Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Ευχαριστώ το γιατρό και άνθρωπο Παναγιώτη Στάϊκο!

            Ο Άγγελος Πούλιας κάτοικος Αστακού, ετών 80, μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς και δημόσια τον γιατρό Παναγιώτη Στάϊκο...
 ......................................................

8 σχόλια:

Γιαννης Καρναβας είπε...

Κύριε Πούλια, κάτι δεν συμφωνει με τα λεγόμενά σας....Η κηδεία του παληκαριού στο χωριό μου , έγινε ΣΗΜΕΡΑ 27-07 , κι εσεις ομιλειται για χθεσινή επιστροφή του γιατρού απ την κηδεία στη Καντήλα...?????

Γιάννης Καρναβάς είπε...

Μπράβο στο γιατρό...έχει κατορθώσει το Βικτωρουγκαί'ι'κο κατόρθωμα...ειναι ενα 24 μπροστά !!!απ την υπόλοιπη ανθρωπότητα !!!και χωρις να περάσει τη λίνια !!!

Ανώνυμος είπε...

Βαρεθηκαμε πια φτανει. Μαζι με τον κυριο Πουλια αρωστησε ολος ο Αστακος;
Πρεπει να καταλαβετε οτι δεν απευθυνεστε στη φυλη τω μαου - μαου. Απευθυνεστε σε κατοικους του Αστακου.

Ανώνυμος είπε...

Με μεγαλη μου εκπληξη βλεπω οτι ο κ. Πουλιας εχει τρομερες γνωσεις ιατρικης φυσεως. Εκτος αν η περιγραφη εγινε απο καποιον αλλον κυριο!!!.

Γιαννης Καρναβας είπε...

27 Ιουλίου 2018 - 11:36 μ.μ. Τί εννοείς φίλε μου ?? ποιός μπορεί να τα συντάσσει αυτα τα κείμενα Ευχαριστιών ???? ( Είναι το τρίτο, κι έχουν όλα ενα σημαντικό κοινό σημείο, που προσδιορίζει .....πλεκτάνη )
)

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Άγγελε σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ,με δεν έκανα τίποτα παρα πάνω από το καθήκον μου.
Αν φθάσουμε οι γιατροί να παιρνουμε κατοστάρικα από γονείς συναδέλφων ( αυτό το έχει πει και ο Ιπποκράτης ) είναι η απόλυτη ξεφτίλα .
Τα φιλιά μου
Παναγιώτης Σταικος

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μου με αηδιάζουν. Αλίμονο αν βγαίναμε όλοι μας να λέγαμε ποιος μας έσωσε. Γιατρέ με όλο τον σεβασμό σταματήστε είστε μονίμως σε πόλεμο .Αν θέλετε με κάτι να ασχολείστε υπάρχουν κι άλλα προβλήματα στην πόλη μας. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ασθενής σας λέγεται Παπούλιας και όχι Πούλιος .