Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Σε δυο σημεία σαρακοστιανά τραπέζια σήμερα Καθαρά Δευτέρα στην ΚΑΤΟΥΝΑ | ΦΩΤΟ

      



Δύο μεγάλα Σαρακοστιανά Τραπέζια στρώθηκαν σήμερα για μικρούς και μεγάλους για να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα στην Κατούνα. 
       Τα κούλουμα γιορτάστηκαν σε δύο σημεία στην Πλατεία (Κέντρο Μέριμνας Ακτίου Βόνιτσας) και στο κεντρικό δρόμο έναντι δημαρχείου (Σύλλογος Πολυτέκνων και Ιππικός Όμιλος με τη στήριξη του Κέντρου Μέριμνας) και έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους δημότες να γευτούν τα καθιερωμένα παραδοσιακά εδέσματα της ημέρας.
      Φασόλια, χαλβάς, ταραμάς και κρασί μαζί με λαγάνες, απλώθηκαν στα τραπέζια και έτσι είχαν την ευκαιρία να γευτούν, όλοι όσοι βρέθηκαν στην Κατούνα, έτσι όπως το απαιτεί άλλωστε και η ημέρα.....

Καλή Σαρακοστή....













































6 σχόλια:

  1. Ντροπη ντροπη ενιωσα πολη ασχημα σημερα στην κατουνα που ηρθα για το τριημερο. Στα εκατο μετρα δυο τραπεζια γι αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να παμε μπροστα. Καληνυχτα κατουνα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα εδώ πληρώνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωρε παει η κολοτουμπα συννεφο αυτου απανω στην κατουνα ειστε μονο για κλαματα και για φωτογραφιες. Για τιποτα αλλο δεν κανετε. Ντροπη και αισχος μονο αυτο σας αξιζει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το διαιρει και βασιλευε σε ολη την εκδοχη του!! Αντε και του χρονου 4 τραπεζια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλοι μου δεν είναι κακό τα 2 τραπέζια . Κακό είναι η ερήμωση της Κατούνας η ανυπαρξία της δημοτικής αρχής και του ίδιου του Αποστολάκη που 5 χρόνια τώρα πήγαν τον τόπο πίσω με αποτέλεσμα να χάσει τα πάντα η κατουνα.
    Ο κόσμος ευχαριστήθηκε και στα δύο σημεία και ικανοποιηθηκαν τα μαγαζιά της πλατείας του δημαρχείου
    Όσο για αυτούς που ντράπηκαν του χρόνου μπορούν να φύγουν απ την κατουνα η να επιλέξουν να μην βγουν απ το σπίτι τους εκείνη την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά παιδιά μην βαρυστομαχιάσετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο