Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Eργαζόμενος καταγγέλει τον δήμαρχο Ξηρομέρου

           Την μετακίνηση του, με απόφαση δημάρχου μετά από το αίτημα που κατέθεσε για την πληρωμή υπερωριών, καταγγέλλει εργαζόμενος του δήμου Ξηρομέρου, ο οποίος υποστηρίζει ότι για τον ίδιο λόγο μετακινήθηκαν και άλλοι συνάδελφοι του.
     Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία του, ο Επαμεινώνδας Γεραφέντης, ο οποίος εργάζεται στο δήμο Ξηρομέρου, ως χειριστής μηχανημάτων, διεκδίκησε την αμοιβή του, για τις υπερωριακές ώρες εργασίας του, στην υπηρεσία του...........



  Σύμφωνα με τον ίδιο ωστόσο, συνάντησε την άρνηση του δημάρχου, Ερωτόκριτου Γαλούνη, και μετά από αυτή, απευθύνθηκε στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας όπου και έκανε καταγγελία.
           Όπως αναφέρει ο εργαζόμενος, οι συνέπειες της συγκεκριμένης κίνηση του, ήταν η μετακίνηση του με την απόφαση του δημάρχου(187/2017 ΚΑΙ ΑΔΑ: ΩΟΑΡΩΚΖ-Ξ5Ψ), σε άλλο δημοτικό διαμέριμα, με την αιτιολογία την «κάλυψη εκτάκτων αναγκών του δήμου».
      Σύμφωνα με τον εργαζόμενο αντίστοιχα διώκονται και άλλοι υπάλληλοι, τα ονόματα των οποίων αναφέρονται στην συγκεκριμένη απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ:...





aftodioikisi.gr/

10 σχόλια:

  1. Μπορεί να μας πει αυτός ο κύριος που έκανε υπερωρίες; Όταν η ΏΡΑ ΠΉΓΑΙΝΕ ΜΙΑ το μηχάνημα το πήγαινε στο πάρκινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να δίνει λεφτα στους παρατρεχάμενους και τις παρατρεχαμένες εχει? για τους εργαζόμενους δεν έχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΝ ΤΊΠΟΤΕ. ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΈΡΑ ΣΤΟ ΤΖΙΜΥ ΓΙΑ ΜΠΥΡΕΣ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΈΚΑΝΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε συμφωνώ να υπάρχουν λεφτά για τους εργαζόμενους. Για τους εργαζόμενους όμως όχι για τους τεμπέληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώς είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια σχόλια για τους εργαζόμενους!έχει αποδείξει ο γαλουνης πόσο εμπαθής είναι εκατομμύρια φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να καταλάβω,μιλάμε για τις νόμιμες υπερωρίες των 60ευρω το μήνα που περνούν όλοι οι υπάλληλοι ή για άλλες υπερωρίες. Γιατί αν δε τους έδινε τις νόμιμες που όλοι περνούν τότε έχουν δίκιο και λίγα που κάνουν. Αν μιλάμε για άλλες υπερωρίες τότε το πράγμα θα ελεγχθεί από τους αρμόδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nα μας πει ο κυριος γεραφεντης ποιες υπερωριες ζηταει αυτες που καθαριζε σταυλους και εριχνε κοπριες στα χωραφια στον ΠΡΟΔΡΟΜΟ στην περιοχη ρ----- με την εγκριση βεβαια του πρωην προεδρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οταν ο εργαζομενος απευθυνεται στο Σωμα Επιθεωρησης Εργασιας λετε να ζηταει μαυρα;Φυσικα ζηταει τα νομιμα.Τα υπολοιπα ας τα πινουν αυτοι μπυρες και μαυρα ουισκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντροπη τι υπερωριες ο υπαλληλος αυτος δουλευε σερι 8 ωρες και θελει και υπερωριες;;;Αν ηταν στον ιδιωτικο τομεα θα πηγαινε σπιτι του...α ρε δημοσιο τι κουβαλας στην πλατη σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤ......Ι ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο