Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Παναγιώτης Στάικος: Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε σε λίγους ανόητους , να δηλητηριάσουμε το άψογο προεκλογικό κλίμα.!!!!



Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε σε λίγους ανόητους , να δηλητηριάσουμε  το άψογο προεκλογικό  κλίμα.!!!!


Για μένα είχα πει η διαδικασία για τις Δημοτικές Εκλογές , θα είναι μια γιορτή τις Δημοκρατίας.

Είχα δεσμευτεί ,πως οι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι δεν είναι προσωπικοί μου αντίπαλοι, αλλά ούτε πολιτικοί αντίπαλοι , παρά μόνο συνυποψήφιοι μου και δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει από πλευράς μου κανένας προσωπικός χαρακτηρισμός ή επιθετικός προσδιορισμός ,ακόμη και στην περίπτωση που δεχθώ από κάποιο Υποψήφιο Δήμαρχο προσωπική επίθεση ή χαρακτηρισμό δε πρόκειται να απαντήσω ......


Όπως και η άλλοι υποψήφιοι έχουν φιλοδοξία  να εκλεγούν Δήμαρχοι και αυτό είναι απολύτως  θεμιτό , έτσι και εγώ από την στιγμή που είπα πως θα είμαι υποψήφιος , ο στόχος μου είναι, με απόλυτα δημοκρατικό νόμιμο  και ηθικό τρόπο να θέλω, να εκλεγώ Δήμαρχος Ξηρομέρου .

Για τον στόχο μου αυτό σκοπεύω να χρησιμοποιήσω αυστηρά και μόνο Δημοκρατικά μέσα , με σεβασμό στην προσωπικότητα των συνυποψήφιων μου και προπαντός στις οικογένειές τους . Είχα πει στον κύριο Τριανταφυλλάκη , όταν τον πήρα για να του ευχηθώ για την ονομαστική του εορτή , πως αλλοίμονο μας αν υπάρξει και η παραμικρή αντιπαλότητα μεταξύ μας,  που είμαστε συνάδελφοι και φίλοι , γιατί τότε η κοινωνία δεν θα μας κατηγορήσει απλά ,αλλά θα μας οικτίρει .!!!!

Υπάρχουν και κάποιοι λίγοι ανόητοι που προσπαθούν με προσωπικές επιθέσεις και συκοφαντίες  εναντίων μου να πολώσουν το κλίμα , φθάνοντας πριν από λίγες ημέρες να λένε την αισχρή συκοφαντία , πως εγώ δήθεν πήρα 40.000 ευρώ για να αποσυρθώ και να μην κατέβω στις εκλογές . Ματαιοπονούν όπως και μόνο αν ευχηθούν να πεθάνω και πιάσει η ευχή τους , τότε και μόνο τότε δεν θα είμαι υποψήφιος .

Θα είμαι υποψήφιος ακόμη και αν πρόκειται να έλθω τέταρτος .!!!

Αλλά για  μένα  αυτή η πιθανότητα είναι μηδενική  και  δεν κάνω πολιτική δεύτερου γύρου ,αλλά πολιτική εκστρατεία πρώτου γύρου  και στοχεύω να εκλεγώ Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο και αυτό είναι απόλυτα θεμιτό και ηθικό δικαίωμά μου . Και αν αυτό δεν καταστεί δυνατόν ο επόμενος στόχος μου είναι, να είμαι πρώτος στον πρώτο γύρο , πράγμα το οποίο θεωρώ βέβαιος και δεν ασχολούμαι με το ποιος θα είναι δεύτερος ή τρίτος  ή να κάνω πολιτική δεύτερου γύρου με παζάρια .

Παζάρια εγώ πριν  ,αλλά και μετά τις εκλογές δεν πρόκειται να κάνω , αλλά και ούτε κριτική επάνω στο πρόγραμμα κανενός σκοπεύω να κάνω , παρά να καταθέσω το δικό μας πρόγραμμα  με τις προτάσεις μας , που οι πιο πολλές είναι ήδη γνωστές.

Καλώ λοιπόν και τους άλλους συνυποψήφιους μου , να απομονώσουμε αυτά τα λίγα ζιζάνια ,τα οποία προσπαθούν να χαλάσουν το πολύ καλό κλίμα ,που υπάρχει μεταξύ μας και αν υπάρξει η όποια πολιτική αντιπαράθεση στην οποία δεν σκοπεύω να συμμετάσχω  ,αυτή να είναι αυστηρά πολιτική και ουδόλως προσωπική .

Με αυτή την προτροπή εύχομαι καλό αγώνα σε όλους .!!!!

Αστακός 26/3/2019    
        

38 σχόλια:

  1. καλη επιτυχια κ.Σταικο αλλα προχθες οπως και καθε φορα που ανηγετε το στομα σας δεν μας πηθετε οτι πιστευετε αυτα που λετε.οι δημοτες δεν τρωνε κουτοχωρτο βλεπουν ακουν σκεφτοντε και να εισαι σιγουρος οτι εχουν αποφασισει,στο μικρο μας τοπο ολοι γνωριζομαστε καλα,προσπαθησε αυτα που γραφεις να συμβαδιζουν με αυτα που λες και πολυ περισσοτερο με αυτα που κανεις και μια συμβουλη να σεβεσαι τη διαφορετηκη αποψη οπως και ολους τους ΔΗΜΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΘΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΑΜΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτοκριτικη?????

    προσωπικες επιθεσεις μονο δυο ατομα εχουν κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οπως ακριβως το λες

    να δηλητηριασουμε

    σωστα επελεξες το πρωτο προσωπο στο ρημα

    μονο αυτο κανεις γιατι ετσι σκεφτεσαι

    με ολα τα μεσα δημαρχος και ολους τους τροπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣΣΣΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ σαν πολίτης του δήμου ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ κυριε Σταικο εφόσον θέτεις τον ευαυτο σου στη κρίση μου (βάζοντας υποψηφιότητα ως δήμαρχος) έχω το δικαίωμα να σε κρίνω με τα καλύτερα και τα χειρότερα ανάλογα των γραφομένων σου,ανάλογα των πειστευω σου και ανάλογα των πράξεων σου .
    Οι ιδέες που έχεις και οι προτάσεις που κανείς είναι καλές.
    Ομως με τον οξύθυμο χαρακτήρα που έχεις δεν κανείς για ΔΗΜΑΡΧΟΣ το λέω και το φωνάζω.
    ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ
    Έβρισες τον ΚΑΡΝΑΒΑ;;;
    Έβρισες εμενα;;;
    Έβρισες τους ανώνυμους πολίτες στο ΣΑΙΤ ΞΗΡΟΜΕΡΟ;;;
    Αν Όχι . Είμαι συκοφάντης σου
    Αν ΝΑΙ . Να ζητήσεις τάπεινα συγνώμη όπως κάνουν οι ΑΝΔΡΕΣ.
    Αν θες καλό προεκλογικό αγώνα με πολιτισμό πάρε μαθήματα από τον κύριο ΓΑΛΟΥΝΗ, από τον κύριο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ και από τον κύριο ΚΟΜΠΛΙΤΣΗ.
    Διαφορετικά το κλίμα θα είναι άσχημο.
    ΗΛΙΑΣ ΑΘ ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παναγιώτη μαζί σου όπως πάντα και εσ αει. Μας λες τα αυτονόητα. Τι χρειάζεται να απαντάς σε κατασκευασμένα σενάρια και επιθέσεις? Μη σπαταλάς τη μεγάλη δύναμη για μικρότητες. Η υπερκινητικότητα και αυτή η ενέργεια για κάθε τι, για κάποιους είναι ελάττωμα, εμείς όμως οι πολλοί που σε στηρίζουμε το θεωρούμε προτέρημα.Έχεις ωραίο δρόμο μπροστά. Μη χάνεις το χρόνο σου. Μόνο μπροστά με τη ζωηρότητα και το τσαγανό σου. Πρόσφερες και προσφέρεις. Κανείς δεν λέει όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλέπω να έρχεται τρίτος ο γαλουνης στον πρόδρομο αν του φύγει ο πρόεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είσαι ο μοναδικός που δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς για πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα , από την στιγμή που βρίζεις και απειλής τους σχολιαστές σου.
    Ηλίας Α Κουγγελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΗ ΠΡΟΣΦΕΡΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΝΗ ΤΗΝ ΨΗΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. να σεβεσαι τη διαφορετηκη αποψη οπως και ολους τους ΔΗΜΟΤΕΣ (για γελια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι πως ότι έχει γίνει στον αστακό είναι απο το σταϊκο. εχει 8 χρόνια μακρια από το δημο και ακόμη τα δικά του έργα υπάρχουν .βιολογικός σφαγεία γήπεδα νερο στα βλυζιανά κ.λ.π. Για πες μου φίλε ηλία ενα έργο που έχει γίνει τα τελευταία 8 χρόνια. ανυπαρξία και κοροϊδία. Ο ΣΤΑΪΚΟς ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΙΣΌΒΙΟς ΔΉΜΑΡΧΟς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΗΛΙΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ...δεν ειμαι ψηφοφορος του κ σταικου αλα στα χρονια που κατεβαινα αστακο είναι ο μοναδικός δημαρχος που εχω δει να ανοιγει δρομο στιν αερογεφυρα να κανει επισκεψη αφιλοκερδως και οχι σε περιοδο εκλογων και και γενικα προσπαθησε πολλα και καταφερε πολλα και μην δινουμε αερα σε υπαλλήλους που εκαναν το διμαρχιο εκλογικό κέντρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παναγιώτη μην τσιμπάς .Το λέει ξεκάθαρα ο Κούγγελης σε προκαλώ .
    Εμείς από το Βασιλοπουλο ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο Κουγγελης και ποιος είναι ο Σταικος.
    Αγνόησε τον και αυτόν και τον Καρναβά και οσους είναι βαλτοί και τους έχει κυριέψει ο πανικός και προχωρά μπροστά .
    Είσαι ήδη Δήμαρχος .
    Ενας Βασιλοπούλιος που δεν ξέχασε το έργο που έκανες για το χωριό μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οτι και να λεσ εσυ σε εκθετει ο γαλουνησ που λεει οτι εισαι τριτοσ
    και μιλαει για συμφωνια 4-1 στα εργα -μια ντιδημαρχια στισ φυτειεσ απο το συνδιασμο σου και αλλη μια θεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ντροπή σου αίσχος . Ποιους λες ανόητους ποιους; Τους πολίτες του ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ;;
    Από ποιους ζητάς ψήφο από τους ανόητους;;
    Ποιους λες ζιζάνια ;; Τους πολίτες του ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ που λένε την γνώμη τους;
    Θα σε στηλουν πρώτο από το τέλος αυτοί οι ανόητοι να ξέρεις
    Ηλίας Α Κουγγελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΑΙΚΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΛΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΓΓΕΛΗ ΝΑ ΤΙΓΑΝΙΖΕΙ ΑΥΓΑ . ΚΑΛΟ Ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάμε γερά γιατρέ θα τους συντρίψουμε.... ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάμε γερά γιατρέ θα τους συντρίψουμε.... ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε Στάικο είμαι από το Βασιλόπουλο, όπου έχω και σπίτι αλλά μένω στην Αθήνα .
    Όσες φορές σε χρειαστήκαμε για τον άνδρα μου ή τα εγγόνια μου ,με πολύ ευγένεια ήλθες αμέσως είτε ήταν ημέρα είτε ήταν νύχτα. Επίσης δεν ξεχνώ πως από την ημέρα που κατασκευάσατε την μεγάλη γεώτρηση δεν ξεμείναμε ποτέ από νερό και όταν πρόκειται το καλοκαίρι να πάμε για μπάνιο στην Βελά πάμε σε δέκα λεπτά με τον δρόμο που φτιάξατε ενώ πριν θέλαμε μια ώρα.
    Για όνομα του θεού μην απαντήσετε σε ανθρώπους σαν τον Κούγγελη ,που το ήθος του είναι γνωστό σε ολόκληρο το Βασιλόπουλο , αφού στα χωριά τίποτα δεν μένει κρυφό .Αφήστε τον να βράζει στο ζουμί του όσες φορές και να σας προκαλέσει.
    Είστε ο επόμενος Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΗ Κ. Α. ΚΟΥΓΓΕΛΗ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ ΕΙΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΑ ΕΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΨΑΧΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ. ΟΙ ΠΟΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟς ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΕΝΑΣ ΑΞΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΟΤΟΣ ΧΩΡΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΗΛΙΑ ΚΟΥΓΓΕΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ,ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ Κ.ΣΤΑΙΚΟ.ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν υποστηρίζω κανενός την άποψη διότι έχω τη δική μού.
    Δεν μπορώ όμως να βλέπω το άδικο να πνιγεί το δίκιο,οπου στην προκειμένη περίπτωση ο κύριος Σταικος έχει απόλυτο δίκιο,κάνει το δικό του αγώνα υποστηρίζοντας από την πρώτη στιγμή '''ότι  δεν υπάρχουν αντίπαλοι αλλά συνυποψήφιοι''' -  δείγμα πραγματικής δημοκρατίας όπου  εδώ  όντως αξίζουν συγχαρητήρια.
    Δυστυχώς όμως ναι! υπάρχουν κάποια άνανδρα ανθρωπάκια που μόνο τους μέλημα είναι η κατηγορία και περισσότερο η συκοφαντία και οι ύβρεις, ασχολούνται ακόμη και με την επαγγελματική πορεία των άλλων ενδιαφερόμενοι μάλιστα για την οικονομική κατάσταση τους 😊😊😊  σαφώς όμως πίσω από τις πλάτες των άλλων και σαφώς σε απόσταση ασφαλείας διότι σε κοντινή απόσταση σκύβουν το κεφάλι.
    Ας έχουμε λοιπόν έναν δημοκρατικό αγώνα και ας αποφασίσει ο Λαός ο οποίος ως γνωστόν είναι πάντα σοφός, έχει το πρώτο και τελευταίο λόγο.
    Άλλες απαντήσεις θα δοθούν σύντομα και από την πλευρά μας στις 30 Απριλίου 😊
    Ο Κύριος Σταικος κατά την δική μου άποψη θα συνεχίσει ως συνυποψήφιος μας και στην δεύτερη αναμέτρηση  (αν τελικά υπάρξει δεύτερος γύρος😉 ).

    Ευχαριστώ,
    Απόστολος Ν Πανταζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απειλείται Κ Πανταζη; και από που πηγάζει η σιγουριά σας για τις εκλογές για πρώτο και δεύτερο γύρο; Και ίσως αυτή η ανάρτηση σας να προμηνύει αυτά που κατηγορείτε ... .

      Διαγραφή
  24. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΓΙΑΚΗ,ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΛΕΠΩΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΥΟ ΚΥΡΓΙΑΚΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ,ΑΣΕ ΤΟ ΣΤΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΥΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ.ΕΣΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. PlisiazI o kerOS gia tis ekloges kiria apostole min krivese meta tritos tha eisai na to thimasai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΗ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΧΗ ΚΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΗ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΗΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΗΣΚΟΛΟ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΡΑ ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΟΙ ΟΙ ...ΣΩΣΤΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΑΘΜΑ?? ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ? ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ναι να αφήσουμε το κόσμο να κρινει ξέρει καλύτερα... Συμφωνώ.... Να τον αφησουμε να κρίνει ποιος αξιζει, ποιος θα βοηθήσει το τόπο όχι με το ποιος θα του δώσει μαρούλι.... Κοινως ένα 50€ η κανένα πακέτο μακαρόνια.... Ο νοων νοειτω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμε 7·36 ποιος έβρισε τον σταικο; Ο Στάικος βλέπω βρίζει όλους όσοι δεν είναι μαζί του . Και όσους του λένε τα λάθη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κυριε πανταζη τι δικιο εχει ο σταικος¨, εχει το δικαιωμα να βριζει τον καθε εναν απο εμας αυτο κανει σε οποιον του παει κοντρα σε αυτα που λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όσοι δεν καταφέρονται εναντίον σου αλλά κατά των αντιπάλων σου, είναι κι αυτοί ανόητοι ; Γιατί μαζευόμαστε πολλοί και ώρα να φτιάξουμε το Κόμμα των Ανοήτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  33. Ανώνυμε 1.24 δες σε αναρτηση εδω στο Ξηρομερο news της 25 Μαρτίου. Απάντησε τώρα εσυ. Ο Στάικος και οι δικοί του είναι κλίκα.? Αυτο δεν ειναι βρίσιμο και συκοφαντια???????????????

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Σταικε είσαι απαράδεκτος.
    Επειδή διαβάζουν και νέα παιδιά παρακαλώ το αγαπητό Ξηρομερο news να λογοκρίνει σχόλια και τοποθετήσεις του Κυρίου που συκοφαντεί και δυσφημεί οποιονδήποτε δεν είναι στην κλίκα του. Οφείλουμε ως Έλληνες πολίτες να προασπίζουμε ότι έχει απομείνει ως ιδανικό στην κοινωνία μας. Ευγένεια, σεβασμός, αλληλεγγύη τίποτε άλλο.

    25 Μαρτίου 2019 - 7:14 π.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ανώνυμε 25 ΜΑΡ 1231 που αναφέρεις απαράδεκτο τον κ Στάικο και για την κλίκα του. Για ποια κλίκα αναφέρεσαι και αν είναι παραδεκτό αυτό που γράφεις. Αυτο-αναιρείσαι όταν λες στο τέλος ότι... οφείλουμε ως Έλληνες πολίτες να προασπίζουμε ότι έχει απομείνει ως ιδανικό στην κοινωνία μας. Ευγένεια, σεβασμός και αλληλεγγύη.

    25 Μαρτίου 2019 - 7:42 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. κ. πανταζη μας μηλας εσυ για πολιτΙκο πολιτησμο μηπως μπορης να μας πης πια η παρουσια σου και η προσφωρα σου στο δημο . Ποσες παρουσιες ειχες την πενταετια στο δημοτικο συμβουλιο και με διαφωρα τεχνασματα δεν εφαρμοζαν το νομο να εκπεσης του δημοτικου συμβουλου . Το μονο που προσφερες στο δημο ειναι η ΔΙΑΦΘΩΡΑ ΚΑ[ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιάννης Καρναβάς28 Μαρτίου 2019 στις 9:49 π.μ.

    Καλημέρα κόσμε και ντουνιά, επί προσωπικού η παρέμβασή μου , ένεκα της δίς αναφοράς του ονόματός μου ..Στό απομεινάρι της κατοχής με την κουκούλα , απαξιω ν απαντήσω ( ας μου συστηθεί και δεσμεύομαι να του απαντήσω καταλλήλως ) στον Κύριο Κουγγέλη ( καλά θαρρώ ότι τό γράφω ) θα πώ τούτο...Αγνωστε φίλε Ηλία, αν φτάσω στο πνευματικό εκείνο σημείο να απαιτήσω συγνώμη απο κάποιον , ανόητο, αλάζονα, υστερόβουλο και κακοήθη ανθρωπάκι, Εχω χάσει την μαχη με τον εαυτό μου ...Ο Στά'ι'κος δεν μπορεί να αντέξει σε διάλογο, πολλοίς δε, τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ.,...Αν όμως οι Ξηρομερίτες αποφασίσουν να επιβραβεύσουν τον Γκαιμπελισμό ( ετσι λέγεται η συστηματική δημιουργία ψευδούς, εντύπωσης , πραγματικότητας και αλήθειας ) και τον ανεξέλεγκτο χαρακτήρα ενός υποψηφίου, Δικαίωμά τους !!!! Προσωπικά δε χρειάστηκε ποτέ να επιδείξω φωτογραφίες κρατώντας τσεκούρια , για να γίνω....Ξηρομερίτης ..Ειμαι απ τα γεννοφάσκια του dna μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιάννης Καρναβάς28 Μαρτίου 2019 στις 9:52 π.μ.

    Καλημέρα κόσμε και ντουνιά, επί προσωπικού η παρέμβασή μου , ένεκα της δίς αναφοράς του ονόματός μου ..Στό απομεινάρι της κατοχής με την κουκούλα , απαξιω ν απαντήσω ( ας μου συστηθεί και δεσμεύομαι να του απαντήσω καταλλήλως ) στον Κύριο Κουγγέλη ( καλά θαρρώ ότι τό γράφω ) θα πώ τούτο...Αγνωστε φίλε Ηλία, αν φτάσω στο πνευματικό εκείνο σημείο να απαιτήσω συγνώμη απο κάποιον , ανόητο, αλάζονα, υστερόβουλο και κακοήθη ανθρωπάκι, Εχω χάσει την μαχη με τον εαυτό μου ...Ο Στά'ι'κος δεν μπορεί να αντέξει σε διάλογο, πολλοίς δε, τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ.,...Αν όμως οι Ξηρομερίτες αποφασίσουν να επιβραβεύσουν τον Γκαιμπελισμό ( ετσι λέγεται η συστηματική δημιουργία ψευδούς, εντύπωσης , πραγματικότητας και αλήθειας ) και τον ανεξέλεγκτο χαρακτήρα ενός υποψηφίου, Δικαίωμά τους !!!! Προσωπικά δε χρειάστηκε ποτέ να επιδείξω φωτογραφίες κρατώντας τσεκούρια , για να γίνω....Ξηρομερίτης ..Ειμαι απ τα γεννοφάσκια του dna μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο