Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Χάλκινο μετάλλιο ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΟΝΗΣ και 5η θέση ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΖΩΗΣ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα KICK BOXING - Το ένα μετάλλιο μετά το άλλο κατακτούν οι αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ KICK BOXING ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ 5η ΘΕΣΗ Ο ΠΑΠΑΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING

           Σε ξέφρενη πορεία προς την κορυφή βρίσκεται σταθερά ο δραστήριος σύλλογος του Αστακού με την μία πανελλήνια επιτυχία να διαδέχεται την άλλη, αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχε πανελλήνια επιτυχία στο TAEKWONDO.
       Αυτή τη φορά η διάκριση ήταν στο KICK BOXING και συγκεκριμένα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Στάδιο των Άνω Λιοσίων στην Αθήνα την 24/25 Νοεμβρίου 2018, με συμμετοχή 1.600 αθλητών σε όλες τις κατηγορίες........



           Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε με δύο αθλητές στα στυλ KICK LAIT και LAIT CONTACT στην Α’ κατηγορία. 
  -Πρόκειται για τον αθλητή ΧΡΟΝΗ Νικόλαο και τον αθλητή ΠΑΠΑΖΩΗ Γεώργιο, οι οποίοι μετά από μεγάλες μάχες και νίκες με πολύ καλή απόδοση κατάφεραν να κατακτήσουν ο μεν πρώτος το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και ο δεύτερος την 5η θέση.

        Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το ότι οι αθλητές συμμετείχαν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σε αγώνες KICK BOXING και μάλιστα σε επίσημο πρωτάθλημα Πανελλήνιο Α’ κατηγορίας, που διοργάνωσε με επιτυχία η πανελλήνια ομοσπονδία KICK BOXING (Π.Ο.Μ), το οποίο μοριοδοτείται για τις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια της χώρας, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει ο αθλητικός νόμος.
        Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ αποτελεί αθλητικό κεφάλαιο για την πόλη του Αστακού, αφού πρωταγωνιστεί σε δύο ιδιαίτερα μαχητικά αθλήματα, όπως το TAEKWONDO και το KICK BOXING και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού νέων της περιοχής.

Νίκο και Γιώργο σας αξίζουν συγχαρητήρια!!!

       Ο αθλητής ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος δήλωσε σχετικά με την επιτυχία του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα KICK BOXING. 
     Την διάκριση την χρωστάω και οφείλεται στον δάσκαλό μου κ. ΜΑΡΙΝΟ Γεώργιο. Αυτός με παρότρυνε να συμμετέχω παρόλο τους δισταγμούς μου γιατί ήταν η πρώτη φορά και δεν είχα εμπειρία για πανελλήνιο πρωτάθλημα KICK BOXING. Επίσης είχα και πολύ λίγο χρόνο να προετοιμαστώ. Με πίεσε πολύ στην προπόνηση, μου άλλαζε τελείως την ψυχολογία και με έκανε να πιστέψω στις δυνατότητές μου. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους συναθλητές μου στο KICK BOXING στην σχολή, γιατί με βοήθησαν πολύ το διάστημα της προετοιμασίας, αλλά και τους συναθλητές μου στο TAEKWONDO που με στήριζαν με κάθε τρόπο. 
         Είμαστε όλοι μια γροθιά στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ. Το ήθελα πολύ αυτό το μετάλλιο για να πάρω τα μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις, εκτός των άλλων. Μου αρέσει ο πρωταθλητισμός, και θα προσπαθήσω να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορέσω, βάζοντας καινούργιους στόχους. Ευχαριστώ πολύ».





















2 σχόλια:

  1. Είστε μάγκες τέλος.. Δάσκαλος και μαθητές.Και ότι είστε αθλητικό κεφάλαιο για τον τόπο είναι σίγουρο. Μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο μακες ξηρομερο λεμε
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο