Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΑΣΤΑΚΟΣ: Ξαναστήθηκε η σημαία της ΑΕΚ στο όρος Βελούτσα - Φωτογραφικό Οδοιπορικό (ΦΩΤΟ: Make art)







Οδοιπορικό απο Αστακό στη Βελούτσα με τρείς (αυτή τη φορά) παλαβούς ΑΕΚτζήδες: Θανάσης Κουντούρης, Γρηγόρης Λαχανάς και Αποστόλης Καλαντζής

           Στη θέση της είναι και πάλι η Σημαία της ΑΕΚ που κάποιοι άγνωστοι είχαν σπάσει τον ιστό της και στη συνέχεια την πέταξαν στο γκρεμό, στο όρος Βελούτσα (928 μ.) πάνω απο τον Αστακό.
       Οι  Αεκτζήδες Αστακιώτες που την είχαν τοποθετήσει αρχικά, επανήλθαν χθες και έβαλαν και πάλι τη σημαία στη θέση της, αυτή τη φορά πιο γερή απο πριν.
    Οι 3 παλαβοί ΑΕΚτζήδες που μερίμνησαν να ξαναστηθεί η σημαία, είναι οι: Θανάσης Κουντούρης, Γρηγόρης Λαχανάς και Αποστόλης Καλαντζής.

Δείτε φωτογραφικό υλικό (Make art) που δείχνει ότι η σημαία είναι και πάλι στη θέση της και το οδοπορικό απο Αστακός προς το όρος Βελούτσα....




 










































ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΣΤΑΚΟΣ: Αγνωστοι κατέβασαν και έσκισαν την σημαία της ΑΕΚ απο την κορυφή "Βελούτσα"

Τρέλα για την ΑΕΚ: Αστακιώτες ύψωσαν την σημαία της ΑΕΚ στη κορυφή του όρους Βελούτσα




5 σχόλια:

  1. Αν σταματήσουμε να θέλουμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι!!! Μπράβο στους επίμονους οπαδούς της ΑΕΚ και ντροπή στους άλλους που αντί να υψώσουν ψηλότερα τη δική τους ομάδα προτίμησαν να ρίξουν την σημαία της ΑΕΚ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν σταματήσουμε να θέλουμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι!!! Μπράβο στους επίμονους οπαδούς της ΑΕΚ και ντροπή στους άλλους που αντί να υψώσουν ψηλότερα τη δική τους ομάδα προτίμησαν να ρίξουν την σημαία της ΑΕΚ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιασου γιουργια μετισιμεαρασου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κατεβη η σημεα αποκι γιατι προγκαι τις περδικες σακη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί να τρεχετε όλοι και να αγχωνεστε για την σημαία της ΑΕΚ τρεξτε καλύτερα και Βάλτε την ελληνική σημαία ρε. Κάνετε τόσα χιλιόμετρα να την βαλετε , πάνε την ξάνα βγάζουν κ ξαναπατε.
    Για την ελληνική σημαία θα το έκανε κανεις;;όχι.αλλά για τις ομάδες τρεχουμε.
    Αξιοι της μοίρας σας είστε. Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο