Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Είναι πολλά τα λεφτά... Την περίοδο 2014-2016 πληρώσαμε σχεδόν ένα εκατομμύριο (991.158,69 €) για αγροτικούς δρόμους, που παραμένουν στο κακό τους το χάλι…

      -Αυτοί το χαβά τους!!! Το χρονικό διάστημα από το 1-9-2014 μέχρι την 31-12-2016 τρελά λεφτά!! πληρώσαμε στους εργολάβους σχεδόν ένα εκατομμύριο (991.158,69 €) για αγροτικούς δρόμους.
   -Τα χρήματα είναι πολλά αναμφίβολα! -Η ακολουθούμενη τακτική με το κοκκινόχωμα και τα χαλίκια έχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. Την ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ διαχρονικά οι εκάστοτε δημοτικές αρχές γιατί ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, για ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ  ΛΟΓΟΥΣ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
     -Με τόσα λεφτά «Αεροδρόμιο» έπρεπε να γίνουν οι δρόμοι αλλά βρίσκονται στο κακό τους το χάλι… Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας!
  -Άμεσα επιβάλλεται να ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

   ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
     Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
        H έναρξη της δημοσίευσης των συγκεντρωτικών ομοειδών δαπανών έχει προκαλέσει πολιτικό πανικό στη Δημοτική Αρχή και όχι μόνο. Προτιμούν τον ανημέρωτο και φοβισμένο δημότη. Λειτουργούν χειρότερα από τους κομματάρχες και πολιτευτές της προδικτατορικής ΕΡΕ.
      Τα μεγάλα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα διαπιστώνουν ότι το πολιτικό παιχνίδι τώρα παίζεται και θα παιχθεί με διαφορετικούς πολιτικούς όρους. Οι πολίτες που τους ενδιαφέρει ο τόπος, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ. Έχει απαξιωθεί τελείως ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα. Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά. 
      Εγκαταλειμμένα τα πάντα και πακτωλός χρημάτων ρέει σε κατάλληλα επιλεγμένους προμηθευτές, εργολάβους, εταιρείες εντός και εκτός Δήμου.......



     Προχωρούμε σήμερα στην ενημέρωση σας σε δαπάνες που πληρώθηκαν μετά την 1-9-2014 μέχρι την 31-12-2016. Τα στοιχεία του 2017 δεν τα έχω επεξεργαστεί πλήρως. Προσεχώς θα δημοσιευτούν και αυτά.
        Οι δαπάνες αφορούν  τη συντήρηση των αγροτικών δρόμων, των ρεμάτων, το καθαρισμό ακτών, διάφορων χώρων κλπ. Δικαιούχοι των ποσών αυτών είναι διάφοροι εργολάβοι. Δεν περιλαμβάνονται δαπάνες για αθλητικές εγκαταστάσεις και για δαπάνες αρμοδιότητας του Κέντρου Μέριμνας. Οι δαπάνες αυτές θα δημοσιευτούν ΠΡΟΣΕΧΩΣ.

2014 (Από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2014)
ΔΕ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ
ΣΥΝΟΛΟ 1 =46.986,9

ΔΕ ΜΕΔΕΩΝΟΣ
ΣΥΝΟΛΟ 2  =24.998

ΔΕ ΠΑΛΑΙΡΟΥ
ΣΥΝΟΛΟ 3  =27.500

ΠΙΝΑΚΑΣ 1
ΜΕΡΙΚΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ 1  =99.485

******************
Προχωρούμε στο 2015. Εδώ χάθηκε η μπάλα.....

ΔΕ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ

 ΣΥΝΟΛΟ 1  =208.308,11

ΔΕ ΜΕΔΕΩΝΟΣ
ΣΥΝΟΛΟ 2  =150.386,79

ΔΕ ΠΑΛΑΙΡΟΥ

ΣΥΝΟΛΟ 3 =183.761,19

ΠΙΝΑΚΑΣ 2
ΜΕΡΙΚΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ 2 =542.456,09

**********
Τελειώνουμε για σήμερα  με τις δαπάνες του 2016:

ΔΕ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ

ΣΥΝΟΛΟ 1 =163.827,83

ΔΕ ΜΕΔΕΩΝΟΣ
ΣΥΝΟΛΟ 2 =76.115,9

ΔΕ ΠΑΛΑΙΡΟΥ
ΣΥΝΟΛΟ 3 =109.973,95

ΠΙΝΑΚΑΣ 3
ΜΕΡΙΚΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ 3 =349.218
****************
ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΑΠΟ
1-9-2014 ΜΕΧΡΙ 31-12-2016
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 99.484,9 +542.456 +1349.217,7 =991.158,69

Αγαπητοί Αναγνώστες
          Γνωρίζετε ότι έχω διανύσει πολλές φορές τα χωριά, τους κάμπους όλου του Δήμου. Η κατάσταση σε πάρα πολλούς αγροτικούς χώρους είναι ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Οι αγροτικοί δρόμοι που έχουν ασφαλτοστρωθεί μπορούμε να πούμε ότι είναι σε ανεκτή κατάσταση. 
        Τα ποσά που έχουν δαπανηθεί για τους αγροτικούς δρόμους είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Βεβαίως οι αγροτικοί δρόμοι επιβάλλεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Κάθε δαπάνη σε αυτό το θέμα είναι ΕΠΕΝΔΥΣΗ αναπτυξιακή.
       Η ακολουθούμενη τακτική με το κοκκινόχωμα και τα χαλίκια έχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. Την ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ διαχρονικά οι εκάστοτε δημοτικές αρχές γιατί ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, για ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ  ΛΟΓΟΥΣ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
     Άμεσα επιβάλλεται να ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

Αγαπητοί Συνδημότες
      Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
1)-Τη Δευτέρα 05 Μαρτίου 2018 θα δημοσιεύσουμε δαπάνες του Κέντρου Μέριμνας που αφορούν τα λιπάσματα και τη συντήρηση –καθαρισμό της αυλής  των  παιδικών σταθμών. ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.

2)-Κάποιος ανώνυμα  φίλος αναγνώστης γράφει συνεχώς ότι κάποιον καλύπτω.
   Τον παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου γιατί ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ τι ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. Τον πληροφορώ ότι στοιχεία έχω ΕΓΚΥΡΑ θα βγουν ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. Δεν έχω κανενός είδους εξάρτηση. Πολιτική, κομματική, οικονομική, συγγενική. Λειτουργώ  διαχρονικά ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΑ. 


48 σχόλια:

  1. ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χοντρά φαγοπότια. Διαπλοκή, διαφθορά, σαπίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΤΣΕΦΡΙΟΣ ΝΤΟΥΡΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΦΗΡΟΥΛΗΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΤΡΑΥΛΟΣΤΑΘΗΣ=ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κουνιάδος Μέλιας , οι κουμπάροι του πρατηρίου Ντουραντώνης, Τριαντακωνσταντής, Μπουρδούβαλης, ο Καραμπάς, ο παντού καιρού Μπίζος, οι Καλογιαννέοι, ο Ζαφειρούλης λαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος στα χαρτιά. Στην ουσία καταλήγουν πολλά και στους ένοικους του Δημαρχείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λένε ψέματα πως δεν έχουν λεφτά. Να οι αποδείξεις. Κώστα όλα στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αποτι φαινεται, είναι λίγα. οι δρομοι εχουν ακομα το χαλι τους. χρειαζονται και αλλα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπάρχει καθόλου τσίπα. Γεωργοθόδωρε τελείωσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταλήστευση του χρήματος των Δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι οι αγροτικοί δρόμοι στη Βόνιτσα είναι άθλιοι. Κάνοντας μια βόλτα θα το διαπιστώσετε.Να τραβήξετε φοτωγραφιες να δει ο κοσμος και να καταλάβει πως για μια ακόμη φορα αλλού ξοδεύονται τα χρήματα μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ηθικέ και ενάρετε Λάκια Στούπα όπως είπες μέσα στο ΔΣ μετά από αυτά η παραίτηση σου είναι δεδομένη. Αν όχι τότε ή δεν κατάλαβες τι γινότανε ή .... μέλι....κουτάλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σώζο Βασίλη που έφυγες νωρίς από αυτή τη βρωμιά ήρθε η ώρα να μιλήσεις. Αν δεν το κάνεις τότε σε κρατάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εδώ έχουμε πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Να παρέμβει άμεσα αυτεπαγγέλτως ο εισαγγελεύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γυρίστε πίσω στο ταμείο του Δήμου τα χρήματα από τα εικονικά τιμολόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Oloi oi dromoi tou kampou edw sthn kakotuxh vonitsa exoun polla xronia na ftiaxtoun.mono mposta apo ta mantria ton psifoforon tous gia na tous euxaristisoun rixnoun ligo xalikaki. Kai poloi apo tous dromous pleon einai kleisth apo vata kai portonia. Tous exoun kanei idioktisia tous oi kthnotrofoi me thn anoxh tou dhmou kai tou dasarxeiou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κονομάνε, λένε ψέματα, απειλούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για ολους εσάς που κάνετε σχόλια εδω. Αν πάτε σε ενα δημοτικό συμβούλιο και τα πείτε ολα αυτα. Ο δημαρχος θα σας περιφρονησει. Η αλαζονεία εδω πληρώνεται ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολλές φορές ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και τα κάθε μορφής έμμισθα παπαγαλάκια τους λένε δεν έχουμε χρήματα. Σήμερα ο Κώστας τους απέδειξε ότι λένε ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΚΑΡΥ;ΤΟΣΗ ΜΑ ΤΟΣΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΠΙΑ;ΕΣΕΝΑ ΣΕΡΕΠΙΣΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕΣ.Η ΖΑΒΕΡΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Κυρία δεν πατά στα συμβούλια ,απαξιά μπράβο της.

      Διαγραφή
  19. Όλοι αυτοί οι εργολάβοι που αναφέρετε είναι πολιτες του δήμου μας. Όλοι δούλεψαν. Έπρεπε δηλαδή να βάλουν τους ξένους να δουλέψουν? Παρά πολλοι δρομοι εγιναν. Μηπως ηταν απο παλια ασφαλτοστρωμενοι και χαλασαν και δεν τους εφτιαξε ο Αποστολακης? βάζετε πέντε πίνακες και μας λέτε ότι αυτά έγιναν από τότε μέχρι τότε. Αυτές οι καταστάσεις από ποιον είναι φτιαγμένες? Σκεφτείτε λοιπόν τι προβλήματα και τι κατάντια είχαν πριν από τον Αποστολακη οι δρόμοι και όχι μόνο. Που είναι οι πίνακες που έχετε αναρτήσει από το 2014 και πίσω? Που είναι? Δεν έχετε δουλειές να σχοληθειτε? Πιάνετε όλο τον κόσμο στο στόμα σας. Κρίνετε τους άλλους αλλά μια μέρα θα κριθείτε και εσείς από κάποιον, να το ξέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο σώζος από που έφυγε ακριώς. Παραμένει μέλος της πμειοψηφίας στηρίζοντας κ ψηφίζο τας όλες τις αππφάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έλεγχος στα πάντα και στους πάντες. Τα στοιχεία δείχνουν ρεμούλα καραμπινάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι κρινοντες...κρινονται αυτα πους καταγγελατε στα χωρια κυριε στουπα κυριε προδρομιτη κλπ τωρα τα κανετε και χειροτερα μπορω να πω.Το συστημα λεγατε οτι θα το αλλαζατε με διαφανεια και δημοπρασιες αλλα μαλλον δεν σας βολευει.Σας φτυνουν και νομιζετε πως βρεχει.Σαν τον Τζαβαλα γινατε ιδιοι ακριβως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 9.01ζεις στον θαυμαστό κοσμο των μπουφων αν τα πιστεύεις αυτά δεν θελει μυαλο παρε το αμαξι σου να σε ξεναγήσουμε σε αγροτικούς δρόμους σε οποιαδήποτε περιοχη!!! Ελα ετσι για πλακα κι εσύ και οποιος αιρετός θελει στο δρομο για δερσοβα που δηθεν επισκευασε ο ζαφειρουλης ετσι απλα σας προσκαλώ να δείτε με τα ματια σας
    Σα δε ντρέπεστε ολοι
    ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καριολη Στουπα από τον καραγιαννη θα το βρείτε. τρια χρονα τωρα σπερνετε ανεμους. τωρα ομως ηρθε η ωρα του θερισμου... καλα ξεμπερδεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. απαντηση στον 2 Μαρτίου 2018 - 9:01 π.μ.

    Πρέπει να σου δίνουν με τη χούφτα τα χάπια και το σανό. Aπο ολα αυτα που γραφει ο 30αντης εσυ αυτο καταλαβες; Δηλαδή οτι τα εχει με τους εργολάβους και οχι με τη δημοτική αρχή;
    τοχει γραψει χιλιαδες φορες οτι δεν εχει τιποτα με εργολαβους και προμηθευτες αλλα κανει πολιτική κριτική στο δημο για να σταματησει η λεηλασια στα λεφτα των δημοτων. Τραβα να κοιταχτείς όσο είναι νωρίς και να μη σε πάρει από κάτω. Σήμερα η επιστήμη έχει κάνει θαύματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν μπορώ να πάω να αρμέξω τα πρόβατα μου και μου λένε δεν έχουμε λεφτά. Είναι ψεύτες και ελεεινοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δάσκαλε ότι θέλεις μας λες τα άλλα τα κρατάς κάτω απο το χαλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι θελετε κ φωναζετε αυτοι που δουλευουνε παιρνουν κ τα λεφτα τους για ρωτηστε εναν απο αυτους με ποιον τα μερασε με κανεναν ολα δικα τους τα δουλεψανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΘΕΟς ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΙ ΟΥΤΕ ΚΡΆΤΟΣ ΡΕ... ΔΥΝΟΠΑΘΟΥΜΕ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΉΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΙς ΜΑΣ ΚΛΈΒΕΤΕ.... Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΊΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ, Ο ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΜΕΛΙΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟΥΧΟΣ .....ΕΣΥ ΛΑΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙς ΝΑ ΠΕΘΆΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΌΨΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΌ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΓΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΡΑΓΙΑ ΓΙΑΤΊ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οι εργολαβοι τα λεφτα κ οι αιρετοι την κατακραγη του κοσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΤΡΑΥΛΟΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ .ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ.ΤΑΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. φιλε δεν τα λες καλα. αυτος που δουλευει ζει αυτος που ειναι τεμπελης δυνοπαθει. το οτι ορισμενοι ανθρωποι δουλευουν σαν τα σκυλια ολη μερα για να ζουν αξιοπρεπως δεν τους κανει κλεφτες και οποιος το λεει αυτο ειναι τεμπελης και δεν σεβεται τιποτα. αμεσως να κατηγορησετε οτι φτιαχνουν σπιτια πηραν αυτοκινητα κλπ. ναι αλλα ειδικα τα συγκεκριμενα ατομα που κακολογεις εχουν κανει τεραστια επενδυση σε εξοπλισμο και χωματουργικα μηχανηματα και δουλευουν ειτε οι ιδιοι ειτε βαζουν οδηγους υπαλληλους. αυτες οι εργασιες χρεωνονται φιλε βοθρο δεν εχεις σκαψει ποτε στο σπιτι σου εσυ? για πες ποσο σου πηγε? μονο 100 ευρω εχει το πετρελαιο για να δουλεψει 2 ωρες ο εκσκαφεας που ζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιατί δε λέτε ότι τα 400.000 χιλιάρικα ήταν απλήρωτα από την προηγούμενη δημοτική αρχή και τα προσθέτετε στην τωρινή. Όλο ψέματα και ανακρίβειες λέτε στον κόσμο. Να δημοσιευτεί το σχόλιο γιατί ότι σας συμφέρει όλους γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Distixos kai oi proigoumenoi kai autoi edo tora auto pou tous noiazei einai na paroun to magazi gonia kai na to armeksoun.Tipota den kanoun gia ton politi kai tin kaliterepsi tis zois tou.Blepoume lefta na petane apo edo kai ekei kai erga pouthena eimaste mesa stis lakouves kai stis laspes.Eleos ksanapsifiste kai tous 28 pali Elinares.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. O νόμος ορίζει ότι το Δημόσιο, οι Δήμοι, οι περιφέρειες τον εκσκαφέα πρέπει να τον πληρώνουν μικτά 28 ευρώ την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μπορεί και νάχουν αρκετοί την τύχη του Παπαγεωργόπουλου. Δεν λέω υπερβολές τα γεγονότα ερμηνεύω! Μπορώ να ειναι και προφητεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τρελά λεφτά στους εργολάβους, τα χρήματα είναι πολλά και αγγίζουν το 1 εκ ευρώ και αγροτικοί δρόμοι ανυπαρκτοι, δρόμοι ποτάμια σε πολλές περιοχές, σε μαυρα χάλια. Τα στοιχεία «φωτιά» που εβγαλε ο Κώστας έκαναν μερικους να ντρέπονται. Ο δήμος μας κερδίζει πανελλαδικά το χρυσό μετάλλιο σε απευθείας αναθέσεις. Είναι μια ντροπή και δεν πρέπει να συνεχιστεί να γίνεται.
    Είναι ντροπή όταν σε ρωτούν έξω τι έργο έχετε να παρουσιάσετε, να λένε οι Αποστολακαίοι ότι θα τα κάνει όλα την τελευταία χρονιά.
    Δεν έχετε κάνει απολύτως τίποτα και εχετε φτάσει την ιστορική μας πόλη τη Βόνιτσα σε τέλμα. Έχετε πιάσει πάτο, μας εχετε ξεφτυλίσει παντού, ειστε η χαρά των εργολάβων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. φιλε 4:06 μ.μ. ο νομος λεει επισης οτι αν χρωστας 100 ευρω στην εφορια σου κατασχουν το σπιτι το βλεπεις λογικο? τα 28 ευρω που λες ηταν την εποχη που το πετρελαιο κοστιζε 0,30 το λιτρο. δηλαδη οταν μας συμφερει θυμομαστε το νομο για να κατηγορησουμε και οταν μας κατηγορουν δεν ειναι δικαιος ο νομος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μας θάμπωσες, με τα επιχειρήματα σου, φίλε των εργολάβων. Μάθε λοιπόν, μια και έξω, οτι κανενας δημότης δεν ειναι διατεθειμένος να δουλεύει για να ταϊζει εσένα και όλο το σοϊ σου με απευθείας αναθέσεις. (Τα λεφτά είναι το δημοτών δεν τα βάζει ο δήμαρχος απο τη τσέπη του). Αρκετά μας κάνατε αφαίμαξη, μας ήπιατε το αίμα, μας εξευτελίσατε πανελλαδικά και πολλοί απο εσας τρωτε με χρυσα κουταλια εις υγεια των καρόιδων. Βγάζετε και γλώσσα, δεν μασάει ο κόσμος πιά.. Όπως παει η δουλεια τελειώσατε, τελευταια μηνιάτικα είναι αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΤΡΑΥΛΟΣΤΑΘΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΡΙΟΛΗ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κανεις λαθος τον αλλων τα παλουκια πληρωνουν για δθαβαστε λιγο τα ονοματα μπορει να τα πληρωσε ο αποστολακης ειναι ομως πρωιν καμωματα αλλων και αυτοι η δημοτικη αρχη πληρωνει το μαρμαρο για να βγαινετε εσεις να κραζετε πεστε αλλα τοσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Άσχετες 5:48μ.μ. τρία χρόνια τρέχει ο Απόστολακης για να πάρει έργα. Οι κόποι του ανταμοιφθηκαν. Κι έρχονται κι άλλα έργα. Κάποια ξεκίνησαν, κάποια εντός μηνών δημοπρατουνται, γι'αυτό το λόγο έτρεχε και τρέχει. Ένα έργο από τη στιγμή που θα αρχίσεις την εργασία για να το πάρεις μέχρι να το δημοπρατήσεις και να ξεκινήσει θέλει και δύο και τρία χρόνια και παραπάνω. Δε σε αφήνει η γραφειοκρατεια. Ειστε κακομοιρηδες και μιζεροι. Το μόνο που ξερετε είναι να κράζετε. Κραξτε λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ενας κι ενας ειναι οι εργολαβοι παιδια του πασοκ καργιολη τι περιμενατε !!!τι ψηφισατε!!! κουπας και σια στον τριανταφυλλοπουλο δεν ηταν ξεχνατε γρηγορα ,ποσο θα σας ταισουμε ακομα. θα παμε στον εισαγγελεα τερμα αυτο ηταν υπαρχει υλικο απο τουσ δρομους βιντεο φωτο καλυτερα σκαψτε και μπειτε μεσα η οργη του λαου εφτασε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κώστα τριαντακοσταντη γιατί δεν συνεργάζεστε στενά με το ΚΑΡΑΓΙΆΝΝΗ αφού αναμφίβολα απο οτι φαινεται υπάρχουν «βαριές» κατηγορίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο