Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΜΕΤΑ τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ...

ANAKOINΩΣΗ

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


  1)-Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Υπέγραψε σύμβαση που ανάμεσα στα άλλα αναφέρονται τα παρακάτω σε μία παράγραφο:
     "Λόγω της φύσης των ελεγκτικών επαληθεύσεων και άλλων σύμφυτων περιορισμών ενός ελέγχου (δειγματοληπτική βάση), αλλά και της πιθανότητας ύπαρξης άλλων συμφυών περιοριστικών καταστάσεων (όπως π.χ. αλληλοσυγκρουόμενα καθήκοντα και αρμοδιότητες, πλαστογραφία κ.λπ.), που μπορεί να συναντηθούν σε οποιοδήποτε λογιστικό ή διαχειριστικό σύστημα, υπάρχει κίνδυνος να παραμείνουν ανεξιχνίαστες ακόμα και ουσιαστικές ανακρίβειες ή είναι πιθανό να μη γίνει δυνατή η ανεύρεση σημαντικών λαθών, παραλείψεων, ατασθαλιών ή ακόμη και παρανόμων ενεργειών".
  -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη είναι δυνατόν να υπογράφετε τέτοια σύμβαση;

       2)-Έκλεισε κατά πάσα πιθανότητα ο πολιτικός κύκλος στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας του επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνου. Θλιβερή και πολιτικά περίεργη η πολιτική παρουσία του στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Νοεμβρίου 2018.......



   3)-Υπάλληλος του Δημάρχου και της πλειοψηφίας του Δ.Σ. ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουνέλης.

   4)-Μη πειστικές απαντήσεις του Προέδρου του Κέντρου Μέριμνας για το μοναδικό χρηματικό ένταλμα που έστειλε για έλεγχο, από τα 510 του 2017 που αφορούν συντηρήσεις και προμήθειες, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΕ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ.  Ούτε κουβέντα για τον απολογισμό της συναυλίας στη Κουκουμίτσα.  

Αγαπητοί Συνδημότες
     Μέρα με τη μέρα το αίτημα για Διαχειριστικό και Οικονομικό έλεγχο στο Δήμο από συστάσεως του μέχρι σήμερα καθίσταται ΑΜΕΣΟ και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ.
    -Εσείς βέβαια θα μάθετε, μόλις κυκλοφορήσει το βιβλίο μου, τι ακριβώς έγινε το 2017 και τα άλλα οικονομικά έτη.  
   -Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι πακτωλός χρημάτων εισπράχτηκε από ημετέρους και συγγενείς μέσα και έξω από το Δήμο.  
   -Γνωρίζουν ότι έχω στοιχεία που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να αμφισβητήσουν. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μου δίνουν το λόγο. 

Τρέμουν την αλήθεια. Δυστυχώς για αυτούς, και ευτυχώς για το τόπο και τους Δημότες, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ. 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
   -ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
           Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω. Δεν πρόκειται να σας προδώσω. Μερικοί από εσάς που εκφράσατε την ανησυχία σας για μένα,  σας λέω τούτο.  Οι επιθέσεις εναντίον μου θα ενταθούν. Δεν φοβάμαι κανέναν παρά μόνο το Θεό.  Στο πλαίσιο της νομιμότητας έχω πάρει όλα τα μέτρα προστασία μου. Μην ανησυχείτε. 
       Όλους αυτούς που γράφουν και λένε άθλιες αθλιότητες  εναντίον μου τους ΓΝΩΡΙΖΩ. Είναι αναγνωρίσιμοι με όποιο τρόπο και να υπογράφουν. Να έχουν υπόψη τους: Κάθε πράγμα στο καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο.  Θα βγουν μόνοι τους στην επιφάνεια και στο ξέφωτο. 
    Γράψτε και πείτε ότι θέλετε. Η λάσπη που εκτοξεύετε εναντίον μου δεν με αγγίζει.  

11 σχόλια:

  1. Βαρα Κωστα τα νταουλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα δείχνουν Κασολα Θανάση αρχηγό ,που θα κάνει περίπατο ,ενώνει την ΝΔ και διαλύει τον αποστολακη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θράσος απύθμενο από το Δήμαρχο. Να παρέμβει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελεύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωρε τι μας λες.... βασικα δεν μας τα λες ολα. λες μονο τα μισα απο το δημο και θα στο αναλυσω αλλη φορα. οτι σου λενε να πεις λες κι εσυ σαν φερεφωνο που εισαι. αυτοι που στα λενε τους συμφερει να γραφεις τις μισες αληθειες και μαλλον συμφερει κι εσενα. ερχεται η ωρα που θα σε αποκαλυψω τριαντακωνσταντη με στοιχεια που θα δημοσιευτουν και θα γκρεμισουν την χαρτινη αυτοκρατορια που εχεις χτισει μεσα στο μυαλο σου μαζι με τα ονειρα που κανουν μερικοι για λιγο φαγοποτι. προσεχως με το καινουριο ετος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσεις κυριε τριαντακωσταντη εκτοξευετε λασπη εναντιον καθαρων ανθρωπων προσπαθουν και κανουν τα αυτονοητα που επρεπε να γινοταν πολλα χρονια πριν και εσεις καθε μερα τους κατηγορειτε. Ποιοι ειναι αυτοι που σας ριχνουν λασπη ενω εσεις ειστε αυτος ο σωστος που δεν λετε τιποτα για κανεναν μαλλον εχετε μπερδευτει κυριε τρια ντακωσταντη και λετε ανακριβειες στον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ Η ΜΙΣΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΙ ΦΕΡΕΝΤΙΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΕΠΙ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΖΕΦΡΙΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΕΠΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ. ΩΠΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΡΕΝΤΙΝΑΙΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ? ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΩΤΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΩΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΝ ΕΤΗ 2018 ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΣΠΑΖΕΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 'ΕΞΥΠΝΟΥΣ' ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4:38 μμ

    Όνειρα γλυκά και κακά ξεμπερδέματα. Σας διέλυσε ο Τριαντκωνσταντής όλους μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εκεί γιατί δεν του απαντήσατε για τη σύμβαση και την υπέρβαση των 24.800 ευρώ ; Και να ξέρεις βρίσκεται ακόμη στο όγδοο θέμα από τα 24 που έχει να αναδείξει. Σε λίγο ο σανός και οι κουρήτες τελειώνουν. Θα καθήστε στο σκαμνί όμως.Ο Τριαντακωνσταντής θα το πάει μέχρι τέλος. Τον ξέρω πολύ καλά. Τους τραμπούκους δεν τους φοβάται. Και σένα που δήθεν είσαι ανώνυμος σε ξέρει και τον άλλον τον ξέρει. Γράψε ότι θέλεις. Η παροιμία λέει, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5:45 μμ
    Μαθήματα πατριωτισμού από σας που φοράτε τη κουκούλα της ανωνυμίας , ο οποίος είναι

    φασιστικός τρόπος έκφρασης ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ. Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία 22

    μήνες στα Τεθωρακισμένα.

    Μαθήματα μίσους εναντίον οποιονδήποτε είναι έξω από την αξιακή μου αναφορά.

    Υποστηρίζω την ισοτιμία της ψήφου.

    Υποστηρίζω τους αδιάβλητους διαγωνισμούς.

    Υποστηρίζω όλα τα άνεργα παιδιά να έχουν ίσες ευκαιρίες να δουλέψουν.

    Διαφωνώ ο Δήμαρχος, ο Βουλευτής, Ο Υπουργός να διορίζει όποιον θέλει σαν ειδικό

    συνεργάτη χωρίς καμία αξιολόγηση και διαδικασία.

    Γνωρίζω ποιος είστε. Έχετε λόγους να γράφετε αυτά. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

    Οι λεβέντες γράφουν επώνυμα τη θέση τους.

    Αν έχετε θάρρος γράψτε επώνυμα.

    Το ποιοι μου ρίχνουν λάσπη, το ποιοι μου επιτέθηκαν 8-9 φορές τους ξέρετε. Το ποιος

    με έβριζε μπροστά σας τον ξέρετε. Καθόταν ακριβώς δίπλα σας. Τα καταδικάζετε αυτά;

    Παρόλα αυτά χαίρομαι που διαβάζετε τα άρθρα μου και τα σχολιάζετε. Θα σας κάνει

    καλό. Θα βγείτε από τη πλάνη του προσωπικού συμφέροντος , που ζείτε.

    Συμφωνείτε ότι ολόκληρα κομμάτια της Βόνιτσας είναι όπως ήταν το Δεκέμβρη του 1976

    που έφυγα από τη Βόνιτσα;

    Γνωρίζετε ασφαλώς, ότι τη τρέχουσα δημοτική περίοδο εισέπραξαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ o καθένας ,κάποιοι κατάλληλα επιλεγμένοι.

    Αν όχι τότε να πάτε στην Οικονομική Υπηρεσία να ρωτήσετε πόσοι εισέπραξαν 2.000.000 ευρώ. Ο αριθμός αυτός είναι μονοψήφιος.

    Όλα αυτά και άλλα πολλά στο βιβλίο μου.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΩΣΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΟΗΘΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσενα δάσκαλε το μόνο που σ ενδιαφέρει είναι να πουλήσεις κάνα βιβλίο και να πετάς λάσπη.Τιποτα παραπανω.Αλλα όποιος έχει αντίθετη άποψη από σενα είναι φασίστας βάση της δικής σου λογικής-παραλογισμού.Και δεν ξέραμε όλοι όσοι μπαίνουμε εδώ πρεπει να γράφουμε και τα ονοματεπώνυμα μας για να εκφράσουμε άποψη.Στην τελική και γιατί να το κανουμε;Δεν έχουμε την δική σου διάθεση αυτοπροβολής η διαφήμισης κάποιου βιβλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο