Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: ΓΚΑΦΑ του δήμου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ στη «Διαύγεια»! | Ενώ συζήτησαν για μια αγωγή του Καλογιάννη... τελικά αποφάσισαν για μια υπόθεση του Κονταλέξη!!!

          Μια απίστευτη γκάφα του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια και που εκθέτει ανεπανόρθωτα την δημοτική αρχή, αποκαλύπτει στη σελίδα της, η Δημοτική Παράταξη "Πολίτες σε Δράση".  
       Σε απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 13.11.2018, υπάρχει ένα απίστευτο αλαλούμ. Ενώ λοιπόν συζήτησαν την αγωγή του Σπύρου Καλογιάννη από την Κατούνα κατά του Δήμου και κουβέντιασαν για τη νομιμοποίηση του έμμισθου Δικηγόρου του Δήμου ως δικαστικού πληρεξουσίου...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ....
      Μέχρι εδώ όλα καλά! Και ενώ όλοι περιμέναμε την απόφαση μετά τη συζήτηση για την αγωγή του Σπύρου Καλογιάννη....... Αμ δε!......



  ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ στο ίδιο έγγραφο ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ την νομιμοποίηση του Δικηγόρου, ΟΧΙ στην αγωγή Καλογιάννη που συζήτησαν, αλλά στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει ασκήσει (άκουσον-άκουσον) ο Νικόλαος Κονταλέξης, κάτοικος Δρυμού Βόνιτσας!!!!!!!!!!!!!!!....

      Δείτε παρακάτω το έγγραφο με την απόφαση βγάζοντας τα δικά σας συμπεράσματα για την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο δήμος Ακτίου Βόνιτσας τα σοβαρά αυτά θέματα:

ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ: 
       Ακόμα και η υπάλληλος του Δήμου που ανεβάζει στη Διαύγεια μπερδεύτηκε με την απόφαση και αντί να βάλει τίτλο: "Νομιμοποίηση του έμμισθου δικηγόρου για παράσταση", ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟ ΤΙΤΛΟ!!!: ΑΔΑ: 69Ω9Ω6Ζ-62Λ - "O ίδιος απείχε από τη συζήτηση του θέματος. Ουδείς άλλος δήλωσε ότι έχει κώλυμα ή ασυμβίβαστο"....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ...

       Τελικά από ότι φαίνεται έχει χαθεί η αίσθηση της σοβαρότητας. Φανταστείτε με πόση προχειρότητα και ανευθυνότητα λειτουργεί η δημοτική αρχή. 
        Και να φανταστείτε ότι οι αποφάσεις αυτές πηγαίνουν στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια. Μπορεί κανείς να μας πάρει στα σοβαρά.... Και μετά τους φταίει ο ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ που βγάζει τα άπλυτα στη φόρα....

************
Η Δημοτική Παράταξη "Πολίτες σε Δράση" σχολιάζει:
Τρικυμία εν κρανίω στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας. Στην Οικονομική Επιτροπή της 13.11.2018. 
Γράφει:
"Ο Πρόεδρος εισερχόμενος στο 4ο θέμα της ημερήσιας διάταξης ρώτησε τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής αν για κάποιον από αυτούς συντρέχει κώλυμα ή ασυμβίβαστο σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ.9 του Ν.3852/2010, προκειμένου να απέχουν από την συζήτηση του θέματος. Ουδείς άλλος δήλωσε ότι έχει κώλυμα ή ασυμβίβαστο".
Δηλαδή, κάποιος άλλος έχει κώλυμα. Ποιος άραγε;

Άλλο καλό: Στο σκεπτικό λέει ότι συζήτησαν για μια αγωγή Καλογιάννη, ενώ αποφασίζουν για μια υπόθεση Κονταλέξη. Τόόόσο πολύ συζήτησαν επί της ουσίας, που είπαν για το ένα και αποφάσισαν για το άλλο.
Τέλεια, τέλεια, τέλεια

Αμ η περιγραφή; 
"ΑΔΑ: 69Ω9Ω6Ζ-62Λ - O ίδιος απείχε από τη συζήτηση του θέματος. Ουδείς άλλος δήλωσε ότι έχει κώλυμα ή ασυμβίβαστο. "

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ:






ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΙ ΕΔΩ:



27 σχόλια:

  1. Ωρε παλαβωσατε ολοι. Εγινε λαθος ε και τωσα εργα που υπαρχουν και τοσες δουλειες εγινε κ ενα λαθος πρεπει να κρεμαστει η υπαλληλος του δημου. Μην τα πατε και τα φερνετε κ ψαχνετε ψιλο στ αχυρα ο αποστολακης θα ειναι παλι δημαρχος για αλλη μια πενταετια κ μετα βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν εχετε με τι αλλο να καταπιαστειτε ελληναρες φραπεδιαρηδες και φυσικα θα ασχοληθειτε με το συντακτικο λαθος μιας αποφασης. αντι να ασχοληθειτε με τα μεγαλα προβληματα της χωρας μας, το ξεπουλημα των περιουσιων μας στους ξενους καθιστε να ψαχνετε αν ξεφυγε καμια οξεια απο καμια αποφαση ουαου. δεν σας ειδα στο συνταγμα να διαμαρτυρεστε για την τραγικη κατασταση που ζουμε ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκει στο δήμο είστε για τα μπάζα. Κάντε μια προκηρυξη να προσλάβετε ένα μάγο και αν δεν βρείτε αποφασίστε να πάρτε μια ξεματιάστρα...ΧΑΧΑΧΑχαχαχχαχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει η υπάλληλος δεν έβλεπε τι έγραφε να συμφωνήσω. Ο Δήμαρχος ή ο αντιδήμαρχος που συμμετείχαν στην οικονομική επιτροπή δεν διαβάζουν τι υπογράφουν!!
    Άντε υπογράφουμε ότι μας φέρνουν οι υπάλληλοι!!. Τι συμπέρασμα βγάζουν οι υπηρεσίες που απευθύνονται αυτά τα έγγραφα!!
    Για άλλη μια φορά γιναμε ρεζίλι των σκυλιών. Γελάει όλη η Ελλάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρρέουν. Δεν διστάζουν να λένε ψέματα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για να πάρουν τη ψήφο των εντελώς απροετοίμαστων Δημοτικών Συμβούλων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επανεκλογή και βεβαίως απολαμβάνουν ζωή που ούτε στο όνειρα τους είχαν φανταστεί. Ήρθε η ώρα να πάνε για μεροκάματο και θα πάνε. Ο υπάλληλος φταίει για την υπογραφή του Δημάρχου κάτω από τη σύμβαση που μιλούσε για πλαστογραφίες, παράνομες ενέργειες , την οποία διάβασε ο δάσκαλος μέσα στο ΔΣ ; Εκεί που σας ρεζίλεψε κάνετε τουπέκα. Θα πληρώσατε για όλα αυτά. Έρχονται άγρια οστρογάμπρια , χιονιάδες και τσουνάμι που θα σας τελειώσουν πολιτικά. Ούτε τραμπούκοι σας σώζουν , ούτε κανένας. Οι τραμπούκοι ανενόχλητοι πριν ακόμα και κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του ΔΣ απειλούν και βρίζουν. Μαζέψτε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρωτήστε Δημοτικοί Σύμβουλοι ποια δικηγόρο έχουν για την υπεράσπιση τους 5-6 εργολάβοι που κατέθεσαν αγωγή κατά του Δήμου; Αυτός είναι ο λόγος που ο Δήμαρχος δήλωσε κώλυμα συμμετοχής. Ρωτήστε επίσης το Δήμαρχο αν ο Μέλιας έκανε και γιατί αγωγή εναντίον του Δήμου. Μήπως για όλα αυτά φταίνε οι υπάλληλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφου ο δήμος Ακτίου Βόνιτσας ομολογεί στο έγγραφο ότι οφειλει τα χρηματα στον Εργολάβο.
    Γιατί δεν πληρώνει το ποσό; Τι χρειάζεται η δικαστική απόφαση;
    Τι συμβαίνει; Τι κρύβεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν αποφάσεις που αναρτώνται στη διαύγεια έχουν αυτές τις αλχημείες, φαντασθείτε τι γίνεται σε άλλα έγγραφα που δεν αναρτώνται.
    Μα τόσο ανεύθυνοι μπορεί να είστε; Μόνο για τα πανηγύρια είστε άξιοι και αυτό είναι συζητήσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρωτοφανές. Το δικηγορικό γραφείο συμφερόντων της κ Τζεφριού Μαρίας, συζύγου του Δημάρχου, ανάλαβε την υπεράσπιση 5-6 εργολάβων που στρέφονται εναντίον του Δήμου με αγωγή , ο οποίος Δήμος παντού εκπροσωπείται από το Δήμαρχο. Οι υπάλληλοι έκαναν λάθος παπαγαλάκια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑ 30ΑΝΤΗ: Αν μπορείτε βγαλτε στο φως όλες τις τελευταίες επίμαχες δικαστικές αποφάσεις με τις οποίες ο Αποστολάκης πληρώνει τους εργολάβους.
    θα γελάσει και το παρδαλο κατσίκι!!! τέρατα και σημεία??? Το καράβι βουλιάζει??? Τρεμω στην ιδεα τι άλλο μπορει αλλο να κανει ο δημαρχος και δεν το μαθαινουμε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πεστε γραψτε φτιξτε σεναρια ψευτικα στον κοσμο ο δημαρχος κ η πολιτικη του ομαδα δεν φοβανται δεν εχουν λογο να απολογηθουν για τιποτα ειναι καθαροι ανθρωποι και δεν φοβανται.εσεις πρεπει να φοβαστε μ αυτες τις αηδιες που καθεστε και λετε στον κοσμο. Και αν σας πυστευου πολυ κακως κανουν. Παρτε το χαμπαρι οαποστολακης θα ειναι παλι εδωωωωω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10:45 για διαφωτισε μας λιγο γιατι δεν ξερουμε. τον μελια ολοι τον κραζετε οτι παιρνει πολλα λεφτα αλλα ολοι εκει γεμιζετε τα αυτοκινητα σας και τον γλυφετε. για να δειτε μερικοι ποσο γλοιωδεις ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:38 πμ
    Κάθε πράγμα στο καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο.

    Κάντε λιγάκι υπομονή.

    Τα πάντα θα βγουν στον αέρα και θα γράφονται στο βιβλίο μου.

    Δυστυχώς στο Δήμο δεν υπάρχει μείζονα αντιπολίτευση , ούτε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν θελει ο αποστολάκης να βολευει συγγενείς, φάρες, εργολάβους τότε ας βάλει λεφτα απο τη τσέπη του και οχι τα χρήματα των δημοτών.
    Δεν γινεται να ειναι ολοι οι δημότες στα όρια της φτώχεις και μερικοι να τρωνε με χρυσές μασέλες.
    Αντε γιατι το εχετε παραχεσει....Παιρνετε μια καρεκλα και νομιζετε οτι ειστε πασαδες στη βόνιτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στην φάμπρικα του καλά οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος είναι συμμετέχοντες και οι αρμόδιοι υπάλληλοι,Ένας μύλος για να γυρίσει δεν μπορεί να γυρίσει με μια σταγόνα νερό. Οι αρμόδιοι υπουργοί τα βλέπουν αυτά?Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του που είναι κολος και βρακί με τον Αποστολάκη τα βλέπουν αυτά? Ρωτούν το τοπικό Συριζα τι εστί Αποστολάκης? Έχουν ψάξει τι ιστορία είναι και τι κουβαλάει? Ο Αποστολάκης κάνει την δουλειά του και καλά κάνει η τοπική κοινωνία 3 φορές τον έχει εκλέξει για να την κάνει και είναι άξια της τοπικής της μιζέριας, η παραπάνω πολιτική σκηνή τι κάνει ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΚΟΥΣΤΕ ΩΡΕ ΤΙ ΓΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ
    Ο ΚΑΡΥ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΙΚΟΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΕΝΕΙ
    Ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΚΟΥΖΕΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΕΕΙ
    Ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ
    Ο ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΦΑΔΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕΙ
    ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει. Αφιερωμενο σε όσους ψηφισαν τον αποστολακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. απαντηση στον 1:29 μ.μ

    Για άλλη μια φορά πιάστηκαν με τη γίδα στη πλάτη. Αστο, τσαμπα προσπαθεις να μας πεισεις οτι είναι καθαροι.. χαχαχαχαχα
    Αλήθεια με πόσο σανό σε ταίζουν... αναρωτιεμαι πως σου δινουν μεροκαματο.... για κλαμματα εισαι και εσυ και το συναφι σου...! Μετρανε οι μερες αναποδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν βγηκε μονος του ο καριόλης!! μην τρελαθουμε τελειως!! αυτα για να καταλαβουμε ποσο κοπριτες ειμαστε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αφήστε τα ολα αυτα και να μας πείτε ποια ειναι η μεγαλη καμπάνα που θα χτυπήσει σε λιγο στο Κέντρο Μέριμνας. Τι ειναι αυτο που θα τινάξει τις εκλογες στον αερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΡΩΤΗΣΗ:
    Μήπως έγινε τελικά εικονική συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής; Μήπως η υπάλληλος παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της ανέλαβε κινδύνους για να καλύψει ευθύνες των αιρετών γι αυτό και μπέρδεψε το κείμενο;
    Ας βγάλει μια ανακοινωση το δημαρχειο για να σταματησουν οι φήμες για μη νόμιμες δήθεν συνεδριάσεις δια περιφοράς της Οικονομικής Επιτροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Mέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 19 Νοεμβρίου από το Κέντρο Μέριμνας ειπώθηκαν ψέματα. Όταν η αλήθεια θα βγει στον αέρα θα γίνει χαμός. Το ΧΕΠ των 18.000 ευρώ δεν το υπέγραψε ο Επίτροπος όχι γιατί ήταν κατασκευή στα γήπεδα. Η συνέχεια σε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αργά ή γρήγορα θα γίνει φύλο και φτερό ο Δήμος και τότε θα κλάψουν μανούλες. Τώρα δεν θα έρθουν κανάλια. Θα έρθουν αυτοί που έχουν ταχθεί από τη πολιτεία. Όνειρα γλυκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Υπάρχουν πολλά μα παρά πολλά εικονικά τιμολόγια . Ποιοι πήραν αυτά τα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εσυ γλυκιε 6.39δεν εκλαψαν μανουλες τοτε που επρεπε να κλαψουν θα κλαψουν τωρα που γινονται χιλιες δουλειες και πρεπει να πληρωθει ο κοσμος να ετοιμασεις κ τις χειροπεδες αχ κουνια που σε κουναγε.θα τους βαλουμε και φυλακη απο πανω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κι εσύ 10:44 μ.μ. συντομα θα βρεθεις μαζί με to θίασο που κυβερνά στο δήμο, εκει που αξιζετε, στα σκουπιδια.
    Πες μας τι πινεις πατριώτη και δεν μας δίνεις. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εσύ 12:03 π.μ. ποιος είσαι να σου στείλουν τα λεφτά πίσω? Γράψε το όνομα σου κι εσύ και όλοι οι άλλοι εδώ μέσα. Άι σιχτιρ επιτέλους, μας ζαλιζατε, παρλαπιπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο