Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Νέο σύμβουλο με τεράστια εμπειρία σε εγκλήματα – θρίλερ επιστρατεύει η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη

Τις ιστολογικές περιμένουν οι αρχές
Το ερώτημα τώρα είναι τί θα πράξει ο εισαγγελέας, αφού λάβει στα χέρια του τη νέα έκθεση του πραγματογνώμονα της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:
Τη Μ. Δευτέρα θα παραδοθεί στον εισαγγελέα Αγρινίου η νέα αυτή έκθεση των εβδομήντα μια σελίδων και κάνει λόγο ξεκάθαρα για δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη. Ο εισαγγελέας έχει τη δικογραφία και τις άλλες δυο εκθέσεις των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας. Εκείνος είναι που θα αποφασίσει αν θα ασκήσει ποινική δίωξη κατά αγνώστων ή συγκεκριμένων προσώπων ή όχι. Ούτως ή άλλως η οικογένεια έχει καταθέσει μήνυση κατ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Οι αρχές τώρα περιμένουν και τις ιστολογικές εξετάσεις για να ολοκληρώσουν το παζλ στο τι ακριβώς συνέβη στην άτυχη μητέρα στις 6 Ιανουαρίου.
Τη Μεγάλη Εβδομάδα κλιμάκιο δικηγόρων της οικογένειας με ένα νέο ειδικό σύμβουλο θα πάνε εκ νέου στη λίμνη Τριχωνίδα για νέα αυτοψία, ενώ θα δουν ξανά και το αυτοκίνητο του θύματος.
Αυτό που μπορούμε να αποκαλύψουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι ο νέος σύμβουλος έχει τεράστια εμπειρία σε εγκλήματα – θρίλερ, που είναι δύσκολο να βρεθεί ο δολοφόνος.
Η γνώμη του θα έχει μεγάλη σημασία για την πορεία των ερευνών. Αυτό που μας είπε πάντως σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας είναι ότι σε κάθε έγκλημα, όσο καλά σκηνοθετημένο και αν είναι, κάποια στιγμή έρχεται και η τιμωρία.
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο