Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Τρέλα για την ΑΕΚ: Αστακιώτες ύψωσαν την σημαία της ΑΕΚ στη κορυφή του όρους Βελούτσα (ΦΩΤΟ: Make art)






       Πρόκειται για μια πρωτοβουλία απο δυο τρελούς Αστακιώτες ΑΕΚτζήδες, (Νάσος Κουντούρης και Γρηγόρης Λαχανάς), για να πανηγυρίσουν τo πρώτο πρωτάθλημα της ΑΕΚ μετά από 24 χρόνια.

          Η σημαία της ΑΕΚ, υψώθηκε στην κορυφή "Βελούτσα" (928 μ.) πάνω από τον Αστακό, στο πλαίσιο της κατάκτησης του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια. Ως γνωστόν η πόλη του Αστακού είναι χτισμένη στους πρόποδες του όρους Βελούτσα που είναι η απόληξη των Ακαρνανικών Ορέων. 
          Συγκεκριμένα η κιτρινόμαυρη σημαία θα κυματίζει ψηλά στη κορυφή, πάνω απο τον Αστακό και χρειάστηκε για το στήσιμο ολόκληρο οδοιπορικό στις σκληροτράχηλες πλαγιές του βουνού...
Ο Αστακός κρατάει ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΡΥΦΗ....
































13 σχόλια:


  1. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Ο ΝΑΣΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΧΙΖΕΙ. ΑΛΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΡΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ....ΜΟΝΟ ΨΗΛΑ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΕΤΟΙ!!!!!ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ 5:52 το (αλλα...) τι σημαινει για να καταλαβω κ εγω τι εννοεις η τι σε πειραξε κ το εγραψες ετσι αφηνοντας υππονοουμενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε φίλε 5:52 τί θέλεις να πης ανώνυμα γραψε το όνομα σου αν φορας παντελόνια όπως και κάποιες άλλες κυρίες σαν εσένα ανώνυμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δηλ για να καταλβω φιλε που δε σου αρεσε η ενεργεια αυτή , γιατι δεν διαμαρτύρεσαι για τους φιλους (ισως και πολύ πιθανον να εχετε τηνη ιδια αγαπη) που εχουν μονιμα την σημαια του ολυμπιακου στα σκαφη τους(με οποια ιδιοτητα το σκαφος); Εκεινοι δηλαδή δεν αγαπουν τον ΗΡΑΚΛΗ; Μαλλον εμπαθεια και δυσκολια να αποδεχτείς σαν πρωταθλητρια την ΑΕΚ δειχνει Δεν πειραζει όμως Η ζωη κυκλους κανει φιλε μου
    ΧΡ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σου Χρήστο Μπόνη έχω να σε δω από την Αυστρία τότε που είχαμε ταξιδέψει με την ΑΕΚάρα. Χάρηκα που ο Νάσος με το Γληγόρη μετά από 21 χρόνια ξανανέβασαν τη σημαία εκεί που την είχαμε στήσει τότε που είμασταν παιδιά και συμμετείχαμε στην παράλαση των προσκόπων με τα λυκόπουλα. Ελπίζω να μην την ξαναστήσουμε το 2039. Bill Tsamia, Bays Water, London.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να ειστε καλα παιδια ....και ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΕΚΑΡΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΥΝΑ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ!!!ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΥΝΑ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΛΗΣ ο ΑΕΚΑΡΑΣ (Αυτός που αναστατώνει το Τρύφο με την παρουσία του)8 Μαΐου 2018 στις 8:59 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ !!! "Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ ΠΟΤΕ" !!!!
    ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΕΚ365 ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ. ΕΥΓΕ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κ Η Παπαδάτου ολυμπιακαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΛΗΣ ο ΑΕΚΑΡΑΣ (ο κακός μπελάς σας)10 Μαΐου 2018 στις 2:46 μ.μ.

    Εσεις εκεί στη ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ, ξυπνήστε απο το κώμα που σας έχουν ρίξει τόσα χρόνια με την παράγκα, δεν υπαρχει πια Ολυμπιακάρα γιατί φύγαν τα Ολύμπια και μείνανε τα κάρα. Χο χο χο !!! πελάαααααατες μας !!! Ολυμπιακάκι πλέον και πολύ σας είναι. Αντε πιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο