Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΠΗΣ: Προεκλογική «Φάμπρικα» απευθείας αναθέσεων λόγω έντονων βροχοπτώσεων… στο Δήμο ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ- 5 χρόνια απραξίας και τώρα προεκλογικά Θυμήθηκαν ακόμα και τα ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΑΤΟΥΝΑΣ!!

           Καυστική ανακοίνωση, εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Λιάπης, της ήσσονος αντιπολίτευσης προς τη Δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας για τις προεκλογικές απευθείας αναθέσεις λόγω έντονων βροχοπτώσεων… και για την προεκλογικη πρωτοτυπία που ενώ επί πέντε χρόνια απραξίας για τα σφαγεία Κατούνας, σήμερα αποφάσισε δυο μήνες πριν τις εκλογές την διακήρυξη για την εκμίσθωσή τους, χωρίς καμία μελέτη βιωσιμότητας της επένδυσης αυτής και καταλήγει: "Και επειδή οι επενδύσεις είναι απαραίτητες, ειδικά με τέτοιες διαδικασίες προσφοράς, και αφού δεν μπορούμε να αποτρέψουμε τις κλιματικές αλλαγές, μήπως πρέπει να κάνουμε αυτό που, μπορούμε;  -Να αλλάξουμε τον Δήμαρχο ώστε τα πράγματα να μελετώνται καλύτερα, στην ώρα τους και να λειτουργούν σύμφωνα με τις ανάγκες της περιοχής και με προοπτική για το καλύτερο..."....
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου Λιάπη:

ΕΚΛΟΓΕΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ) και άλλα
     Οι εκλογές, είναι ωραίο πράγμα. Ιδιαίτερα οι Δημοτικές και ιδιαίτερα στο Δήμο μας Ακτίου Βόνιτσας. Εξηγούμαι:
Σήμερα 22.03.2019, είχαμε Οικονομική Επιτροπή.
      Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν οι απευθείας αναθέσεις για «…αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας λόγω έντονων βροχοπτώσεων…» και  «…αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας λόγω έντονων βροχοπτώσεων…»  συνολικά 120.000,00 €.
      Κανονικά, η περιοχή μας θα έπρεπε να αποτελεί πεδίο επιστημονικής έρευνας ως θύμα της κλιματικής αλλαγής: Πολλές οι θεομηνίες που ενέσκηψαν, Δεκέμβρη 2017 και τον χειμώνα 2018/ 2019......



       Έτσι θα έρχονταν εδώ επιστήμονες για την κλιματική αλλαγή, αλλά και ειδικοί σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης για την παραδειγματικά άμεση αντίδραση της Δημοτικής Αρχής με απευθείας αναθέσεις εκτέλεσης έργων επούλωσης των πληγών που όλο διορθώνονται και όλο ξαναγίνονται, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων βεβαίως. Έτσι, θα δούλευαν και τα ξενοδοχεία και τα φαγάδικα της περιοχής και μπορεί να ιδρύονταν και κανένα ΤΕΙ κλιματικής αλλαγής.

         Μόνο που σκέφτομαι, πως αυτή η συχνή επίσκεψη των ακραίων φαινομένων θα δημιουργεί σκεπτικισμό στους υποψήφιους επενδυτές στην περιοχή μας, μήπως τους πάρει σβάρνα ο αέρας και η νεροποντή!
       
          Θα πάρει σβάρνα και τους επενδυτές – ενδιαφερόμενους για την λειτουργία των δημοτικών σφαγείων Κατούνας, γιατί σήμερα αποφασίσθηκε χωρίς καμία μελέτη βιωσιμότητας της επένδυσης αυτής, που να αποτελεί μπούσουλα για το ελάχιστο μίσθωμα και τους ειδικότερους όρους που θα έπρεπε να υπάρχουν στην διακήρυξη για την εκμίσθωσή τους (τιμή εκκίνησης τα 8.000,00 € το έτος με διάρκεια μίσθωσης 20 έτη).
      Χωρίς βέβαια με πραγματικό ενδιαφέρον για την λειτουργία τους αφού από τον Μάρτη 2017 που συζητήθηκε το θέμα, τώρα προεκλογικά το θυμήθηκε η απερχόμενη δημοτική αρχή.

       Και επειδή οι επενδύσεις είναι απαραίτητες, ειδικά με τέτοιες διαδικασίες προσφοράς, και αφού δεν μπορούμε να αποτρέψουμε τις κλιματικές αλλαγές, μήπως πρέπει να κάνουμε αυτό που, μπορούμε;  
     -Να αλλάξουμε τον Δήμαρχο ώστε τα πράγματα να μελετώνται καλύτερα, στην ώρα τους και να λειτουργούν σύμφωνα με τις ανάγκες της περιοχής και με προοπτική για το καλύτερο.
      -Να διασφαλίσουμε πως τα σφαγεία θα λειτουργήσουν όπως πρέπει από Δημοτικό ή Ιδιωτικό φορέα, διασφαλίζοντας τη φήμη της ποιότητας των σφαγείων και των σφαγίων της περιοχής και έτσι την ύπαρξη με βελτίωση των εισοδημάτων των αγροτοκτηνοτρόφων!

Νίκος Λιάπης, Δημοτικός Σύμβουλος


28 σχόλια:

  1. Κινήσεις απελπισίας μπροστά στην βεβαία ήττα. Οι οικονομικοί επιθεωρητές πιάνουν δουλειά στο Δήμο. Το φαγοπότι τελειώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΕΙΣΤΕ ΠΊΣΩ! ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΙΣ 17 03 2019 ΑΠΟ "Δύναμη Πολιτών-Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης Υποψ.Δήμαρχος ΑκτίουΒόνιτσας" ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ

    Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή τεχνικών για την πρόληψη ζημιών από θεομηνίες Δ.Ε. Ανακτοριου.
    ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    και κατασκευή τεχνικών για την πρόληψη ζημιών από θεομηνίες Δ.Ε. Ανακτοριου, και «…αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας λόγω έντονων βροχοπτώσεων…» και «…αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας λόγω έντονων βροχοπτώσεων…».
    ΡΕΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ Η ΣΩΣΤΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
    ΕΡΓΑ ΕΡΓΑ ΕΡΓΑ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φατε λαμογια οσο προλαβενεται δημαρχε και αντοιδημαρχοι ερχαιται το τελος ο κοσμος ξυπνησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φατε λαμογια οσο προλαβενεται δημαρχε και αντοιδημαρχοι ερχαιται το τελος ο κοσμος ξυπνησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δηλαδη θα σφαξου τ αρνιαμ του πασχα εδω στην κατουνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λιοντάρια κατασπαράσσουν, τρωκτικά ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα. Τα χαλίκια μεγάλη επιστήμη. Ντροπή σας και πάλι ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιχάθηκα τον εαυτό μου που θα πάει να ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές. Βλέπω τον Κωστα Τζεφριο μαζί με τον ταγματάρχη και αηδιαζω. Γύρισα πίσω 60 Χρόνια. Δεν σώζεται αυτός ο τόπος με τίποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκιο έχεις.Δεν είσαι ο μόνος που αισθάνεται έτσι.

      Διαγραφή
  9. ΤΖΑΟΣ ΠΟΝΤΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ)ΤΖΕΦ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα μισά από αυτά θα πάνε σε Τζεφριο και τάγματαρχη ! Αίσχος ψήφιζα πάντα Αποστολακη ούτε να ακούσω για τους Χρυσαυγίτες που έχει μαζέψει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΩΡΓΟ εσυ τη σακουλα σου μη μασας προχωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν Περιμένη ο κάρυ να πάρει εκλογές με Ζαχαράκη Τζεφριο και Ζαφειρουλη σώθηκε.Ακου Ζαχαράκη στο δήμο.Εδω τους σηχενωνται και οι πετρες.Τετειους ανθρώπους δεν θέλεις ούτε να τους συνάντησης στο δρόμο όχι και να μπουν στο δήμο.Καρυ (κρεμάστηκες) μόνο σου με τις επιλογές σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή τον Αποστολάκη τον έχει σιχαθεί πολύ κόσμος. Το ψηφοδέλτιο του το φτιάχνει ο Κώστα Τζεφριος έβαλε μέσα Καραλη-Ζαχαράκη-Π Αποστολάκη-Τζεφριο κλπ. Τα μάτια σας στο διαύγεια, θα πάει το τιμολόγιο σύννεφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τώρα μπορεί, τώρα τα κάνει. Ότι κι αν κάνει ο Αποστολάκης, πρέπει να τον κατηγορούν. Εμ δεν πάει ο τόπος μπροστά έτσι σύντροφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ότι και να κάνει τις εκλογές θα τις χάσει και θα καθίσει στο σκαμνί. Όχι μόνο αυτός αλλά και πολλοί άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΩΖΟ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΙΕΣ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Ισότιμος ηθικός και ενάρετος λακίας τι λέει για όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν βγει ο Αποστολάκης με αυτο το ψηφοδέλτιο περνώ τα πολιτικά δικαιώματα μου και πάω Λευκάδα.Αρκετα πια δεν πάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δε ξέρω τι βλακείες κάνουν οι Σωζαιοι αλλα αν θα μαθαίναμε θα ηταν καλύτερα.
    Το καλο ειναι οτι ο κόσμος ξυπναει και σιγά σιγά τους απομακρύνει απο κοντά του.Βέβαια αυτοι πάντα έχουν τον τρόπο να επιπλέουν σε ασκήσεις παντός καιρού αλλα δεν μπορουν να κάνουν πλεον τούς πονηρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι σωζαιοι αύτα κάνουν και μετά θα θέλουν να μπουν στο νόμο Κατσέλη όλοι , έχουν θέσει όλη τη κοινωνία απέναντι τους.θα έπρεπε να Καθίσουν σπίτι τους γιατί θα τους φταίει ο Αποστολακης για την οικονομική τους καταστροφή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10 Νοματαίοι έχουν πάρει 3.500.000 ευρώ επί Αποστολάκη. Θα ελεγχτούν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απευθείας αναθέσεις έχει το δικαίωμα να κάνει. Πέστε ότι θέλετε. Άμα περίμενε με τους διαγωνισμούς και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λεφτά υπάρχουν μμμμμμμ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τρανό λαμόγιο ο καριολης.Ποτε με το ΠΑΣΟΚ ποτέ ανεξάρτητος και τώρα χρυσαυγητης την έκανε τη δουλειά του.Ελα όμως που τον πήραν χαμπάρι και τέλος οι μαλακες για αυτόν και τα τσιράκια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τσαμπα τα τηλεφωνα Γιωργο ολο πορτα τρως και τους νεκρους να αναστησεις τιποτα δεν κανεις η συντριβη σου θα ειναι μεγαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Giorgo min kateveis tha xaseis opos to 2010.Oloi einai mazi kai esi mono sou.Min figeis tsalapatinenos iparxei kairos akomi akouse mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο