Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Γιάννης Στούπας: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ. Προδρομίτη. Είναι Ντροπή σας να εμφανίζεται ξένο σπίτι σαν δικό μου!

Η απίστευτη γκάφα: Φωτογράφισαν ξένο σπίτι οτι είναι δήθεν του Γιάννη Στούπα..

"Η ψευτιά διαρκεί μια ώρα και η αλήθεια μέχρι το τέλος του χρόνου"

         Ας δούμε το θέμα από την αρχή. Πριν λίγες μέρες ο κ. Γιάννης Στούπας κατήγγειλε την δημοτική αρχή Ακτίου-Βόνιτσας για «ολιγωρία και αδιαφορία» για ένα ετοιμόρροπο σπίτι στην ΚΑΤΟΥΝΑ.(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
     Αντι απαντήσεως όμως κατασκεύασαν ρεπορτάζ και δέχθηκε πόλεμο λάσπης.    
      Σε φαρσοκωμωδία εξελίσσεται η προβοκάτσια που επιχειρήθηκε απο τον Αντιδήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας κ. Σωτήρη Προδρομίτη σε βάρος του τοπικού Συμβούλου Κατούνας κ. Γιάννη Στούπα. 
       Μόνο που αυτή τη φορά ήταν πολύ κακοστημένη η προβοκάτσια και βγάζει μάτια. Χθες ανέβηκε κείμενο του Προδρομίτη με φωτογραφίες απο ένα παλιό σπίτι στην Κατούνα και το οποίο εμφανίζεται ότι είναι του Γιάννη Στούπα. Όμως το συγκεκριμένο σπίτι δεν ανήκει ουτε στον Γιάννη Στούπα ούτε σε κανένα μέλος της οικογένειας του. 
        Η εκτόξευση λάσπης προς κάθε κατεύθυνση τείνει να ξεπεράσει κάθε όριο. 

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Γιάννη Στούπα, στην εκτόξευση λάσπης και στην επιχειρούμενη προβοκάτσια σε βάρος του:

       «Η παροιμία λέει ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια». Το παραμύθι που στήθηκε από το επιτελείο του κ. Προδρομίτη αποκαλύφθηκε. Αναφέρομαι βεβαίως στο χθεσινό δημοσίευμα του κ. Προδρομίτη στο οποίο εμφανίζεται ετοιμόροπο σπίτι στην Κατούνα ως δήθεν δικό μου. 
    Το εν λόγω δημοσίευμα είναι ψευδές, συκοφαντικό και ανυπόστατο, γιατι το εν λόγω σπίτι δεν ανήκει ούτε σε μένα, ούτε σε κανένα μέλος της οικογένειας μου...........



   Οι «μάσκες έπεσαν». Η λέξη βούρκος μεταφορικά χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει τη διαφθορά και το έσχατο σημείο ηθικής κατάπτωσης. 
      Όποιος τροφοδοτεί με ψευδή δημοσιεύματα και τρέφεται από βούρκους είναι καταδικασμένος να εξαφανιστεί στον ίδιο τον βούρκο που αναπαράγει.
   Μην ψάχνεις μαϊμού σπίτια κ. Προδρομίτη για να μας απαντήσεις και καλά θα κάνεις να αφήσεις τις θεωρίες φαντασίας που προκαλούν μόνο γέλιο και να σκύψεις με σοβαρότητα - όση σου έχει απομείνει - στην επίλυση των πραγματικών προβλημάτων του τόπου μας, για τα οποία υπεύθυνος είσαι ο ίδιος.
     Η Κατούνα μας τελεί υπό εγκατάλειψη και όσοι διαμένουμε μόνιμα εδώ, το βιώνουμε στο πετσί μας καθημερινά.
     Και κάτι τελευταίο... θα συνεχίσω να ενεργώ με γνώμονα τη δική μου ηθική και αξιοπρέπεια και θα ενδιαφέρομαι για το καλό του τόπου μου.

ΥΓ: Δηλώνω την έντονη δυσαρέσκεια μου, διότι στο όνομα πολιτικών και άλλων σκοπιμοτήτων, εκθέτονται δημόσια, άνευ λόγου και με απρόβλεπτα αποτελέσματα, χωρίς προηγουμένως οι υπεύθυνοι της «φοβερής αποκάλυψης-γκάφας» να επικοινωνήσουν μαζί μου, προκειμένου να μάθουν την αλήθεια και για να μην κουράζονται να τους υποδείξω το πραγματικό μου σπίτι που διαμένω...

Με Εκτίμηση
Γιάννης Στούπας 
Τοπικός σύμβουλος Κατούνας 

******************

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AGRINIO TIMES KAI ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...



12 σχόλια:

  1. Σωτηράκη εκανες κίνηση πανικού και την πατισες, σου γύρισε μπούμερανγκ. Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν φταίει ο κύριος Προδρομίτης ο άνθρωπος αγράμματος είναι ούτε το δημοτικό δεν έχει τελειώσει που να ξέρει(μόνο να κόβει τιμολόγια ξέρει) πως γράφονται οι λέξεις ακεραιότητα και διερχομένων; άλλος του τα έγραψε και αυτός έβαλε σταυρό (ωχ συγνώμη) υπογραφή ήθελα να πω από κάτω! απλά να μας γίνει μάθημα τι ψηφίζουμε στην Κατούνα. δεν αξίζει η Κατούνα μας να μην έχει πλέον μορφωμένους δημοτικούς συμβούλους. όλοι μαζί καρέλου προδρομίτης στούπας δεν μαζεύουν μαζί 6 τάξεις στο δημοτικό για το τελειώσουν έστω και όλοι μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:43 μ.μ. Ευτυχως που ξερεις εσυ γραμματα και γραφεις κυρια ονοματα με μικρα, καθως επισης δεν ξερεις να γραφεις προτασεις με νοημα. Η Κατουνα κ. Στουπα Γιαννη, ηταν υπο εγκαταλειψη για χρονια πριν την ενταξουν στον Καλλικρατικο Δημο Ακτιου-Βονιτσας. Αν σας εβαζαν σε αλλο δημο θα σας ειχε φαει η βρωμα εκει πανω και οι εκατονταδες καθημερινες ζημιες δε γινοταν ποτε. Τα εργα που εχει ενταξει ο Δημαρχος σας χαλανε? Ησασταν πολυ πισω και προσπαθουν να σας πανε λιγο μπροστα. Αν δε σας αρεσει πατε αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την αληθεια θα την μαθετε τινος ειναι το σπιτι την τριτη το απογευμα στη βονιτσα στο σιμβουλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ προδρομητη όχι μονο εκτίθεστε άλλα διασιρετε και την δημοτική αρχή της οποία είστε εκπρόσωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αγραμματη αυτη δημοτικη αρχη εκανε πολλα πραγματα αλλα καποιοι παραφυλανε να ξαναβγουνε να ξαναρχισουν τα παλια τους ποιος ειναι αυτος που θα πει κουβεντα για την κυρια καρελου που ξεβρωμισε το χωριο και οτι σκεφτετε το κανει πραξη κυρια με καπα κεφαλαιο πεστε οτι θελετε ο κσμος κ ξερει κ βλεπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ βλέπει όλα τα βλέπει. Αύριο πες της να ρίξει μπετό χα χα χα

      Διαγραφή
  8. Εσυ 3:43 που ξερεις τοσα πολλα για την κατουνα εισαι τοσο σιγουρος οτι μετα τον καλυκρατικο δημο παει μπροστα η κατουνα; γιατι απο οτι ξερω απο τοτε παμε μονο προς τα πισω. Ευτυχως γιναμε δημος με την βονιτσα που μπροστα σε εσας δεν συγκρινονται ουτε μεγαλες πρωτευουσες του εξωτερικου,Να εισαι σιγουρος οτι αν ειχαμε την δυνατοτητα επιλογη θα φευγαμε αντε που θα μας πεις οτι ειχαμε και βρωμα, γυφτε απο την βονιτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λυσσαξατε να ταν η ζηλια ψωρα οπως πατε θα το φατε παλι το κεφαλι σας το σπιτι θα δουμε στο σιμβουλιο της τριτης καντε λιγο υπομονη εκει στην κατουνα θα δειτε ποιοι ειμαστε γυφτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σωτηράκη το σε ποιον ανήκει το σπίτι λίγο μας νοιάζει κ το σήκωσες τόσο ψηλά.Θες να μας πεις που θα βρούμε γιατρό όταν μας συμβεί κάτι από την Παρασκευή ψάχνουμε γιατρό και δεν βρίσκουμε;Τα είχατε λύσει όλα στην Κατούνα.Αφου το κέντρο υγείας δεν λειτουργεί ούτε καν σαν περιφερειακό ιατρείο, γράψτε απ έξω γραφείο τελετών να πηγαίνουμε κατευθείαν εκεί.Σας πονάνε οι αλήθειες όταν λέγονται.Καντε πράξεις και αφήστε τα διαδικτυακά ξεφτιλικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κ.Στουπα συνεχίστε δυναμικά την αντιπολίτευση, μπράβο σας.Αλλα δεν βλέπω τη στήριξη του συνδυασμού σας σε όλο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο