Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ δηλώνει παρών στις επόμενες δημοτικές εκλογές και τονίζει: Πότε η διαίσθηση γίνεται παραίσθηση!

Πότε η διαίσθηση γίνεται παραίσθηση.

        Η διαίσθηση είναι ένα πολύ εξελιγμένο σύστημα, που μας επιτρέπει να μάθουμε περισσότερα, απ' όσα μπορούμε να κάνουμε με τις πέντε αισθήσεις μας.
       Όταν, όμως, ερευνάς σε βάθος ένα θέμα και μελετάς τις αμέτρητες δυνατότητες και επιλογές, χρησιμοποιείς την ευφυΐα σου για να διαχωρίσεις με βάση τη διαίσθησή σου, τι είναι σημαντικό και τι όχι.!!!!
     Χρησιμοποίησε λοιπόν το μυαλό σου, δώσε μου λογικά επιχειρήματα και εγώ τότε θα εμπιστευθώ και θα σεβαστώ τη διαίσθησή σου!!!!
     Ως απόρροια όμως του πολιτισμού μας, πιστεύουμε ότι ο ορθολογισμός είναι αυτό, που θα πρέπει να επικρατήσει κατά τη λήψη των αποφάσεών μας για τα πάντα!!!!...


    
         Παραίσθηση είναι διαταραχή των αισθήσεων κατά την οποία, χωρίς εξωτερικό ερέθισμα, έχει κανείς την αντίληψη φαινομένων που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.

          Έτσι λοιπόν για όσους λένε, ότι έχουν την διαίσθηση, ότι  ο Στάικος ετοιμάζει την αποχώρησή του, η πραγματικότητα  είναι σκληρή γι' αυτούς και απλά έχουν παραισθήσεις, λόγω της ανασφάλειας από την οποία  διακατέχονται για τον εαυτό τους και δεν μπορούν να αντιληφθούν την  πραγματικότητα, ότι ο Στάικος είναι Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Ξηρομέρου και όχι μόνο δεν αισθάνεται τις δικές σας ανασφάλειες, αλλά σας καλεί να κάνουμε ένα Γκάλοπ και εάν εσείς είστε μισή μονάδα μπροστά, τότε μαζί με έναν μεγάλο αριθμό υποψηφίων θα είναι υποψήφιος, στο ψηφοδέλτιο όποιου δείξει το Γκάλοπ, πως είναι ισχυρότερος.

-Αν όμως το Γκάλοπ δείξει, πως ο Στάικος είναι ο ισχυρότερος στις προτιμήσεις των Δημοτών, τότε εσείς θα έλθετε ως υποψήφιοι στον Συνδυασμό του οποίου επικεφαλής είναι ο Στάικος;;;;

   Με σεβασμό στις φιλοδοξίες κάθε συμπολίτη μας, χωρίς διαισθήσεις και παραισθήσεις, αλλά με ορθολογισμό.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Αστακός 12/11/2018

Παναγιώτης Στάικος
Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Ξηρομέρου μέχρι και την ώρα της κατάθεσης της Υποψηφιότητας μας.

16 σχόλια:

  1. Ο σφιχτοχερης τελικα ειναι μαζι σου να ξερω αν θα σε ακολουθησω γιατι σε παω ενας οπαδος σου που γουσταρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Παναγιώτη Στάικο !
    Στην δημοκρατία είναι σεβαστές οι απόψεις των πολιτικών φορέων και των πολιτικών, αλλά στις κάλπες το Μάη του 19 με την σεβαστή ετυμηγορία της η κοινωνία μας είναι που θα κρίνει λεγόμενα και πράξεις και βεβαίως κρίνεται και η συνέπεια ανάμεσα σε πράξεις και λεγόμενα
    καλημέρα!
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα θα ήθελα να πώ ότι μόνο το επίθετα από 'Σ' έφτιαξαν τον Αστακό και τους ευχαριστώ.
    Η.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα είναι εαν θα σε θέλει ο πρώτος και οχι οτι θα πας στον συνδυασμό του πρώτου.Τι μπορείς να προσφέρεις, το οποίο δεν έχεις προσφέρει τόσα χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε 8:15
    Άσε αν τον θέλει ο πρώτος .
    Ο Στάικος πέταξε το γάντι .
    Οποίος έχει τα κότσια το σηκώνει .
    Και το γάντι λέγεται Γκάλοπ .
    Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα .
    Γ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ 8.15 ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΑΙΚΟΥ. ΑΦΗΣΕ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΛΟΓΩ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Κ ΑΚΟΜΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ Κ 5ΕΤΙΑ ΓΑΛΟΥΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα ένα και τελειωμένο έργο, παρά δέκα και μισά.. Γιατί στα δέκα χάθηκαν πολλά χρήματα που τελικά τα μισό τελειωμένα έργα οταν ξεκίνησε ο γαλουνης ήταν ήδη άχρηστα από την απραγια στη θητεία σαμαρά.να τα θυμόμαστε κι αυτά που λεγοντουσαν τότε.

      Διαγραφή
  7. ΜΙΛΑ ΜΕ ΓΡΙΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ;AKΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΨΑΧΝΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΑΛΟΥΝΗ ΣΤΑΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στάικος...... Ο Τριαντακωνσταντής του Ξηρομέρου.... Ο κάθε τόπος έχει και από έναν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με 3 συνδυασμούς σας γλεντάει 0 Γαλουνησ από πρωτο γύρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε των 07:45 πως γλενταει ο γαλουνη με ποιους;;;;;Συνδυασμό και ψηφοφόρους....αν πάει στην Αλυζία θα φάει πολλή χλεπατσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7:45
    Στο Γκάλοπ θα είναι και ο Γαλούνης και θα είναι 10 μονάδες πίσω από τον Στάικο.
    Μόνο στον Αστακό ο Στάικος θα τον περνάει 800 ψηφοδέλτια.
    Χρ. Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκτος αν ο Κόλλιας κατέβει υποψήφιος και γελάνε και οι ρέγκες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΈΧΕΙΣ ΠΑΡΑΙΣΘΉΣΕΙΣ οι ρέγκες δέν γελάνε ..

      Διαγραφή
  14. Μπρέ φίλε μου Χρήστο των 14 Νοεμβρίου 2018 - 9:31 π.μ. στις εκλογές κοινοτικου διαμερίσματος Αστακου δηλώνει παρών ο γιατρός ??.....Εκτός πιά κι αν για σένα Ξηρόμερο με τίς βουνοκορφές και τα γλυκά σου Αηδόνια , είναι ΜΟΝΟ Ο Αστακός ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο