Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Αν έχεις τύχη διάβαινε! Πρώτα γλίτωσε από τη φωτιά στο Μάτι και μετά από την πλημμύρα στο Μαρούσι! -(ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Γλίτωσε από τη φωτιά, γλίτωσε και από την πλημμύρα. Ο ίδιος άνθρωπος, σε λίγες μέρες, είδε την τύχη να του χαμογελά πλατιά.
Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (23.07.2018) ο άνθρωπος αυτός βρισκόταν στο Μάτι Αττικής,όπου έχει εξοχικό. Ήταν το μοιραίο απόγευμα που ξέσπασε η φωτιά στην ανατολική Αττική με τους 83 (επιβεβαιωμένα) νεκρούς. Όταν αποφάσισε να φύγει από την περιοχή για να γλιτώσει, εγκλωβίστηκε στο δρόμο.......

Η απόφαση που πήρε, ήταν καθοριστική. Μια αναστροφή για να ξεφύγει από το μποτιλιάρισμα, πάρκαρε το αυτοκίνητο κι έφυγε με τα πόδια. Η φωτιά κατέστρεψε τα πάντα στο διάβα της αλλά η καταστροφική της πορεία σταμάτησε λίγα μέτρα πριν το αυτοκίνητό του. 

Από τη φωτιά, στην πλημμύρα

26 Ιουλίου 2018, μια καταρρακτώδης βροχή πνίγει το Μαρούσι. Ένα υπαίθριο πάρκινγκ γίνεται θάλασσα. Και τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα σε αυτό, μοιάζουν καρυδότσουφλα. Επιπλέουν και καταστρέφονται. 
Στο πάρκινγκ αυτό υπάρχει το ίδιο μπλε αυτοκίνητο με εκείνο που γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τη φωτιά στη Ραφήνα. Ο ιδιοκτήτης του, ο άνθρωπος που το εγκατέλειψε στο Μάτι για να σωθεί από την πυρκαγιά, ζει και εργάζεται στο Μαρούσι. 
Το πρωί της Πέμπτης, όπως κάθε άλλη μέρα, είχε παρκάρει το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ στο Μαρούσι. Αυτή τη φορά, το αυτοκίνητο υπέστη ζημιές από τα νερά. Εκείνος, όμως, ευτυχώς και πάλι γλίτωσε…
newsit.gr
http://sinidisi.gr/

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο