Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Τέτοια πολιτική ανεπάρκεια από Δήμαρχο δεν έχω συναντήσει! -Τι κρύβεται πίσω από την ξαφνικη αύξηση των νηπίων μέσα σε ένα μήνα απο 158 σε 255 στους παιδικούς σταθμούς του Κέντρου Μέριμνας;

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

          ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
         Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
        Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 

ΜΕΡΟΣ Α
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1
              Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου  2018 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου τη τρέχουσα Δημοτική περίοδο. Ο πρώην Πρόεδρος του ΔΣ κ. Μπαλατσούρας και ο νυν κ. Κουνέλης απέτυχαν πλήρως στην άσκηση των καθηκόντων τους. Τη πλήρη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ έχει ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης. Η αδυναμία του ίδιου να παράξει πολιτική  και να μιλήσει στοιχειωδώς σε ένα ανεκτό πολιτικό επίπεδο είναι ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ και ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ.  
          Έχω παρακολουθήσει εκατοντάδες συνεδριάσεις ΔΣ σε 17 διαφορετικές πόλεις ανά την επικράτεια μέσα στις αίθουσες συνεδριάσεως και πολλές συνεδριάσεις Περιφερειακών Συμβουλίων μέσα στις αίθουσες συνεδριάσεων. Τέτοια πολιτική ανεπάρκεια από Δήμαρχο δεν έχω συναντήσει. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
          Αυτό βολεύει το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και το ανέχεται. Η μείζονα αντιπολίτευση παγιδευμένη στα δικά της πολιτικά αμαρτήματα της προηγούμενης Δημοτικής Περιόδου πολλές φορές ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ. Άμεση συνέπεια από τα ανωτέρω είναι ότι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε ένα από τα βάθρα της δεν λειτουργεί.
          Κατά δήλωση του (τη Κυριακή θα εκλέξετε Πρόεδρο ΔΣ) ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Κουνέλης τελεί υπό παραίτηση. Πρόεδρε του ΔΣ υπήρξατε όπως και ο προκάτοχό σας υπάλληλος του Δημάρχου κ. Αποστολάκη. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ.  Γιατί δεν απαντήσατε στην αίτηση μου; To λόγο τώρα έχει η συντεταγμένη πολιτεία...................



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
      Εκτός ημερήσιας διάταξης τέθηκε το θέμα του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Κατούνα. Δυστυχώς κάποιοι ενδιαφέρονται μόνο για τα νούμερα (κέρδη). Οι άνθρωποι για αυτούς δεν υπάρχουν. Είναι η ακραία φιλελευθεροποίηση. Είναι η παγκοσμιοποίηση στο έπακρο.  
    Γενιές και γενιές αγροτών στήριζαν και στηρίζουν την πρώην Αγροτική Τράπεζα και ιδού το αποτέλεσμα. Κοινωνική αναλγησία άνευ προηγουμένου. Γιατί δεν σχεδιάζουν μόνο το κλείσιμο στη Κατούνα, αλλά και πανελλαδικά σε πολλά υποκαταστήματα.
     Είμαι κάθετα αντίθετος στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Κατούνα. Η τράπεζα στη περιοχή είναι απαραίτητη. Το κλείσιμο της θα σημάνει τη παραπέρα οικονομική συρρίκνωση της περιοχής. Οι κάτοικοι θα μπουν σε μια διαδικασία ταλαιπωρίας με πρώτους τους ηλικιωμένους και τους έχοντας προβλήματα υγείας. Θα χάνονται άπειρες εργατοώρες στη μετακίνηση για τις τραπεζικές συναλλαγές σε γειτονικές πόλεις και βεβαίως θα δαπανώνται χρήματα.  

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3
Ευχαριστώ δημόσια το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λιάπη Νικόλαο. Ζήτησε να χορηγηθεί στον ίδιο η μελέτη του έργου «Συντήρηση  γηπέδων μπάσκετ, βόλεϊ, τένις αθλητικού κέντρου Βόνιτσας» η οποία ως γνωστό δεν μου χορηγήθηκε ύστερα από αίτηση μου, από το Κέντρο Μέριμνας του Δήμου. Γιατί άραγε; Ποιοι και τι φοβούνται; Θα δείξει.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4
         Πολύ πρόσφατα επισκέφθηκα τη Πλαγιά και τη Περατειά. Η εγκατάλειψη είναι πλήρης. Είδα, άκουσα, αποτύπωσα πολλά.  
       Προτείνω να Δημιουργηθεί ΑΜΕΣΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ στη Πλαγιά. Αυτό και άλλα δεν με άφησαν να το πω στο ΔΣ γιατί μου έκλεισαν τα μικρόφωνα. Τότε τους είπα: να χαίρεστε τη Δημοκρατία που πιστεύετε. 
  Τα υπόλοιπα για τα άλλα προβλήματα Πλαγιάς και Περατιάς προσεχώς.  

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5
Δύο από θέματα 
Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης έχει προϋπολογισμό  περίπου 1.000.000 ευρώ ετησίως. Στην ημερήσια διάταξη του ΔΣ ήταν δύο θέματα Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης και Στοχοθεσίας του Κέντρου Μέριμνας το πρώτο και Περί έγκρισης προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2018.
      Όπως είναι γνωστό το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας επιχορηγείται από το Δήμο και από το ΕΣΠΑ. Το ποσό από το ΕΣΠΑ εξαρτάται από τον αριθμό των παιδιών που δικαιούται.

        Την 13η Σεπτεμβρίου 2017 συνεδρίασε το ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας. Το 2ο Θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν «Εγγραφές-επανεγγραφές νηπίων στους Δ.Π.Σ». Σύμφωνα με την απόφαση (βλέπε ΑΔΑ 6ΞΣΡΟΛΧΖ-9ΛΠ) έχουμε το παρακάτω πίνακα. Στο  ΔΠΣ έχουμε μία εγγραφή αργότερα. Δείτε παρακαλώ το πίνακα:

    Την  Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 συνεδρίασε το ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας. Παρόντα τέσσερα μέλη του ΔΣ και απόντα τρία μέλη του ΔΣ. Τα  δύο μέλη του ΔΣ που προέρχονται από την μείζονα αντιπολίτευση  η κα Μπουμπούλη, και ο κ. Σαλοδημήτρης και ο κ. Κουτιβής.  
Το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι
«Δυναμικότητα Παιδικών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ»

     Παρακαλώ δείτε την παρακάτω απόφαση, που αναφέρεται στη ψήφιση της δυναμικότητας των Παιδικών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ για τη δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής  και Επαγγελματικής Ζωής".

Τι έχουμε εδώ; 
     Γίνεται φανερό ότι υπάρχει σημαντική διαφορά. Ο αριθμός των νηπίων στη πρώτη απόφαση είναι 158 και στη δεύτερη 255!!!!

         Πως έγινε αυτό; Mε ποια στοιχεία τα τέσσερα παρόντα μέλη του ΔΣ του Κέντρου ο κ. Αποστολάκης Παντελής, η κα Βέμη- Καρέλλου Αθηνά, ο κ. Φραδέλος Κώστας και η κα Κρητικού Ευτυχία  ομόφωνα αποφάσισαν ότι η δυναμικότητα των Παιδικών Σταθμών είναι 255; Eρώτημα που δεν με άφησαν να ολοκληρώσω στο ΔΣ γιατί έκλεισαν τα μικρόφωνα.

         Τα συμπεράσματα μου αγαπητοί αναγνώστες εγώ τα έβγαλα. Θα τα δημοσιεύσω στο κατάλληλο χρόνο. Βγάλτε και εσείς τα δικά σας. 
 Ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες:  
ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 6
     Τα Χρηματικά Εντάλματα Πληρωμής του Κέντρου Μέριμνας που πληρώθηκαν τη διάρκεια της τρέχουσας Δημοτικής Περιόδου και τα οποία ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ  ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.
Θέτω τα εξής δύο ερωτήματα: 
-Πόσα συνολικά Χρηματικά εντάλματα πληρωμής έχουν εκδοθεί από 01-09-2014 μέχρι σήμερα;
-Πόσα Χρηματικά εντάλματα πληρωμής έχουν πάει για έλεγχο και υπογραφή στον Επίτροπο και γιατί;  

    Αγαπητοί Αναγνώστες είτε απαντήσουν, είτε δεν απαντήσουν ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ και ΑΥΤΟ. Θα μείνετε έκθαμβοι με τα δύο νούμερα που θα μάθετε.
      Πέραν τούτο όμως θα μείνετε έκθαμβοι ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ που γίνεται στο Δήμο και στο Κέντρο Μέριμνας.
         Για να σας δώσω μία πρώτη εικόνα σας ενημερώνω ότι οι δαπάνες για τις φετινές Αποκριάτικες εκδηλώσεις ανέρχονται σε 23 χιλιάδες ευρώ.!!!!!  Αποτελεί προφανώς πρόκληση το ποσό αυτό σε συνθήκες απόλυτης φτωχοποίησης μεγάλου μέρους του πληθυσμού και της ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ και ΤΟΥ ΜΑΡΑΣΜΟΥ που παρουσιάζουν πόλεις, κωμοπόλεις και χωριά του Δήμου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
       Τη Δευτέρα 5-02-2017 ανάμεσα στα άλλα θα ενημερωθείτε για το πακτωλό χρημάτων που πήγαν με απευθείας αναθέσεις από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη μέσα σε τρείς ημέρες.








16 σχόλια:

  1. Χάνεται ένας νέος Άνθρωπος πού ειχε τόση αγάπη για το χωριό του και ειχε προσφέρει ρα μέγιστα στην Παλαιρο και εσεις αντί να σεβαστείτε το πένθος κανονιζετε καρναβάλι και κοπή πίτας στην Αθήνα. Υποκρισία ασέβεια τι να πω.Μονο ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπόχα, βρώμα και δυσωδία. Να ελεγχθούν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα κατάλαβα γιατί κλείνουν τα μικρόφωνα στο Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ πρόκειται για σεισμό στα πράγματα του Δήμου. Πόσα χρήματα παίρνει το Κέντρο Mέριμνας για κάθε παιδί που είναι στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΥΡΑ ΤΟΥ Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα κανει σιγα μην παρετηθει ο κουνελης δεν θα σας κανουνε το χατηρι εκει θα ειναι κ παλι κ την επομενη πενταετια κ οκουνελης και η πανταζη και ο τζεφριος και ο φραδελος και η καρελου και οστουπας και ο παντελης εσεις ξερουμε τι θελετε θελετε παλι να ξαναρχισετε τα παλια σας φαινετε τη ειχαν κανει καποιοι πριν και ξερουμε τι τι γινετε και τωρα πεστε οτι θελετε γραψτε οτι θελετε δεν σας ακουει κανενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια. Λυσσαξατε με τη ζήλια σας. Όλοι σύσσωμοι θα είναι και την επόμενη πενταετία, ότι και να γράφετε. Δεν το βλέπετε ότι γίνεται πολλή δουλειά? Γραψτε ότι θελετε, διαφήμιση τους κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tα 158 πως και γιατί έγιναν 255; φΑΓΟΠΌΤΙΑ ΚΑΙ πάρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα παιδια που φοιτουν ειναι πραγματικα ενω η δυναμικοτητα θεωρητικη. Νομιζω οτι ο κ τριαντακωνσταντης εν προκειμενω κανει λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Oι πολιτικοί γυρολόγοι Κουνέλης, Λάκιας, Νέρωνας την ίδια τύχη έχουν. Παίρνουν χρήματα , θέσεις και γίνονται ρεζίλι στην αρχή. Μετά κάθονται στο σκαμνί για τα περαιτέρω. Καλή στενή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 5,20 Τα χρήματα από το ΕΣΠΑ πως πάρθηκαν; Aπό τους δικαιούχους ή όχι. Αυτό ψάξε να βρείς. Ο Κώστας τα δημοσίευσε και τα δύο νούμερα. Που το λάθος που κάνει ο Κώστας; Aυτό ψάχνει να βρει αν κατάλαβες. Τους ρώτησε. Και αντί να απαντήσουν του κλείσανε τα μικρόφωνα. Δεν σε προβληματίζει καθόλου αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kυρία Αθηνά από τη Κατούνα παραιτηθείτε από το Κέντρο όσο είναι νωρίς . Σε λίγο δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε οι της πλειοψηφίας με αυτά που υπογράψατε σε έργα και προμήθειες. Σας φέρνουν να υπογράφετε ότι παραλάβατε εικονικά και υπερτιμολογιμένα τιμολόγια για ανύπαρκτα έργα και προμήθειες. Mην γίνεστε ρεζίλι για άλλων φαγοπότια. Ο Μπαλάφας ξέρω δεν παραιτείται. Εσείς δεν βλέπετε τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O τραμπούκος από Κατούνα μεριά και ο Σοσιαλιστής Σωτήρης τι λένε για όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είμαι γονέας παιδιού που πηγαίνει στον παιδικό στην Βόνιτσα. Έχω voucher για την φετινή χρόνια . Έκανα κανονικά τα χαρτιά μου που κατατέθηκαν μέσω παιδικού στον φορέα του προγράμματος . Τι πρόβλημα υπάρχει. Γιατί αν δεν υπάρχει θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στον αρθρογράφο . Όχι παιχνίδια με τα παιδιά μας που πιστοποιώ ότι έχουν ένα ιδανικό περιβάλλον .
    Όσο για το ανώνυμος μην φοβάσθε αν δεν εξηγηθειτε θα γίνει επώνυμα με την μήνυση κατά Τριαντακωνσταντή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνδημότη 8:35 μμ Καλησπέρα
    Ποτέ στην εκπαιδευτική καριέρα μου 25 χρόνια ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ σε βάρος των παιδιών. Δεν δίστασα να έρθω σε αντίθεση με τη συνδικαλιστική μου εκπροσώπηση ανοιχτά, όταν τα παιδιά θεωρούσα ότι γινόταν αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.

    Είχα εναντιωθεί διαχρονικά σε ΑΠΕΡΓΙΑ των εκπαιδευτικών τη περίοδο των εξετάσεων και είμαι κάθετα αντίθετος να κάνουν τα παιδιά ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ στα σχολεία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ της κυβέρνησης. Αυτά τα ξέρουν οι πάντες, όσοι με γνωρίζουν.

    Αυτοί που δεν με γνωρίζουν έχουν πει και έχουν γράψει ένα σωρό άθλιες , αθλιότητες εναντίον μου. Τους αφήνω στη κρίση του ΘΕΟΥ.

    Για μια ακόμη φορά τους λέω, ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

    Ούτε και τώρα παίζω κανένα παιχνίδι. Και είναι έξω από τις αξιακές αναφορές μου και τη πολιτική πρακτική μου να κάνω πολιτικά παιχνίδια στη πλάτη παιδιών και πολύ περισσότερο σε αυτή την ηλικία.

    Το παιδί σας δεν έχει να φοβηθεί ΤΙΠΟΤΕ από εμένα, όπως και το οποιοδήποτε παιδί που πηγαίνει στους παιδικούς σταθμούς ή σε άλλη βαθμίδα της εκπαίδευσης. Όλη τη ζωή μου την αφιέρωσα στα παιδιά. Τα αγαπάω.

    Αγωνίζομαι να καλυτερεύσει η ζωή όλων μας και τίποτε παραπάνω.
    Θεωρώ ότι έχω αυτό το δικαίωμα.
    Θεωρώ πως έχω το δικαίωμα να μάθω το συνολικό ποσό που επιχορηγείται το Κέντρο Μέριμνας από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ και πως προκύπτει αυτό το ποσό. Φαντάζομαι να συμφωνείτε.

    Αυτό ανάμεσα στα άλλα ρωτούσα στο Δημοτικό Συμβούλιο την 31η - 01-2018 τους αρμόδιους να μου απαντήσουν. Θα συμφωνείτε ότι έχω δικαίωμα.

    Μου έκλεισαν τα μικρόφωνα και φυσικά ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ.
    Σας παρακαλώ προβληματιστείτε για αυτή τη πρακτική τους.
    Τότε έγγραψα το άρθρο. Δικαιούμαι και ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    Εχω στοιχεία που αποδεικνύουν ότι γίνεται ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    Πολύ σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση λεπτομερή.

    Φυσικά ο αριθμός των παιδιών θα συμφωνείτε ότι έχει σχέση με τις δαπάνες. Κάντε υπομονή.
    Ρωτάω λοιπόν στο άρθρο μου πως ο αριθμός 158 έγινε 255. ΄Εχω αυτό το δικαίωμα.
    Γιατί δεν απαντούν οι αρμόδιοι;

    Συνδημότη

    Είμαι στη διάθεση σας να σας δώσω τα στοιχεία που έχω.

    Φυσικά δικαιούσθε να κάνετε ότι ΝΟΜΙΜΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.
    Να ξέρετε όμως, ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.

    Ρωτήστε και άλλοι με απείλησαν με μηνύσεις.
    Τους απάντησα , απαντώ και σε σας το ίδιο.
    ΘΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ευγνώμων αν μου ΚΑΝΑΤΕ ΜΗΝΥΣΗ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
    Συνδημότη πόσα χρήματα νομίζετε ότι πληρώσαμε όλοι οι Δημότες για μελομακάρονα 23 παιδιών , 23 μητέρων τους και 5 εργαζομένων;

    Να το μάθετε. Στη συνέχεια πηγαίνετε να μου κάνετε μήνυση.
    Καληνύχτα


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Χριστος και η Παναγια, τι ανασκαφές κάνετε τέλος πάντων. Φτάνει πια, αφήστε τον κόσμο να κάνει τη δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο