Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απο  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
   Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
  Στη Δημοκρατία η πλειοψηφία διοικεί και η μειοψηφία ελέγχει. Η μείζονα αντιπολίτευση οφείλει να ασκεί τον έλεγχο στη διοίκηση και να θέτει τι δικές της προτάσεις στη κρίση των πολιτών. 
Η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου μας δυστυχώς τη τριετία που πέρασε παρουσίασε εμφανές και πανθομολογούμενο έλλειμμα στην άσκηση της αντιπολιτευτικής της υποχρέωσης. Παρακολουθώ τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου σχεδόν ανελλιπώς. Τη τριετία  δεν παρακολούθησα τέσσερις φορές τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.  Αυτό σε συνδυασμό με τις επισκέψεις που κάνω  σε όλο το Δήμο και τις κουβέντες με τους δημότες μου δίνουν το δικαίωμα να ισχυρίζομαι ότι έχω σχηματίσει γνώμη για τα συμβαίνοντα στο Δήμο.  
          Παντού όπου πήγα σχεδόν οι πάντες μου λένε. Δάσκαλε μείζονα αντιπολίτευση δεν υπάρχει. Ο Δήμαρχος ανενόχλητος κατασπαταλά το Δημόσιο χρήμα με μοναδικό στόχο να επανεκλεγεί. Παρουσιάζει πανηγυράκια για να κρύψει την έλλειψη αναπτυξιακού έργου. Σε αυτά θα πρόσθετα ότι στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου θέλοντας να κρύψει και την πολιτική ανεπάρκεια  του,επιδίδεται σε μια απίστευτη φλυαρία επί διαδικαστικών θεμάτων περιτυλιγμένη με απύθμενο  λαϊκισμό και συνειδητή παραμόρφωση της πραγματικότητας..............


           Επομένως για την αντιπολίτευση υπάρχει προνομιακός χώρος άσκησης  εποικοδομητικής πολιτικής. Δεν είμαι υπέρ της στείρας αντιπολίτευσης. Όλοι παραδέχονται εντός και εκτός Δήμου ότι είναι πρωτόγνωρη η επιχειρηματολογία μου και τα στοιχεία που παρουσιάζω δεν αμφισβητήθηκαν από κανέναν.

          Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνος και η δημοτική του ομάδα είναι εγκλωβισμένη στις πολιτικές αμαρτίες της δικής του Δημοτικής περιόδου. Την  πανθομολογούμενη παταγώδη αποτυχία του πρώην Δημάρχου κ. Σολδάτου  αναγκαστικά χρεώνεται και ο κ. Φερεντίνος αφού ήταν Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών. 

Επομένως το να παραδίδει την 01-09-2014:
1)-Τη περιοχή  του Δήμου που είναι η αιχμή του Δόρατος για την ανάπτυξη του και θα έλεγα χωρίς να υπερβάλλω ολόκληρης της Αιτ/νας με χωρίς πόσιμο νερό και μάλιστα χωρίς να το παραδέχεται και χωρίς να έχει κάνει τα προβλεπόμενα από το 2011( έγγραφο της Δημόσιας υγιεινής το έχω παρουσιάσει στα άρθρα μου)
2)-Πακτωλός χρημάτων πήγε σε απευθείας αναθέσεις σε προμηθευτές και εργολάβους εντός και εκτός Δήμου χωρίς να υπάρξει αναπτυξιακό έργο. Προκλητική μη είσπραξη των χρεών  των μεγαλοοφειλετών στο Δήμο. Συνάδελφε κ Φερεντίνο τους γνωρίζετε. Πολλοί από αυτούς διάγουν βίον χλιδής και δεν πληρώνουν στο Δήμο. Αυτό είναι πολιτικό απαράδεκτο.
3)-Χρέος 3.000.000 ευρώ  και  δικαστικές απαιτήσεις τρίτων άλλα 3.000.000 ευρώ, αυτό ισχυρίζεται ο παραλαβών Δήμαρχος κ. Αποστολάκης. Συνάδελφε κ Φερεντίνο ο ισχυρισμός αυτός του Δημάρχου  είναι αληθής;  EXETE XΡΕΟΣ και σας ΚΑΛΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.  
4)-Στη δική σας Δημοτική περίοδο γράφηκε   μια από τις πιο μαύρες σελίδες της τοπικής Δημοτικής Ιστορίας. Αναφέρομαι φυσικά στην αγοροπωλησία του χωραφιού στη Κατούνα. Χωράφι αντικειμενικής αξίας 36.000 ευρώ οι Δημότες θα πληρώσουμε 391.000 ευρώ!!!!!.  Εκείνο δε που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι  ένας από τους ιδιοκτήτες του χωραφιού είναι ο τότε και νυν ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΑΜΙΑΣ του Δήμου.  Η υπόθεση αυτή πρέπει να διδάσκεται στα σεμινάρια της Τοπικής αυτοδιοίκησης και στη σχολή Δημόσιας Διοίκησης ως ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ. Ένα μήνυμα με πολλούς αποδεκτές. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ.  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
5)-Τα τρία έργα του πρώην Δήμου Κεκροπίας- Παλαίρου (Βιολογικός, ΧΥΤΑ, δρόμος Πογωνιά-Πλάγιάς) που έγιναν αντικείμενο άγριας  πολιτικής εκμετάλλευσης και όχι μόνο επί 20 χρόνια ημιτελή και χωρίς να έχουν εφαρμοστεί οι περιβαλλοντικοί όροι.
6)-Κανένα σχεδόν ποδήλατο από τα 40 ποδήλατα που το καθένα μαζί με τους σταθμούς λειτουργίας πληρώσαμε οι Δημότες  4.000 ευρώ το καθένα !!!!!!!
7)-Δύο παιδικές χαρές που πληρώσαμε 240.000 ευρώ !!!
8)-Σχεδόν ανύπαρκτες υπηρεσίες από τη ψηφιακή σύγκλιση που πληρώσαμε 385.000 ευρώ !!!!!
9)-Τα λουτρά Τρύφου και τα σφαγεία Κατούνας κλεισμένα.
10)-Το κέντρο της Βόνιτσας σε άθλια κατάσταση και τη πλατεία Ανακτορίου σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων
11)-Το δρόμο Ακτιο- Πάλαιρος και το δρόμο –καρμανιόλα  Λουτράκι – Λευκάδα σε κατάσταση τριτοκοσμική
12)-Τους αγροτικούς δρόμους σε άθλια κατάσταση
13)-Ανύπαρκτο αρδευτικό σύστημα 
14)-Ο πλούτος που λέγεται Μοναστηράκι, Θύρρειο  ανεκμετάλλευτος.
15)-Ο Άγιος Δημήτριος  στη Πάλαιρο  που  χρειάζεται επειγόντως σημαντικές παρεμβάσεις και ο δρόμος πρόσβασης σε αυτό το Μοναστήρι σε άθλια κατάσταση.

        ΟΛΑ ΑΥΤΑ  είναι μερικά  από αυτά που συγκρατούν τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης  κ. Φερεντίνο να  μην κάνει αντιπολίτευση.  Βέβαια στα εγχειρίδια εφαρμοσμένης πολιτικής αναφέρεται μια από τις πολλές τακτικές αντιπολιτευτικής τακτικής είναι η λεγόμενη τακτική του σάπιου  μήλου. Σε γενικές γραμμές αυτή σημαίνει, ως μείζονα αντιπολίτευση αφήνω τον πολιτικό αντίπαλο να πέσει από μόνος του ένεκα της πολιτικής που ακολουθεί. Συνάδελφε κ Φερεντίνο η τακτική αυτή ενίοτε έχει αποτέλεσμα.  Τις περισσότερες φορές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ .   
          Επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνο όπως γνωρίζετε στα δύο τελευταία ΔΣ που έγιναν στη Βόνιτσα και Πάλαιρο δεν μου δόθηκε ο λόγος παρά την  γραπτή που έκανα αίτηση προς το Πρόεδρο του ΔΣ που ασκεί τα καθήκοντα του ως υπάλληλος του Δημάρχου κ Αποστολάκη. Τυχαία; OXI BEBAIA.
         Δεν έχει κατανοήσει o Κουνέλης, όπως και ο πρώην Πρόεδρος του ΔΣ κ Μπαλατσούρας πόσο έχει απαξιωθεί η λειτουργία του ΔΣ.  Κύριε Μπαλατσούρα δεν σας προβλημάτισε ότι στη Πάλαιρο έλλειπαν όλα τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, τόσα πολλά μέλη από τη πλειοψηφία του ΔΣ και κυρίως ότι οι παρόντες δημότες δεν υπερέβησαν τους δεκαπέντε.
          Σίγουρα δεν ήθελαν να απαντήσουν γιατί μέχρι στιγμής ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στη παρακάτω αίτηση που κατάθεσα την 24 Ιουλίου 2017. 
 Παρακαλώ δείτε την αίτηση:

      Δικαιούμαι ναι ή όχι απάντηση; Τι θα κάνετε μετά την ενημέρωση σας ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο επόμενο ΔΣ; To ίδιο ερώτημα απευθύνεται και στα υπόλοιπη αντιπολίτευση. 


************ 
   Πάμε τώρα στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης. Ως γνωστό κ. Φερεντίνο όχι μόνο δεν κάνετε έλεγχο ως οφείλετε, αλλά τα μέλη της παράταξης σας που ορίσατε στο ΔΣ του Κέντρου δεν πάνε στις συνεδριάσεις του ΔΣ σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Απουσιάζουν με αποτέλεσμα να συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν σε πολλούς τομείς και θα βγουν στον αέρα προσεχώς.  

Δείτε παρακαλώ το παρακάτω έγγραφο:


      Επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης ρωτήστε γιατί δεν έχει εφαρμοστεί το διπλογραφικό   σύστημα στο Ν.Π.Δ.Δ ; Aπό πότε έπρεπε να είχε γίνει;  
    Eπικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης ρωτήστε να πληροφορηθείτε για το έγγραφο που έχει έρθει στο Κέντρο Μέριμνας από τον Συνήγορο του Πολίτη και ποιο το περιεχόμενο του; 

    Kυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, αγαπητοί συνδημότες και αναγνώστες όταν βγει στη δημοσιότητα αυτό το θέμα ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.  
     Σεβόμενος την έρευνα της Αποκεντρωμένης  σταματώ εδώ. Προσεχώς θα ενημερωθείτε.

     Πρόεδρε του ΔΣ κ. Κουνέλη το λόγο δεν μου τον δώσατε γιατί το πολιτικό σας αφεντικό Δήμαρχος κ. Αποστολάκης σας το απαγόρευσε.  Ως λογιστής ενημερώστε παρακαλώ το ΔΣ και τους Δημότες για το παραπάνω έγγραφο.  

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ
       Μετά από όλα αυτά και πολλά άλλα που θα δημοσιεύσουμε στο τρίτο μέρος του άρθρου ένα είναι σίγουρο. Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και οι δημοτικές τους ομάδες έριξαν το Δήμο στα βράχια.  
        Η κοινωνία των Δημοτών καλείται να πάρει  το μέλλον  του Δήμου στα χέρια της. Διαφορετικά μην ρωτάτε, τι μας φταίει για το σημερινό τέλμα. 
ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ. 
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ....

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 
Την Πέμπτη 14-09-2017 θα δημοσιεύσουμε το τρίτο μέρος του άρθρου.



29 σχόλια:

  1. Δάσκαλε το χαρτί που έχεις με το όνομα να το δώσεις στον αέρα,μην τον καλύπτεις γιατί και εσύ έχεις ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Moutra kai ta tria.Na tous valete kai tous alous oxi mono autous.Na valete kai ta erga tis anaptiksis pou eftiaksan ola auta ta xronia.As katevoun gia psifous pali ston lao kai meta as pane sta vraxia oloi mazi.Aisxos kai ntropi gia olous tous.Oi dimotikoi simvouli pou einai krimeni pernane kala voleutikan as perasoun pali apo ta kafeneia tha tous perimenoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τωρα τα πηρατε πρεφα εσεις οτι γινονται αυτα; που εισασταν 12 χρονια πριν τοτε που ο μισθος ηταν 1900 ευρω και τα ποσα ηταν 30πλασια απο αυτα που μας λετε τωρα; ξαφνικα σας μαζεψε το φιλοτιμο και θυμηθηκατε το δημοσιο χρημα; α ξεχασα τοτε ερρεε αφθονο το χρημα και δεν διαμαρτυροταν κανεις ολοι τρωγανε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού μας κυβερνούν Αποστολάκηδες απο το 1990 ήμαστε άξιοι της τύχης μας.Αυτοί είμαστε😈😈😈

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λεφτά υπάρχουν,πονάτε και λέτε στον κόσμο ψέματα Δάσκαλε,ο λαός πάλι θα ψηφίσει με τα συμφέροντά του όταν θα έρθει η ώρα.Μεγάλε ,αυτά που θα αποκαλύψεις εσύ όπως μας το φώναξες,να μας τα πεις σιγά σιγά για να τα χωνέψουμε,ξέρει ποιός είναι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θύμιο Φερεντίνο δεν έχεις το δικαίωμα να σιωπάς. Αν ο Αποστολάκης σε κρατάει και δεν μπορείς να κάνεις αντιπολίτευση τότε παραιτήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θύμιο Φερεντίνο δεν έχεις το δικαίωμα να σιωπάς. Αν ο Αποστολάκης σε κρατάει και δεν μπορείς να κάνεις αντιπολίτευση τότε παραιτήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Daskale dose to onoma kai ase tis filosofies.Min ton kaliptis alo.O laos tha se katakrini giati ton kaliptis.Dose ton...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καραμπινάτη παρανομία του Παντελή Αποστολάκη στο Κέντρο Μέριμνας.
    Ένας λογιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι φανερό γιατί ο Δήμαρχος δεν κάνει την λογοδοσία του, ο Μπαλατσούρας και ο Κουνέλης δεν έδινε και δεν δίνει το λόγο στο Τριαντακωνσταντή. Βγάζει τα σκάνδαλα και τις παρανομίες τους στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάρτι με το δημόσιο χρήμα και παρανομίες.Δεν πάει άλλο , συμφωνώ με το δάσκαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πανταζή, Σπέκας, Βερέμου, Φραδέλος, Κουτιβής τι λένε για όλα αυτά; Για το συνήγορο του πολίτη ξέρουν κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δήμαρχε Αποστολάκη και Θύμιο Φερεντίνο τέσσερα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο των ΟΤΑ με βαρύτατες κατηγορίες. Αυτό δεν σας λέει τίποτε Δημοτικοί Σύμβουλοι; Mάλιστα ένα από αυτά ο Δήμαρχος εξέφρασε την επιθυμία του να το βραβεύσετε. Αιδώς Αργείοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παντελής Αποστολάκης και Πανταζή σαν μανιάτικες μυρυλογίστρες ωρύονταν μέσα στο ΔΣ οτι όλα είναι νόμιμα και οτι ο τρελλός του χωριού τους συκοφαντεί. Τώρα θα απολογηθούν για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Distixos einai ligoi kai tha prepei na eksafanistoun.O kosmos na tous timorisi.Opos ekane kai me tous proigoumenous.Sta spitiatous kai oxi mono.

      Διαγραφή
  15. Η κατασπατάληση των χρημάτων του ΕΣΠΑ επί Σολδάτου- Φερεντίνου δεν έχει προηγούμενο. Που πήγαν τόσα χρήματα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φερεντίνο ένας δημοτικός σύμβουλος σου τα έχει βρεί με το Γεωργοθόδωρο. Τον έχασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν καλύπτω κανέναν και δεν κρύβω κανένα χαρτί. Είμαι ελεύθερος.

    Περιμένετε τα επόμενα μέρη του άρθρου και θα το διαπιστώσετε.

    ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

    Τώρα αρχίζει το σκληρό πολιτικό ροκ και τα βαριά τσάμικα προς πάσα κατεύθυνση.

    ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτο το επιπεδο ολων εδω μεσα δεν υπαρχει. Πριν γραψετε και κατηγορησετε καποιον, δεν εχετε σκεφτει οτι αυτος ο καποιος, μπορει να βρει ποιοι ειστε και να παθετε τα αναλογα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. To γραφείο τύπου της Παλαίρου και ο τραμπούκος από τη Κατούνα τι λένε για όλα αυτά;Πόσο ηθικά τα βρίσκουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Aκου 391.000 ευρώ για ένα εγκαταλειμένο τσοπόρι στη Κατούνα. Μέγα σκάνδαλο που πρέπει να διερευνηθεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O Nέρωνας γιαυτό εξαφανίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Έχει τρεις μήνες να φανεί. Και που να ξέρει τι τον περιμένει. Καλό Φθινόπωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δάσκαλε το παιχνίδι είναι στημένο από τους Αποστολάκη και Φερεντίνο. Δημοσιεύστε ότι ξέρετε.Παντού σας συζητάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥΩΤΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΗΔΗ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. . ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Kουνέλη Γιάννη οι κουτοπονιριές σου στο Τριαντακωνσταντή δεν περνάνε. Τον ξέρω πολύ καλά. Δώστου το λόγο όταν τον ζητάει. Είσαι υποχρεωμένος. Δεν του κάνεις χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τώρα θα 'έχουμε βαριά τσάμικα. Φανταστείτε τι αποκαλύψεις 'έρχονται. Γερά δάσκαλε μην τους σκιάζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 85 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3852 ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΗΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σας ευχαριστώ κ Γιαννούλη για τη παρέμβαση σας.

    Συμφωνώ απολύτως. Να γίνονται Λαϊκές Συνελεύσεις.

    Μόλις ανέλαβαν τα καθήκοντα τους το 2014 με ανοιχτή επιστολή μου
    στα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων τους ενημέρωσα για την
    υποχρέωση αυτή. Δυστυχώς την αγνόησαν.

    Στο χωριό μου τη Πογωνιά μάζεψα 247 υπογραφές και έγινε
    Λαϊκή Συνέλευση με πρωτοφανή συμμετοχή και άριστο αποτέλεσμα.
    Τον Ιούλιο του 2017 δημοπρατήθηκε το έργο υδροδότηση
    Παλαίρου- Πογωνιάς- Στενού και ευρύτερης περιοχής.

    Η συμμετοχή των Δημοτών είναι το παν.
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο