και τον μνημονεύουν ακόμη, Και θα περάσουν δεκάδες χρόνια ακόμη και θα μιλάνε για τον καραμούζη... αν έδινες ούτε το 1/4 Από αυτά που έδωσες σε κάποιο αντίστοιχο έργο θα είχες την ίδια και καλύτερη εκτίμηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ.ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΞΟΔΕΨΕ & ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ & ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ & ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ . . .

      Διαγραφή
  97. Ξοδευες λεφτα για παρτυ σου , οχι για τον τόπο που σε μεγαλωσε Αποστολε. Οι προσδοκιες μας με την προηγουμενη εκλογη σου ήταν τεράστιες. Τωρα εισπράτεις από το ταμείο των εκλογων το εμβασμα που σου αναλογεί. Στο καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ Πάρτυ τους ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΈΚΛΕΣ

      Διαγραφή
  98. ΚΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ ΓΑΛΟΥΝΗ ΟΚ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΣ ΤΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΕΡΙΦΘΕΙ ΜΕ75% Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Αυτός νόμιζε ότι με τι χρήμα τα αγοράζει ολα εσείς γιατι τα περνάτε και δεν του ρίχνετε πόρτα αλλα σας αρεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Βαρεθηκαμε την επιδειξη και τη μεγαλομανια. Σιγα ρε. Ουτε βασιλιαδες τετοιο πραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΤΟ ΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΣ ΤΟ ΒΡΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ....ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΧΡΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΕ ΟΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ξέρετε είναι πολύ πιο κοντά ο έλεγχος από τι φαντάζεστε..... Έχουν λάβει ήδη τα πρώτα στοιχεία και η ημερομηνία που θα μπουν μέσα για έλεγχο έχει κλειστεί ήδη....3 μήνες μετρήστε μονο

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο