Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Μια αριστούχος μαθήτρια σε Γυμνάσιο των Αθηνών, η Ιωάννα Καραγιάννη (με καταγωγή απο τον Μαχαιρά Ξηρομέρου) κράτησε με περηφάνια την ελληνική σημαία για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου!

           Κράτησε με καμάρι τη "γαλανόλευκη" η αριστούχος μαθήτρια σε Γυμνάσιο των Αθηνών, Ιωάννα Καραγιάννη (με καταγωγή απο τον Μαχαιρά Ξηρομέρου) για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου!
        Όλο περηφάνεια η Πηνελόπη Γκούμα, για την αριστούχο συμπατριώτισσα της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τη φωτογραφία με την Ιωάννα, η οποία κρατούσε την σημαία στην παρέλαση, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και σημειώνει: 

"Η Ιωάννα μας.. το κορίτσι μας..!!
     Η Ιωάννα Καραγιάννη του Γεωργίου και της Γεωργίας από τον Μαχαιρά, πρώτη στα μαθήματα της Γ´ Γυμνασίου έλαβε μέρος στην παρέλαση των Αθηνών, ως σημαιοφόρος με το Γυμνάσιο Αθηνών..!!
   -Μπράβο Ιωάννα..!! Ευχαριστούμε για την τιμή και προβολή του Χωριού μας..!!!
   -Ευχόμαστε Καλή Πρόοδο να έχεις, να είσαι τυχερή στην ζωή σου και πάντα.... διακρίσεις!!!
  -Μαράκι μου πάντα να την καμαρώνεις.... μόνο πρωτιές και ευτυχία να έχει η ζωή της.... Συγχαρητήρια!!!"...




2 σχόλια:

  1. Θερμά συγχαρητήρια στην ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΓΙΆΝΝΗ στους γονείς της και σε σένα αγαπητή φίλη Πόπη που την προβάλλεις Γρ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμά συγχαρητήρια Ιωάννα μου .!!!!
    Σου εύχομαι πάντα επιτυχίες στην ζωή σου και καλή τύχη .!!!!
    Αισθάνομαι και εγώ υπερήφανος μαζί με τους υπέροχους γονείς σου , αφού με την οικογένειά σου με συνδέει μια αγνή και δυνατή φιλία 40 ετών.
    Με τιμή και αγάπη
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο