Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ανεβαίνει στην Α΄ Κατηγορία ΕΠΣΝΑ η ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ -Δεν δήλωσαν συμμετοχή Φλόγα Παλαιομάνινας, Αλυζιακός Μύτικα και Αλικυρναικός Αγίου Θωμά!

           Εξέπνευσε σήμερα το απόγευμα (ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 και ώρα 18:00) η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ για τις ομάδες της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας και οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής δεν έλειψαν, αφού 3 ομάδες η Φλόγα Παλαιομάνινας, ο Αλυζιακός Μύτικα και ο Αλικυρναικός Αγίου Θωμά, δεν δήλωσαν συμμετοχή. 
      Αυτή η κίνηση, φέρνει ανακατατάξεις και καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, τα σωματεία ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ και ΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και σε περίπτωση άρνησης κάποιου από αυτά θα κληθεί να το αντικαταστήσει το σωματείο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ.
Αναλυτικά....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

           Η Επιτροπή Πρωταθλήματος, μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας (ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 και ώρα 18:00) και την μη συμμετοχή των σωματείων: ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ, ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ και ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ, ανακοινώνει τα εξής:.........       Τα παραπάνω 3 σωματεία δικαιούται να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της φετινής περιόδου, μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 18:00 (άρθρο 8 παραρτήματος 1 Κ.Α.Π.).
     Στις κενές θέσεις πλέον του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, με γνώμονα πάντα τη σειρά κατάταξης των αγώνων μπαράζ της Β’ κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων που κατέλαβαν την 2η και 3η θέση στους ομίλους τους, τα σωματεία ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ και ΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Σε περίπτωση άρνησης κάποιου από αυτά θα κληθεί να το αντικαταστήσει το σωματείο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ.
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 13:00.
       Σε περίπτωση άρνησης ενός ή περισσοτέρων σωματείων από αυτά να δηλώσουν στην Α’ κατηγορία, το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας περιόδου 2018-2019 θα διεξαχθεί με λιγότερα από 16 σωματεία (άρθρο 4 παρ. 7 Κ.Α.Π.).
        Υπενθυμίζουμε στην περίπτωση αυτή, ότι σε τυχόν άρνηση σωματείου που έχει δικαίωμα συμμετοχής σε εθνικά πρωταθλήματα να αγωνιστεί σ’ αυτά, δικαιούται να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας (άρθρο 7 παρ. 2 παραρτήματος 1 Κ.Α.Π.).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο