Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Κέντρο Μέριμνας Ακτίου Βόνιτσας: Μετά το σάλο, θα γίνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

Στην αφίσα των εκδηλώσεων 2019 αναφέρεται σαν αποκριάτικο πάρτι στην Κατούνα και όχι σαν Καρναβάλι!!!

         Μια μέρα μετα την αποκάλυψη που κάναμε ότι δεν θα γίνει το Καρναβάλι της Κατούνας και αντ' αυτου θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικο πάρτι (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ο πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Ακτίου Βόνιτσας κ. Παντελής Αποστολάκης με δηλώσεις του αποσαφήνισε ότι: "Κανονικά θα γίνει και φέτος το καρναβάλι στην Κατούνα". 
       Μάλιστα το λάθος του, το παραδέχεται δημόσια γράφοντας: "Απλά στην αφίσα το αναφέρουμε ως αποκριάτικο πάρτυ".
          Να τονίσουμε ότι χαιρόμαστε που παραδέχτηκε το λάθος του ο Παντελής Αποστολάκης, να του επιστρέψουμε ότι δήθεν κάνουμε παραπληροφόρηση «στον βωμό της αντιπολίτευσης» και να του θυμίσουμε ότι κριτικάρουμε και ελέγχουμε την κάθε δημοτική αρχή και δεν γλύφουμε και δεν λιβανίζουμε κανέναν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ AGRINIOPRESS:
Πρόεδρος ΝΠΔΔ Ακτίου – Βόνιτσας: Κανονικά θα γίνει και φέτος το καρναβάλι στην Κατούνα

       Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, Παντελής Αποστολάκης, διαψεύδει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο δεν θα γινόταν φέτος, για πρώτη φορά έπειτα από οκτώ χρόνια, το καρναβάλι της Κατούνας.
        Στην ανάρτηση του κ. Αποστολάκη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, γίνεται λόγος για παραπληροφόρηση «στον βωμό της αντιπολίτευσης» και τονίζει, «στην Κατούνα λοιπόν καρναβάλι θα γίνει κανονικά (απλά στην αφίσα το αναφέρουμε ως αποκριάτικο πάρτυ).....



      Τα παιδιά με στολές (που άλλες προμηθεύτηκαν από τον Δήμο και άλλες τις έφτιαξαν τα παιδιά στο ΚΔΑΠ) θα ξεκινήσουν κανονικά την παρέλαση τους από το Δημοτικο σχολείο και με μπροστάρη τον «Ρουφιάνο», θα καταλήξουν στην πλατεία της Κατούνας όπου θα στηθεί ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ με Κλοουν παιχνίδι, μουσική και χορό. Στο τέλος θα κάψουν τον «Ρουφιάνο της Κατούνας».

      Τέλος να ενημερώσω ότι τα παιδιά της Κατουνας θα πάρουν μέρος στο 2ο παιδικό καρναβαλι. Με λεωφορεία μισθωμένα από τον Δήμο τα παιδιά θα μεταφερθούν στην Βόνιτσα για να παρελάσουν με όλα τα παιδιά του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας σε ένα τρελό αποκριάτικο δικό τους πάρτυ».

      Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, στην Κατούνα είναι προγραμματισμένο αποκριάτικο πάρτι για τις 11:00 το πρωί της Κυριακής 10 Μαρτίου.


30 σχόλια:

  1. Ο Παντελής που έφτιαξε το δικο υου blog το Ξηρόμερο best,που βάζει χρήματα για προώθηση. Ας ελπίσουμε ότι ειναινστο την τσέπη του και όχι από το ταμείο του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΝΤΖΗΔΑΚΗ ΜΕΓΆΛΕ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΈΤΗ ΘΑ ΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΈΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΚΌΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τη μύγα ξύγκι δεν βγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στ' άρματα Στ' άρματα.....Ομέρ Βρυώνης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας γλεντάει ο Παντέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειμαι αναποφασιστος.. Ήμουν μαλλον αναποφασιστος.. Αλλα μ αυτα που βλεπω που κανει ο Παντελης εχω σχηματισει αποψη.. Απο το στομα του, το μονο που θ ακουσεις ειναι συκοφαντιες κ λασπολογιες.. εμμονη.. Μονοδρομος η επιλογη στις εκλογες στον Μασούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωρε στραπάτσο που εφαγε ο Παντελης. Δηλαδη ποσο βλαμενος πρεπει να εισαι να μην καταλαβαινεις τις διαφορες απο τις λέξεις Καρναβάλι και πάρτι. Έβαλε την ουρά στα σκέλια. Κωλοτούμπες για να γλιτώσει από την θύελλα που ξέσπασε στη Κατούνα....

    Οσο για αυτον που γραφει σας γλενταει ο Παντέλος μια απάντηση: ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μία υπενθύμιση στον αυθεντικό ανταποκριτή από τη Βόνιτσα κατοικοεδρεύοντα και όχι μόνο στο Κέντρο Μέριμνας , έρχονται οικονομικοί επιθεωρητές. Κακά ξεμπερδέματα θα έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To πάρτι με το δημόσιο χρήμα σε 3 μήνες τελειώνει. Για να πέσετε στα μαλακά , επιστρέψετε τα χρήματα στο ταμείο του Δήμου, ζητήστε συγγνώμη και τουπέκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρόεδρος ΝΠΔΔ Δήμου Ακτίου Βόνιτσας : Γνωστή γκεμπελιστική ιστοσελίδα για αλλη μια φορά χωρίς να γνωριζει παραπληροφορεί


    Από ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΑΝΑΚΤΟΡΙΤΗΣ -
    02/03/2019

    Τώρα ξέρουμε ποιος είναι ο αυθεντικός ανταποκριτής. Δήμαρχε και λοιποί Δημοτικοί Σύμβουλοι , η αλήθεια βγήκε στο ξέφωτο.
    Και οι άλλοι αυθεντικοί είναι γνωστοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παντελή μην Καψής το ρουφιάνο στην Κατούνα για τελειοσες,είναι σα να Καψής τον εαυτό σου και όλο το τιμ που νταραβεριζεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παντελόνι ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχασες μια μάχη κ.Παντελη αλλά όχι τον πόλεμο.Στον πρώην δήμο Μεδεωνος πάντως τα ποσοστά σου θα είναι χαμηλότερα από την προηγούμενη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μήπως έχετε και ΑΝΔΡΙΚΈΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΒΕΡΜΟΎΔΕΣ ή ΣΟΡΤΣ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οτι και να λετε εσεις οι δυο ο κοσμος τον αποστολακη θελει για δημαρχο και αυτος θα βγει. δεν τρωνε κουτοχορτο οι δημοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ "Σκληροί" ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΆΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ
    ΕΔΏ και σήμερα θα φανούν άμα κοττούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ "Σκληροί" ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΆΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ
    ΕΔΏ και σήμερα θα φανούν άμα κοττούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παλιά έγραφε με το ψευδώνυμο Νέρωνας, τώρα γράφει με το ψευδώνυμο αυθεντικός. Σήμερα η αλήθεια τον εκδικήθηκε. Βγήκε μόνος toυ στο ξέφωτο. Τάκη Βίτσα που πας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στον ανωνυμο12.14 γιατι σε ποναει αν καψει το ρουφιανο για ελα να σε δουμε πρεπει ο ρουφιανος να καει επιτελους δημοσια στην πλατεια . Κι ασε το τιμ ησυχο του παντελη δεν εισαι αξιος εσυ να τα βαλεις μαζι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κάψουν το ρουφιάνο θα είσαι και εσύ στην πυρά.

      Διαγραφή
  21. Κούνα το κεφάλι σου ρε Χαζιοβόλη 3.53μμ που θα μιλησεις και θα πεις ότι υπάρχουν ρουφιάνοι στην Κατούνα!!!!!!!! Έλα και αυτοπυρπολήσου μόνος στη πλατεία για να δούμε πόσο αρχιρουφιάνος είσαι. Ειναι προφανες πως οι Κατουνιώτες σε γλεντάνε. Και καλα κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αναριωτέμαι γιατί ο επί 5 χρόνια υβριστής του Κώστα ,τώρα που μόνος του βγήκε στο ξέφωτο , ως αυθεντικό πολιτικό ρετάλι , δεν έχει τη τόλμη να βγεί και να πε έκανα λάθος και αυτοπροδόδηκα. Αυτός Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας σας εκπροσωπεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΣΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ12.14 Κ8.20 ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.ΘΑ ΚΑΕΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ. Κ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΗΜΗΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αρχίζω να τον λυπάμαι τον Παντελή. Θα τον τρελάνετε στο τέλος και θα το έχετε βάρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ελα τωρα Παντελη αφου ειναι φανερο οτι ζηλευεις την κατουνα! Εξαλλου καρναβαλια εισαστε ολο τον χρονο τι θα αλλαξει εκεινη την μερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η Κατούνα ειναι ΚΑΛΎΤΕΡΟ χωριό
    Παντέλα άσε το ΔΗΜΟ και στην ΚΑΤΟΎΝΑ έλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο