Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ: Το βρήκα.. Το Βρήκα... ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ Ξηρομέρου!!

ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ…
ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

του Ηλία Α. Κούγγελη 

   Στις 17 Ιουνίου δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρθρο για τοπικό ALERT "ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΧΩΡΙΟΥ" του φίλου μου ΠΑΝΟΥ ΧΟΛΗ ο οποίος έγραψε ότι "εξαφανίστηκε" το χωριό μου Βασιλόπουλο Ξηρομέρου από την γεωγραφική του θέση και από τα πλάνα της Δημοτικήςαρχής και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να ψάξω να το βρώ.. και το βρήκα!!!. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

       ΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ Ξηρομέρου Αιτωλαοακαρνανίας το πήρε από την θέση του (με ψεύτικες υποσχέσεις) ο συνδυασμός ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ και σήμερα δημοτική αρχή του Δημάρχου Ερωτόκριτου Γαλούνη και το έκανε σκαλοπάτι για να ανέβει στην εξουσία του Δήμου.
       Αφού κέρδισαν στις εκλογές, η κοροϊδία και οι ψεύτικες υποσχέσεις συνεχίστηκαν!............


       Στον προυπολογισμό κάθε χρονιάς, για  έργα προς υλοποίηση γράφονταν, το γήπεδο και η παιδική χαρά
        Τα ποσά που γράφονταν στον προϋπολογισμό για το γήπεδο και την παιδική χαρά ουδέποτε δόθηκαν και  επί τέσσερα χρόνια χρέωναν το χωριό ότι θα δαπανηθούν για το γήπεδο 18.000 € τα οποία το χωριό ουδέποτε είδε (18,000χ4 χρόνια = 72.000 €). Τα χρήματα αυτά ο δήμος τα έπαιρνε ξανά από το χωριό και τα χρησιμοποιούσε, με αναμόρφωση του προϋπολογισμού για άλλους σκοπούς εκτός του χωριού. Ποτέ δεν προσπάθησε να υλοποιήσει και άλλα θέματα  του χωριού όπως αντιπλημμυρικά έργα στο ρέμα της Παναγίας, αγροτοκτηνοτροφικούς δρόμους, διάνοιξη νέων, καθάρισμα νεκροταφείου, διαμόρφωση κοινοτικού καταστήματος , λύματα   που χύνονται στο κεντρικό δρόμο, κ.α.

       Το μόνο έργο που έκαναν όταν ήρθαν στην εξουσία, έφτιαξαν καπάκι στην δεξαμενή του πόσιμου νερού του χωριού και την περίφραξή του.
     -Αυτά τα 4 χρόνια δεν έδωσαν παραπάνω από 15.000 € για  έργα στο χωριό και του στέρησαν 72.000€. 
     -Το χωριό παρέμεινε σκαλοπάτι  εξουσίας μακριά από την θέση που ήταν και από την θέση που του ΑΞΙΖΕ. 

       Γιατί άραγε ο δήμαρχος δεν έδωσε κανένα έργο στο χωριό και στον πρόεδρο του συνδυασμού του, Δημήτριο Χολή; -Γιατί τον απαξίωσε τόσο πολύ;
-Μήπως ήθελε και θέλει άλλον για πρόεδρο; -Μάλλον…

Συγχωριανοί
       Ας πάρουμε το χωριό από εκείνο το σκαλοπάτι εξουσίας και να το βάλουμε στην θέση που του αξίζει στέλνοντας στο χρονόντουλαπο της ιστορίας αυτούς που το έκαναν σκαλοπάτι.

Ηλίας Α. Κούγγελης


35 σχόλια:

  1. ΗΛΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΔΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ φιλε ηλια ο πανος και ο μπαμπης και ο τακης και ο μπακιας πιστεψατε σε εναν και του δωσατε 80 ψηφους και αυτος σας πουλησε γιατι απο την θεση που ειχε μπορουσε και κατι παραπανω τωρα ομως θα σας παρει παλι και θα σας παει οπου θελει αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΛΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ .ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΓΑΛΟΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου αρέσει πάρα πολύ έτσι όπως θέτετε το ζήτημα της εκλογης της δημοτικής αρχής ,φαίνεστε στο Βασιλόπουλο να είστε ένα ακόμα χωριό με εξαπατημένους πολίτες
    . παρόμοια φαινόμενα έχουμε σχεδόν σε όλα τα χωριά του Ξηρομέρου .νομίζω είναι αστείο ,αλλά δεν είναι για γέλια..
    Ο γητευτής των ανθρώπων Ερωτόκριτος Γαλούνης με υποσχέσεις και ψέματα υφαρπάξε την ψήφο των πολιτών του ξηρομερου. Τουλάχιστον το μισό Ξηρόμερο είναι αθώο Και άμοιρο ευθυνών... και όλο το Ξηρόμερο μαζί είναι για κλάματα φίλε Ηλία

    ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. του δημαρχου του κακοφανηκε που δεν βγηκε ο κολητοσ του προεδροσ για αυτο τιμωρει το χωριο.ο μαησ πλησιαζει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανουν πολιτικη καποιοι εκβιαζωντας τον κοσμο οτι αν δεν ψηφισουν αυτους που θελουν θα εχουν προΒλημα με της επιδοτησεις και οταν θα γινουν εκλογες στην ενωση μετα θα δουμε ποσα απιδια περνει ο σακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριακή κοντή γιορτή.
    Ο Μαης δεν απέχει πολύ.
    Θα ξανακυκλοφορήσει ζεστό χρήμα τότε στην περιοχή και τα πάντα θα ξεχαστουν...
    Τι σας φταίει ο Δήμαρχος,εσείς δε τον ψηφίσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΟΚΑΚΙ ΜΠΑΡΜΠΑΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑΘΑΡΕΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΑ ΕΒΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ασ παει ο δημαρχοσ να δει τισ παρανομεσ συνδεσεισ νερου που εχει ο κολητοσ του και μετα να δει τα αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ (ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ)......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσύ φίλε Ηλία και κάποιοι άλλοι που ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για το χωριό, γιατί δεν κατεβαίνετε υποψήφιοι, και αν η κοινωνία σας ψηφίσει, να κάνετε πράξη όλα αυτά που γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τάματα τάματα...που είναι η ανάπτυξη οεοεοεοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε μια πραγματικότητα ότι: στο χωριό ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ δεν έγινε τίποτα κανένα έργο από την δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Γαλουνη, όπως και σε πολλά χωριά του δήμου ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ .
    Γιατί λοιπόν σχολιάζετε με απειλές τύπου πληρωμή ψηφοφόρων , επιδοτήσεις ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και τα μηχανηματα απο το δημο τα πηγενε και καθαριζε τα χωραφια και οι αγροτικοι δρομοι ηταν χαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσείς κ.Ανώνυμε (12 30) προσπαθείς να συκοφαντήσεις τον προέδρο και τα άτομα της οικογένειάς του αδίκως.Επειδή μάλλον δεν (θέλετε) να γνωρίσετε το πως έχουν τα πράγματα. Από χρόνια γίνονται προσπάθεις για να ανοίξει αυτό το σοκάκι και ο κ.Χολής Δημήτριος πέρυσι το καλοκαίρι έγινε μια συζήτηση και ο κ.Καραγιώργας συμφώνησε να ανοίξε αυτό το σοκάκι αλλά βρήκαμε ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΑ από τον κ.Κυριάκο (σταθαρέλο).Ελπίζω, μετά από αυτά που διαβάσατε, να έχετε αλλάξει την στάση σας. Παναγιώτης Β Χολής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΩΝΥΜΕ 12¨30 ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΓΝΩΜΗ.Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ ΗΛΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΦΗΚΑΜΕ(ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ)ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Η κ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΡΟΜΟ

    ΧΟΛΗΣ.Β.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μοίρασαν φρούτα για τους άπορους και ο πρόεδρος του χωριού δεν ενημερώθηκε . Ξέρετε το γιατί;;;;;;
    Για να τα πάρει ο κολλητός του δημάρχου να ταΐσει τα γουρούνια του.
    Αίσχος Γαλουνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κ.ΑΝΩΝΥΜΕ 12 30 ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εσύ ανώνυμε 2:18 που γράφεις ότι ο πρόεδρος ζήτησε ρουσφέτια να σε ενημερώσω αν και το γνωρίζεις ότι ο πρόεδρος ασχολείται απο μικρό παιδι με την κτηνοτροφία χρόνια τα αδερφια του δουλεύουν σε ιδιωτικές δουλειές 25 χρόνια με τιμιότητα και καθαρά χερια το παιδί του και τα ανυψια του ακόμα μαθητές ειναι έτσι ενημερωτικά για να γνωρίζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτά που έγραψε ο κ Κουγγελης Ηλίας έπρεπε να προβληματίσουν πολλούς από εμάς και να δούμε τα άσχημη κατάσταση των χωριών μας . Βλέπω όμως από τα σχόλια όλων τα γραφόμενα έγιναν γήπεδο αντιπαράθεσης του προέδρου Δημητρίου Χολή και του Πάνου πετρονικολου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η χειρότερη δημοτική αρχή που γνωρίζει ο τόπος μας Ηλία 6 μήνες υπομονή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η χειρότερη δημοτική αρχή που γνωρίζει ο τόπος μας Ηλία 6 μήνες υπομονή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλε των 5:55 δεν πιστεύω ο πρόεδρος να κατέβει πάλι με γαλουνη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το θεμα κυριε προεδρε δεν ειναι ποιος θα ξανα βγει προεδρος αλλα να βγαζει τα απλυτα στη φορα με οποιο κοστος πολιτικο οπως εκανε ο πατριωτης μας Στρατουλης Δημητριος απο τον αστακο που ηταν πρωτοκλασατο στελεχος του Συριζα και μετα υπουργος εργασιας .αφου διαφωνησε με τον αρχηγο σηκωθηκε και εφυγε με ψηλα το κεφαλι και δεν υπολογισε ουτε την καρεκλα του υπουργου ουτε τον παχουλο μισθο ουτε το πολιτικο του αυριο πηρε την τυχη στα χερια του και πιστεψε στην ιδεολογια του στα πιστευω του γιαυτο και εσυ κυριε προεδρε αφου διαφωνεις με τον δημαρχο και νομιζεις οτι θες παρε τα μετρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν είστε η μονοι.Και σε άλλους δήμους γινεται αυτό.Σε διπλανό δήμο επειδή δεν βγήκε το τσιράκι του δημάρχου τον πρόεδρο τον απαξίωσε τέλειος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Δημήτρης Χολης χαίρει του σεβασμού από όλους τους χωριανούς σαν προσωπικότητα και ήθος ασχέτως αν για καποιους είναι καλός ή όχι πρόεδρος. Κριτική για τα πεπραγμένα του είναι πάντα καλοδεχουμενη, και ο ίδιος είμαι βέβαιος ότι την επιζητει. Αλλά όλα τα υπολοιπα είναι άνανδρες επιθέσεις από γελοίους ανώνυμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εδω και ένα χρόνο το μνημείο ηρώων που είναι έτοιμο κάποιοι εμποδίζουν να ολοκληρωθεί ενώ είχαμε συμφωνήσει στο ξεκίνημα να χαραχθουν το ονόματα των ηρώων χωριανών μας πού σκοτώθηκαν από ΜΗ Έλληνες και το Συμβούλιο της ΒΕΛΑΣ ψήφισε 6-1 ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ στέλνουμε να χαραχθουν το ονόματα που συμφωνισαμε και είχα επιβεβαίωση και εγώ πηγαίνοντας στο ΓΕΣ/ΔΙΣ Διεύθυνση ιστορίας Στρατού δίνοντας με υπογραφές Συνταγματάρχη και Επιλαρχου τους ΝΕΚΡΟΎΣ μας από ΜΗ Έλληνες, μπλοκάρετε τον Μαρμαρά λέγοντας κάποιοι Δεξιοί αν δεν χαραχθουν και 4 ονόματα πού σκοτώθηκαν στον ΕΜΦΎΛΙΟ το 1947-1948-1949-1949 Ο Μαρμαρας απελπίστικε και σταμάτησε να χαράζει γιατί πήγαιναν συνέχεια και του έλεγαν αν δεν μπουν και τα ονόματα που ανέφερα πιο πάνω 1947-48-49-49 ΘΑ ΤΟ σπάσουμε με βαριοπούλες.
    Η αριστεροί μίλησα μαζί τους ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΊΜΕΝΑ μου ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ δεν θέλουν εμφύλιο πόλεμο ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ, Βλέποντας ότι δεν περνάει ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΌΛΕΜΟΣ τώρα ετοιμάζεστε να βάλετε μια επιγραφή μόνο και τα 5 ονόματα πού μου έδωσε το Γ.Ε.Σ και σκοτώθηκαν από ΜΗ ΈΛΛΗΝΕΣ και είναι οι εξεις .
    Α'Παγκόσμιος :ΣΤΡΑΤΟΜΗΤΡΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 1918
    Μικρά Ασία ΣΚΑΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1920
    Β'Παγκόσμιος :ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1940
    ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 1941
    ΤΑΡΚΑΖΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1941.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!
    ΜΝΗΜΕΙΟ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΌΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙ όπως Δεν έγινε στον ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗ ΜΑΧΑΙΡΆ ΧΡΥΣΟΒΊΤΣΑ ΠΡΌΔΡΟΜΟΣ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟ ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΜΑΧΑΛΆ ΚΑΤΟΥΝΑ ΜΥΤΙΚΑ ΠΑΛΙΟΜΑΝΙΝΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΒΌΝΙΤΣΑ κ.α
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ
    ΑΥΤΟ ΤΗΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ-ΠΟΛΕΙΣ Με τον Νόμο τού Γιώργου Γεννηματά 1982 ως υπουργός Εσωτερικών : ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΜΙΣΟΥΣ.
    Μνημείο Διχασμού στο Βασιλόπουλο δεν θα γίνει ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΚΩΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΘΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ
    ΣΤΡΑΤΟΜΗΤΡΟΣ
    ΣΚΑΝΤΖΑΣ
    ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ
    ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ
    ΤΑΡΚΑΖΙΚΗΣ
    ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΦΡΑΧΤΕΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ
    ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ
    ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
    ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΘΕ 28η Οκτωβρίου
    (Λάζαρος ΤΣΙΩΠΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μνημείο ηρώων στο χώρο της εκκλησίας μόνο στον αετό και στο χωριό μας Λάζαρε υπάρχουν και ας έχουμε 3 πλατείες και ένα σχολείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. μαζεψανε υπογραφές και ψήφισε και η ΒΕΛΑ
    προαύλιο χώρο της εκκλησίας και το GOOGLE λέει ότι γίνονται και σε προαύλιο χώρο εκκλησιών
    Ο Μητροπολίτης ΚΟΣΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ
    ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΚΡΊΝΕΤΕ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ( Λάζαρος ΤΣΙΩΠΟΣ) βγάλτε τις κουκούλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μιλαει και ο λαζαρος που πηγε και ειπε ΨΕΜΜΑΤΑ στη μητροπολη και καταχραστηκε υπηρεσιακο εγγραφο (που ειχε ηδη εγκριθει και οχι παρουσία του) λεγοντας οτι θα το παραδωσει στα μελη του εκκλησιαστικου συμβουλιου. Υπαρχει και εγγραφη καταθεση του γραμματεα της μητροπολης επ αυτου. Να ευχαριστει που κάποιοι δεν τον κυνηγησαν νομικα γι αυτο που εκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το έγγραφο το αναζήτησα δεν υπήρχε το ζητησα να εγκριθεί ΕΓΓΚΡΙΘΗΚΕ και το εδωσα στο προεδρο της κοινότητας
    Δημήτρη Χολή ( Βγάλε την κουκούλα)
    Λάζαρος Τσιώπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. "Σ'ευχαριστώ" ανώνυμε κουκουλοφόρε
    (Λάζαρος Τσιώπος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο