Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Το γλέντησαν οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ για την γιορτή της γυναίκας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)







               Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η γιορτή της γυναίκας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Κατούνας, χθες βράδυ Σάββατο 3 Μαρτίου 2019, στην πανέμορφη αίθουσα δεξιώσεων «ΑΙΓΛΗ» στην Κατούνα. 
      Η αίθουσα του κέντρου ήταν κατάμεστη από τις Γυναίκες που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου και η καλή διάθεση έκανε τη βραδιά να κυλήσει με πολύ κέφι και χορό....

ΒΙΝΤΕΟ 1.....
.................................................




ΒΙΝΤΕΟ 2

































ΒΙΝΤΕΟ 3....



ΒΙΝΤΕΟ 4...


ΒΙΝΤΕΟ 5...


ΒΙΝΤΕΟ 6...



9 σχόλια:

  1. Πάντα να ανταμονεται και να ξεφαντωνεται.

    Μπράβο σε όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ήταν ακόμα ο καπνός και θα βλέπαμε αν είχατε όρεξη για γλέντια.δε φτάνει μόνο αυτό αλλά κάτι κατσαρόλες έχουν πεταχτεί από τα παράθυρα μόνο σουβλάκια Τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάθος υπάρχουν και οι εξαιρέσεις μετά το καπνό επενδυσα στην κτηνοτροφία και η κτηνοτροφία δεν έχει ούτε ρεπό αλλά ούτε και διάλειμμα είμαι μια από εκείνες που δεν ειχα χρόνο όχι να πάω αλλά ούτε και να το σκεφτώ για κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι αφού τα είδες τα κατσαρολικα γιατί δεν τα μάζεψες? Αλλά βέβαια καλομαθατε, οι γυναίκες ιδιοκτησία των αντρών, να μαγειρευουν, να προσέχουν το σπίτι, να μεγαλώνουν τα παιδιά και να τις έχουμε και στα καπνά! Να τρώνε και καμιά σφαλιάρα άμα μιλήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. << Αργία μήτηρ πάσης κακίας >>
    Σόλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο σεξισμός αμόρφωτων και ηλίθιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο