Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλητές του ΕΥΚΛΕΑ, στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών, στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ, στην Θεσσαλονίκη!




          Κατέπληξαν με τις εμφανίσεις τους οι αθλητές του ΕΥΚΛΕΑ, στο 7ο Διεθνές και 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών "ΜΥΓΔΟΝΙΑ", που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ (Sports Arena - Παλατάκι) στην Θεσσαλονίκη, απο την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.) και υπο την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας......



     Οι Αθλητές του ΕΥΚΛΕΑ από την Πρέβεζα, το Λούρο, τη Βόνιτσα, το Μοναστηράκι και την Πάλαιρο συγκρότησαν την ομάδα στην οποία έλαβε μέρος στο μεγαλύτερο φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών με 180 συλλόγους και πάνω από 1.200 αθλητές από Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Σκόπια, και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
      Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κατακτώντας πολλά μετάλλια και αρκετές εμπειρίες για το μέλλον. 
Την  ομάδα αποτελούσαν: 

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σολδάτου Ελισάβετ, Σολδάτος Φίλιππος, Minos Κωνσταντίνος, Minos Βασίλειος, Σοφόπουλος Αθανάσιος, Ζιάκα Δέσποινα,  Νασιούλας Παναγιώτης και Τσαπής Παύλος.
ΒΟΝΙΤΣΑ: Γεραναστάσης Θεόδωρος, Μπακοχρήστου  Αικατερίνη, Κυρίτση Ανδριάνα, Κυρίτση Σταυρούλα.
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ και ΠΑΛΑΙΡΟΣ: Γαλιάτσος Σπύρος, Μαγγιώρου Σπυριδούλα, Μαγγιώρου Φιλάνθη, Κατσαμπές Σωτήρης, Καρανίκας Δημήτριος, Φερεντίνου Μαγδαληνή, Τσαντιώτη Σοφία. 
Από ΛΟΥΡΟ: Σακκά Χριστίνα, Μέμα Λορέντζο, Λουκά Ντάνιελ.

      Συγχαρητήρια στους προπονητές της ομάδας Σολδάτο Άγγελο, Κατσαούνου Γρηγορία και Βανούση Δημήτριο, όπως και στους αθλητές για τις εμφανίσεις που έκαναν και απέσπασαν τα πιο θετικά σχόλια...















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο