Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Η Τουρλίδα «στους δρόμους του ΕΣΠΑ με πανσέληνο»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η εκδήλωση «Στους δρόμους του ΕΣΠΑ με πανσέληνο» στην Τουρλίδα, στο Μεσολόγγι από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με πεζοπορία και άλλοι με ποδήλατα από την Αγία Τριάδα και κατέληξε στην Τουρλίδα όπου έγινε παρουσίαση του έργου «Βελτίωση προσβασιμότητας περιοχής Τουρλίδας» προϋπολογισμού 2.800.000,00€ που έχει ενταχθεί στην εγκεκριμένη Στρατηγική Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) στην περιοχή της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού διασφαλίζοντας την χρηματοδότησή του από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας , η αντιπερειάρχης κα Χριστίνα Σταρακά και ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου μίλησαν για την άψογη συνεργασία τους η οποία θα υλοποιήσει ένα έργο που θα αναβαθμίσει την πανέμορφη περιοχή της Τουρλίδας.
Στην συνέχεια απόλαυσαν όλοι μελωδίες από το σαξόφωνο με τον Βασίλη Κονίδα και υπέροχα τραγούδια από την Νίκη Κοντοσιώρου.
onairnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο