Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Τι συμβαίνει με το Zinadol; Τρία κρούσματα με αλλεργικό σοκ στη Ναύπακτο

 Παραλίγο να ήταν μοιραία η χρήση της αντιβίωσης Zinadol όπως μας ενημερώνει Ναυπάκτια μέσα από την σελίδα της στο Facebook. Η ίδια χρησιμοποίησε την αντιβίωση zinadol και λίγο έλειψε νε χάσει την ζωή της. Για καλή της τύχη, όπως μας ενημέρωσε η ίδια, ήταν ο σύζυγός της στο σπίτι και αντέδρασε άμεσα, μεταφέροντάς την με αλλεργικό σοκ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου

Σε συζήτηση που έκανε με την γνωστή παιδίατρο, κα Γιωργία Λουκοπούλου, την ενημέρωσε για άλλα δύο παρόμοια περιστατικά.
Δείτε τι έγραψε η ίδια στο Facebook:
ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΦΩΤΌ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΣΉΜΕΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑ ΣΤΗ ΖΩΉ….ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!! ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΚΌ ΣΟΚ ΜΕΤΑΦΈΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΥΓΕΊΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΚΕΊ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΣΗΛΕΎΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΝ ΆΜΕΣΑ!!!!!! ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΉ???? ΕΙΧΑ ΑΓΙΟ????ΊΣΩΣ….. ΣΉΜΕΡΑ ΜΙΛΏΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ , ΜΟΥ ΑΝΈΦΕΡΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΛΛΑ 3 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ, ΕΠΑΘΑ ΠΛΆΚΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ,. ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟ ΘΕΌ ΠΟΥ ΜΕ ΆΦΗΣΕ ΝΑ ΖΗΣΩ …ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΌ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!ΤΙ ΆΛΛΟ ΝΑ ΠΩ……

npress.gr

6 σχόλια:

  1. Το κουτί έχει κουπόνι ακόμα πάνω. Άρα πήγες και το πήρες μόνη σου και δεν εκτέλεσες συνταγή Ιατρού. Συνεπώς για ότι σου συνέβη υπεύθυνη είσαι μόνο εσύ κι η "ξερολίασή "σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκακιστη, το οτι μπορει καποιος να το παρει διχως συνταγη σημαινει οτι καποιοι'ειδικοι' το εχουν επιτρεψει. Γιατι λοιπον τετοια χαιρεκακια για την γυναικα που κοντεψε να πεθανει? επειδη το δημοσιευσε ωστε καποιος συνανθρωπος της να ειναι πιο προσεκτικος?

    Δηλαδη η μανα μου που παιρνει φαρμακα για υπερταση και επινε και γκρειπφρουτ αυτην την εποχη με αποτελεσμα να υπαρξει επιπλοκη ειναι χαρακτηρισιμη ως ανοητη για σενα? Επρεπε να ξερει το ενζυμο ταδε και την αντιδραση του σε συγκεκριμενες ουσιες?



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αλεργική αντίδραση σε ένα φάρμακο δε σημαίνει οτι το φάρμακο ή η παρτίδα είναι χαλασμένη. Ο οργανισμός αντεδρασε στη συγκεκριμένη ουσία κεφουροξίμη , ουτε στη συσκευασία ουτε στην εμπορική ονονασία του φαρμάκου. Το ίδιο θα είχε αντιδράσει αν ήταν αλλεργική στα φυστίκια , τις γαρίδες, τις φράουλες ή τόσα αλλα τρόφιμα... επίσηςωη αλλεργική αντίδραση πολλές είναι απρόβλεπτη κάποια ουσία που σήμερα δεν σου προκάλεσε πρόβλημα σε λίγες μέρες μπορεί να σε σκοτώσει κυριολέκτικά. Παρακαλώ μη σκορπάτε πανικό. Το φάρμακο είναι ασφαλές κι αν έχετε οποιαδήποτε ένδειξη οτι δεν είναι έτσι παρακαλέστε έναν Γιατρό ή φαρμακοποιό να συμπληρώσει την κίτρινη κάρτα του ΕΟΦ για τις παρενέργειες.Υπάρχουν διαδικασίες και πρωτόκολλα. Η ενημέρωση απο τη διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν απέχει παρά πέντε λεπτά ερεύνας και διασταύρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΟΠΩΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ,ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ,ΣΟΚΟΛΑΤΑ,ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΕΣ.ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΑΝΘΗΜΑ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΠΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό είναι να μην παίρνουμε φάρμακα από μόνοι μας, αλλά και οι Φαρμακοποιοί να μην δίνουν φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νiko nikolaou Ζεις και ζουμε στην χωρα του "Οτι ναναι" και εχουμε μαθει να ειμαστε ολοι Ό,τι να 'ναι. Ο φαρμακοποιος το παιζει γιατρος και ο ασθενης πολυξερος και εξυπνακιας αυτος ειναι ο χαρακτηριστικος ελληναρας Οσο για την μανα σου που επινε γκρειπ φρουτ φυσικα και θα επρεπε να το ξερει απο την στιγμη που το εβαλε στο στομα της και ο λαγοχειλος ψαρι της θαλασσας ειναι αμα το φας πεθαινεις εκτος και ρωτησεις εναν επαγγελματια ψαρα .
    Υπογραφη Γιατρουδακος


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο