Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Το πρόγραμμα του 9ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου στο Αγρίνιο -4 συμμετοχές απο τη περιοχή μας : Γυμνάσιο- Λυκειακές Τάξεις Φυτειών, Γυμνάσιο Βόνιτσας, ομάδα μαθητών Αστακού και Γυμνάσιο Μοναστηρακίου!

           Για 9η χρονιά ο Δήμος Αγρινίου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αιτωλοακαρνανίας, διοργανώνουν και προσκαλούν το θεατρόφιλο κοινό του Νομού Αιτ/νίας, στο 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου, από 3 Μαρτίου έως και 22 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου.
       Από τους Δήμους Ακτίου Βόνιτσας και Ξηρομέρου, έχουμε φέτος 4 συμμετοχές:
    1.-Από το Γυμνάσιο - Λυκειακές Τάξεις Φυτειών, στις 4 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 08:00 μ.μ., το έργο «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» του Ντάριο Φο με την επίβλεψη της κας Βλάχου Ευαγγελίας, του κ. Κοντοδήμου Δημήτριου και του κ. Αντωνάκου Αντώνη.
   2.-Απο το Γυμνάσιο Βόνιτσας στις 20 Μαρτίου, 08:00 μ.μ. το έργο "Φωνάζει ο Κλέφτης" του Δ. Ψαθά, με υπεύθυνους Καθηγητές: Ζαχαράκης Κωνσταντίνος, Αραβανής Κωνσταντίνος και Παλούκη Καλλιρόη. 
   3.-Από την θεατρική ομάδα μαθητών Αστακού, στις 30 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:00 μ.μ. το έργο «Ο κύκλος με την κιμωλία» του Μπρέχτ με την επίβλεψη του κ. Λάμπρου Πιτσιούλια.
  4.-Απο το Γυμνάσιο Μοναστηρακίου στις 19 Απριλίου, 08:00 μ.μ. το έργο "Το ταξίδι της Χαλιμά" (θεατρική διασκευή του ομώνυμου Παραμυθιού) του Νίκου Καλαιτζίδη, με υπεύθυνους Καθηγητές: Μάρη Μαρία, Πρέντζας Κωνσταντίνος.............



Να προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί και στις 4 παραστάσεις. 
Το πρόγραμμα αναλυτικά:



Με τη βοήθεια του MYTIKAS PRESS 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο